siz bi bayan olarak açana diye tabir ediyorsanız
daha da diyecek birşey yoktur bana göre
ya cnm zaten bzler ne istiyorsak o geliyor ben buna inanaırım.kıskanıp kıskanmamak değil meseele ,bana göremediğim ve erkek olmadıkça anlayamacağım seylerden bahsetsin yeter ben ne kndimi günaha sokayım ne de o benim yüzümden hzuursuz olsun dimi ama ? heh dediğin gibi adam ne halin varsa görde demesin yani
merak ettim sen bakmıyor musun ? bakmıyorum dersen inanmam çünkü soyunurken bile kendini görüyorsunsiz bi bayan olarak açana diye tabir ediyorsanız
daha da diyecek birşey yoktur bana göre
Kelime olarak fazla takılmayın , anlatılmak istenen anlatıldı .
Evet ben de inanırım buna ne istiyorsan ya da neye inanıyorsan o gelir seni bulur .
Hımmm göremediğin ve erkek olmadıkça anlayamadığın şeylerden bahsetsin , umarım istediğin gibi birisini bulursun canım :))
Konu sahibi uçtu gitti , biz burada kendi kendimize muhabbet ediyoruz o da güzel
çok şükür buldum canım ALLAH bulamayanlara nasip etsinnher şeyin fazlası zarar diyerektenn son noktayı kendmce koyuyorum.
eheheh sağ ol canım aminnnnnn denir bu güzel mesaja.. görüşene kadar kendine iyi bak
O zaman hiç kaybetmemen dileğimle diyorum ve bu akşamlık bu kadaaar başka bir topikte görüşmek dileğiylee
eheheh sağ ol canım aminnnnnn denir bu güzel mesaja.. görüşene kadar kendine iyi bak
Ayyy mesajı hızlıcana yazacam derken demeyi unutmuşum normalde içten bir amiin derim tüh
Amiiiiiinnnnn allahım olmayanlara en hayırlısını nasip etsin hayırsızını da def etsin acilenn
Bakarım tabii sen de kendine iyi bak canıımm
hayırlı olanı nasip etsin dularında bunuda ekle canım bunada aminnnnnnnnnnnnn . bu arada topic sahibi alman gereken cevapları fazlasıyla almış olmalısınn
Yavrum en hayırlısını nasip etsin dedim ya ona da amiiinnn dedik
Topik sahibi geri dönüp okuma zahmetinde bulunursa fazlasıyla alır cevaplarını tabi ki :))
bende hızlıca okucam derken görmemişim iyiminese topiği kirlettik beaa .öpüyore hepinizi
kızlar üç yıllık bir ilişkim war sevgilim o kadar kısknac olmaya başladıkı artık tahamul edemiyorum topuklu giymem facebook kullanmam hepsi sorun oluyor ne yapıcam ben ?
kız sevin daha ne istiyon kıskanıyor seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?