Sevgilim kendi alanında iş aramıyor

osakala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
22
9
1
32
İkimizde şu an 26 yaşındayız, yakında 27 olacağım . 5 yıldır sevgiliyiz . Hala ortada söz nişan yok . Kendisi lisans mezunu ama çalışmıyor. Babasının mağazasında çalışıyor . Babası harçlık veriyor sadece .

Ben çalışıyorum araştırma görevlisiyim . 4 yıl önce mezun oldu ve hala sıfır tecrubesi var kendi alanında . Artık evlilik bekliyorum ciddi bir adım bekliyorum ama yok .

Arkadaslarım diyor ki ; bu senle evlenmez oyalar oyalar sonra daha genc birini bulur onla evlenir .

Sizce amacı ne sevgilimin ? 4 yıl okuduğu bölümü silmiş tamamen aklında .

Ne okudu sevgiliniz.Evlılıkle ılgılı sıze bişeyler soyluyor mu?

Adam rahatına düşkün demek ki. Ilerlemeye de niyeti yok. Kendi alanını sevmiyorsa bile babanin eline verdiği harçlık ile aile gecindremeyecegini biliyordur. Hic konuşmadiniz mi evlilik felan?

İkimizde şu an 26 yaşındayız, yakında 27 olacağım . 5 yıldır sevgiliyiz . Hala ortada söz nişan yok . Kendisi lisans mezunu ama çalışmıyor. Babasının mağazasında çalışıyor . Babası harçlık veriyor sadece .

Ben çalışıyorum araştırma görevlisiyim . 4 yıl önce mezun oldu ve hala sıfır tecrubesi var kendi alanında . Artık evlilik bekliyorum ciddi bir adım bekliyorum ama yok .

Arkadaslarım diyor ki ; bu senle evlenmez oyalar oyalar sonra daha genc birini bulur onla evlenir .

Sizce amacı ne sevgilimin ? 4 yıl okuduğu bölümü silmiş tamamen aklında .
Evliliği konuşun o zaman neden kendi alanında çalışmadığı da çıkar ortaya zaten. Evlilikten kaçıp kaçmadığı da anlaşılır.

Adam rahatına düşkün demek ki. Ilerlemeye de niyeti yok. Kendi alanını sevmiyorsa bile babanin eline verdiği harçlık ile aile gecindremeyecegini biliyordur. Hic konuşmadiniz mi evlilik felan?
Konustuk ama bakarız diyor. Cok sıkmak istemiyorum evlilik meraklısı gözükmemek için

Ya birde mezun olalı 4 yıl oldu, şu süreden sonra kendi alanında işe alırlar mı o da bilinmez

Konustuk ama bakarız diyor. Cok sıkmak istemiyorum evlilik meraklısı gözükmemek için

5 sene sonra böyle konular konuşmak sizi evlilik meraklısı yapmaz. Kendinizi bu konuda küçük görmeyin. Her insan geleceği dair az cok planlar yapar. Evlenmek isteseniz bile hemen öyle Yıldırım nikah kiymazsiniz zaten. "bakariz" aslında "düşünmek istemiyorum" demek. Yoksa açık açık düşündüklerini söyler. Hareketkeri konuştuğundan cok daha fazla ifade ediyor

Ya birde mezun olalı 4 yıl oldu, şu süreden sonra kendi alanında işe alırlar mı o da bilinmez
Eşim de reklamcı. İnanın 1 haftada bile bütün sistem çalışma şekli programlar her şey değişiyor. Kendini çok geliştiren bir bölüm. O yüzden son dönemi takip etmeden işe girmesi çok mümkün gelmedi bana.

Evlilik konusunda daha genciz diyor. 30 olalım o zaman bakarız diyor
O zamana kadar biri aklımı çelmezse elimin altında dur diyor, bunun meali bu.

Ayrıca evlenmek istemeniz gayet normal. O istemiyorsa başkası olur. Neden tek kişiye endeksli düşünüyorsunuz ki?

erkek arkadaşınız rahata alışmış, iş aramak iş ortamına uyum sağlamak ona zor gözükmüş. siz kariyer sahibi bir insansınız ,bence oturup etraflıca düşünün bu ilişki sizi nereye taşayacak.

Benim sevgilim de kendi alanında çalışmıyor çalışmayı da düşünmüyor. Ama sevgili olduğumuz için karşılıklı iletişim kurabiliyoruz ve bana bunu kendi söylüyor, gelecek planlarını, iş hedeflerini vs.
Siz soruyorsanız kaçamak cevap vermiyorsa evet oyalıyor.
Mezun olduğu alanda çalışmak istemiyor olabilir ama babasından harçlık alarak çalışma sistemiyle nereye kadar.
Bu arada siz alanınızda ilerleyip güzel bir iş bulup artık evliliğe hazırım diye düşünüyor olabilirsiniz ama sevgiliniz henüz o noktada da olmayabilir.
Konuşup anlaşacaksınız. İşinize gelmiyorsa da ayrılacaksınız.

Bence boşuna vakit kaybetmeyin. Hem iş hem de evlilik konusunda bir çabası yok. Evlenseniz de epey sorun olur. Önünüze bakın.

Back
X