- Konu Sahibi mehtapguzeli
yol yakınken bitir bu işi ,uyuşmuyorsunuz, bakış açılarınız farklı, evlenince anlaşmazlıkların çoğalacak,mutsuz olacaksın canım o zamanda ne sevgin kalacak,ne de saygınn,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Namusla ilgili bir cümlekurulmamışki bu yazıda nasıl böyle bir anlam çıkardınız bilemiyorum tabi.Herkes farklıdır.Bazılar açık sever bazılarıda daha uzun şeyler giyilmesini çok dikkat çekmemesini ister sevdiğinin..
Bağnazlıkla alakası yok bence konunun.Aslında ailesi sevgilisi arasında orta yol bulmaya çalışmış.Köyde kapan buralarda aç başını..
Şimdi onu destekliyorum diyede anlaşılmasın lütfen.Ben olsam yapmazdım.Ama bu yorum çok ağır olmuş.
Suzi sen iyice düşün karar ver yapabilecekmisin diye.Bence erkek arkadaşın düşünceli davranmış.Hayır kapanacaksında dememiş.Ben böyleistiyorum eğer sende istersen ama köyde kapanmalısın demiş..
benimki de bugün bana bunu dedi. bende bastan acik oldugumu gördün neden peki pesime düstün??ß kapali biriyle iliski kursaydin dedim. bastan sölüyorum ben kapanmiycam dedim.
bana çoçuk gibisin gerçeklerin farkında deilsin dışarısı kötü ben erkeğim o ortamlardayım açık kotlu badili dolasan kızlar basit görüyo laf yapılıyo diyo
!!!!!!!!aman ha arkadaşım sakın kapanma kapalı olmak çok günahtır çook ayıptır:1shok:
ya siz ne yaptığınızın farkındamısınız ne demek sakın haaaa Allah bizden bunu istiyor
tabi ki de ne sevgilinin ya da başka birinin isteği üzerine bu yapılmaz ama siz ......
lütfen yapmayın ((((Allah bizden bunu istemiştir ama dinde zorlama yoktur)))):bbo: bu ne mantıktır
Allah sizi ıslah etsin diyorum ve başka bişey demiyorumlmaz:
haaa kimse tartışma falan da çıkarmasın çıkıyorum zaten................