Sevgilim kadınlar kulübü okuyor

Sevgilinizin yaşını merak ettim. Aslında okuması bir yandan güzel. Kadınların uğradığı haksızlıklar ve caresizliklerini görüp farkındalık olusabilir kendisinde. Mesela ben bazen kendimi çaresiz hissettigimde bazen öyle konulara denk geliyorum ki beterin de beteri varmış diyorum. Bazı konulara bakış açım değişiyor.

Bi an kocam yazmış sandım

Yani bana tuhaf geldi. Erkekler futbol maci falan rakip eder. Arkadaslariyla bulusur. Siyaset muhabbeti yapar. Bu sevgilinin kadin sitesini takip etmesi normal mi? Gerci dedikoduyu kadinkar yapar denir ama en alasini erjekler yapiyor. Bu da onun gibi sanirim. Erkekler kulubu yok mu? Onu takip etse mesela... gorumce kayinvalide dertleri mi okuyor sıkılmadan... cok tuhaf..

Kendisi 22 yaşında.

Canım yorum yaparsın senin yorumlarından faydalanır baya..
Senin yorumların hep çok isabetli; eşin yarar görür de buraya dadanırsa çıkamaz ben söyleyeyim.. burası ona ilginç gelebilir.. bol aksiyonlu hoşuna gidebilir..

Eşim buradan konumu okuyup benle konuşmaya çalışıyordu kavgalıyken.
Konumda destek çoğaldıkça "Haklısın hayatım, ah düşünemedim canım"a dönüyor.
Biraz kocamı savunsalar totosu kalkıyor, yapmayın. Aile saadetimiz için önemli, bana hak verin hep.
Merak ediyor ne yazıyorum napıyorum, ortalık mı karıştırıyorum, arkasından mı sallıyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…