- 23 Mayıs 2020
- 187
- 488
- 18
- 36
- Konu Sahibi desperateunicorn
-
Sizin sevgilinizde oyle mi oldu? Sanirim tecrube konustuBelli bir süre sonra okumayı azaltiyorlar zamana bırak
Sizce anormal mi karşılamalıyımSiz bunu normal mi karşılardınız?
Sizin sevgilinizde oyle mi oldu? Sanirim tecrube konustu
Bi an kocam yazmış sandımMerhabalar sayın kadınlar kulübü okuyucuları.Derdini seveyimlik konumla karşınızdayım.sevgilim sürekli Kadınlar kulübünü özellikle bir derdim var kısmını okuyor,beraber yorumlamamızı istiyor.ben ise bizene insanlardan diyorum ancak o bu huyundan vazgeçmiyor.Sizce ne yapmalıyım?
Kız seni piste davet ettim niye gelmedinBen de kocama oku beni takip et diyom. Anca kal of duti oynasın.
Kendisi 22 yaşında.Sevgilinizin yaşını merak ettim. Aslında okuması bir yandan güzel. Kadınların uğradığı haksızlıklar ve caresizliklerini görüp farkındalık olusabilir kendisinde. Mesela ben bazen kendimi çaresiz hissettigimde bazen öyle konulara denk geliyorum ki beterin de beteri varmış diyorum. Bazı konulara bakış açım değişiyor.
Canım yorum yaparsın senin yorumlarından faydalanır baya..Çikolatam.
Annem alt sokakta oturuyor. Ve benden hic ayrılmak istemiyor...sürekli çağırıyor filan.
Eşim diyo ki; kk ya konu açacağım. Kv bizi rahat bırakmıyor diye. Illaki tecrübeli kadınlar vardır bana da akıl verirler diyor.
Konu açarsan ben de sana yorum yaparım diyorum
Yetşebiliyom mu her yereKız seni piste davet ettim niye gelmedin
Bu cevabınız Konu sahibinin erkek olduğunu mu düşünmenizden mi?Bi an kocam yazmış sandım
Tam böyle bir şeyden son banımı yedimBoşan gitsin
erkek üye değilim.böyle bir konu mu açarım erkek olsam?Bu cevabınız Konu sahibinin erkek olduğunu mu düşünmenizden mi?
Ben erkek üyesiniz demedim ki olabilir yani bakın milyon kadının kocası sevgilinizle aynı şeyi yapıyormuş belki benimki de yapıyor haberim yokerkek üye değilim.böyle bir konu mu açarım erkek olsam?
Tam böyle bir şeyden son banımı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?