- 6 Aralık 2014
- 29
- 10
- 3
- 36
- Konu Sahibi Neyazsambilemedimki
-
Senin değişmen de anlamsız onun psikolojik destek alması da. Benim bakış açıma göre kıskançlık bir kişilik problemidir. Ama bu tedavi olmayı gerektirir mi emin değilim. Birbirinizi değiştirmekten, birbiriniz içşn değişmektense olduğunuz gibi kabul etmeyi deneyin. Diğer türlüsü çok sağlıklı olmaz.bayanlar benim çok acil düşüncelerinize ihtiyacım var. önümüzdeki ocak tam 1 buçuk sene olacak ilişkim var ama sevgilim oldum olası benim kıskanç olmamamdan şikayetçi. bu bir sorun mudur yahut her kadın kıskanç olmak zorunda mıdır ben anlamıyorum. ömrüm boyunca hiçbir insanı, ya da değerli bulduğum hiçbir eşyayı başka birisinden kıskanmadım ve bunun güzel bir şey olduğunu düşündüm hep ama sevgilim 1 buçuk senedir özellikle şu son 3 aydır sürekli bu yönümden şikayet ediyor artık yalandan kıskanmaya başlamış gibi yapıyorum sevinsin diye ama inanıyor mu cidden yoksa numara yaptığımı farkediyor mu bilmiyorum. sizce sorunlu olan düzelmesi gereken ben miyim yoksa bu konuda sevgilime psikolojik destek almasını teklif etmeli miyim?
yok arkadaşım inan bu daha beter durum o neden kıskanmıyosun dedikçe verecek cevap bulamıyorum kanser olucam sinirdenBende kıskanç olmamdan şikayetçi diye okudumöyle erkek varsa öp başına koy
o kıskanç biri ama öyle aşırı değil. ben sorun etmyorum neden kıskanıyorsun demiyorum ama o neden kıskanmıyosun diye üstüme geldikçe ben de kendimden şüphe etmeye başladım artık neden kıskanmıyorum acaba diyeSenin değişmen de anlamsız onun psikolojik destek alması da. Benim bakış açıma göre kıskançlık bir kişilik problemidir. Ama bu tedavi olmayı gerektirir mi emin değilim. Birbirinizi değiştirmekten, birbiriniz içşn değişmektense olduğunuz gibi kabul etmeyi deneyin. Diğer türlüsü çok sağlıklı olmaz.
yok arkadaşım inan bu daha beter durum o neden kıskanmıyosun dedikçe verecek cevap bulamıyorum kanser olucam sinirden
yok arkadaşım inan bu daha beter durum o neden kıskanmıyosun dedikçe verecek cevap bulamıyorum kanser olucam sinirden
bu tarz cümleleri deneyeceğim teşekkür ederim. ve keşke kıskançlık huyundan azıcık alıp/verme yapabilseydik:)benim kıskançlık huyumdan az sana verelim senin kıskanmaman huyundan da az ben alayım eşitlenelim bu şekilde şaka bir yana sevgiline sana güveniyorum senin yanlış birşey yapmayacağını bildiğim için bu şekildeyim de yada aslında içten içe kıskanıyorum ama seni sıkmak istemediğim için dışa yansıtmıyorum gibi cümleler kurabilirsin
yani aslında ilgisiz biri değilim ama mesela en son geçen hafta liseden arkadaşlarıyla buluşacaklardı 5kişiyiz 3kız 2erkek dedi tamam bitanem iyi eğlenceler dedim diye olay çıktı, neymiş ben hiç mi huylanmıyormuşum o kızlardan, hiç mi kıskanmazmış bi insan sevgilisini. hatta laf arasında domuz gibisin bile dediği oldu şakayla karışık!Sevgiyi kıskançlıkla ölçen biri daha. Benim de kıskançlık huyum yoktur. Rol yapma bence, onun düşüncesi arızalı. İlgi gösterince de geri tepiyor bu modellerde, kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar.
keşke yapabilsek bende aşırı kıskancım sözlümde benim bu huyumdan şikayet eder hep :)bu tarz cümleleri deneyeceğim teşekkür ederim. ve keşke kıskançlık huyundan azıcık alıp/verme yapabilseydik:)
Huylanacağım bir şey yapacaksın galiba der, cevabı yapıştırırdım. Hiç gelemem böyle işlere. Kendini değiştirme, paranoyak kız çok, onlardan bulsun istiyorsa.yani aslında ilgisiz biri değilim ama mesela en son geçen hafta liseden arkadaşlarıyla buluşacaklardı 5kişiyiz 3kız 2erkek dedi tamam bitanem iyi eğlenceler dedim diye olay çıktı, neymiş ben hiç mi huylanmıyormuşum o kızlardan, hiç mi kıskanmazmış bi insan sevgilisini. hatta laf arasında domuz gibisin bile dediği oldu şakayla karışık!
kıskanmamı gerektirecek bir şey görmüyorum ki annesinden mi kıskanayım, arkadaşlarından mı, televizyondaki kadınlardan mı yoksa deli gibi sevdiği köpeğinden mi:)Nasıl kiskanmiyorsun ya hiç mi olmadı bu da normal değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?