- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
Geçen gün Çinli bi kızla(satıcı) konuşacağını söyledi. Ben de tamam dedim ama whatsapp tan konuşma sitenin kendisinden konuş dedim. Tamam dedi. Bu arada ben whatsapp web le takip ediyorum onu. Bi baktım bu sabah whatsapp ta konuşuyorlar. Dedim ki kiminle konuşuyorsun. Ya gruptan mesajlar geldi onları okuyorum dedi. Doğruyu söyle dedim kızdı ne saçmalıyorsun sen sabah sabah doğruyu söylüyorum dedi. O kızla konuşuyorsun di mi niye yalan söylüyorsun dedim. Kem küm etti sonra dedi ki sen program falan mı yükledin de böyle konuşuyorsun hayır dedim ama tahmin ettim bak doğruymuş dedim. İşte Evet tamam itiraf ediyorum o kızla konuşuyordum ama sen bana çok baskı yapıyorsun o yüzden söylemekten korktum yalan söyledim dedi. Ben de kızdım ve tartıştık. Sinirlerim çok bozuk! 
Hırsımı alamayıp bir sürü mesaj yazdım. Sen gör şimdi aynısını ben sana yapmıyor muyum, bundan sonra yalanlarla sen uğraş, beni buna sen ittin falan bir sürü şey yazdım. Hiçbirini okumadı o satıcı kızla konuşuyor şimdi. Çok sinirliyim.
Hırsımı alamayıp bir sürü mesaj yazdım. Sen gör şimdi aynısını ben sana yapmıyor muyum, bundan sonra yalanlarla sen uğraş, beni buna sen ittin falan bir sürü şey yazdım. Hiçbirini okumadı o satıcı kızla konuşuyor şimdi. Çok sinirliyim.