“Ee babanın yanında onu bile alamıyorsun” diyemediniz mi? Harçlık alıyor dediğiniz için babasından asgari ücretin bile çok çok altında bişi aldığını varsayıyorum.
Ay bir de babasından düzgün para almayıp ‘harçlık’ aldığına göre ailesiyle yaşıyordur bu. Yanlış anlaşılmak istemem ancak ben 18’imden beri ailemden ayrı yaşıyorum. Mezun olsam bir işe girsem hayatta ailemin yanına dönmem. Erkek arkadaşım da aynı benim gibi. Tatile bile ailelerimizin yanına gitsek rahat edemiyoruz, aileler küçük çocuk gibi görüyor ama artık küçük değiliz. Çok rahatsız edici bir durum, sığamıyorum ben o eve resmen. 25+ yaş ve üniversite mezunu olmuş, imkansızlıklar ciddi sağlık sorunu dışında, ailesiyle yaşayan insanla arkadaşlık dahi etmem.
Bir de bu adamın hiç mi hayalleri yapmak istediği şeyler yok? Gezmek, bir ev ya da araba almak, bilgisayarını telefonunu yenilemek, yurtdışına çıkmak gibi en basitinden para biriktirmek istediği hiç mi birşeyi yok evliliği falan geçtim. Belli ki asla sorumluluk almayacak ve çok da boş yaşayan birisi.