Sevgilim kız arkadaşını kıskanıyor?

bogakizii

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
333
Merhaba kızlar

Erkek arkadaşımın yakın olduğu bir kız arkadaşı var, beni de tanıştırdı ve kızı sevdim. Normalde asla rahatsız olduğum biri değil. Ancak bizi tanıştırdığı buluşmada konuşurlarken kız erkek arkadaşımın başka bi erkek arkadaşıyla da kanki olduğunu söyledi, erkek arkadaşım sanki hafif bozuldu şakaya vurarak "şimdi onu mu kıskandım seni mi bilemedim" dedi güldü.
İkinci bir olay bu kızın instagramında bi benim erkek arkadaşımla bi de başka bi erkekle fotolar var tek karşı cinse ait (ilk durumdaki çocuk değil). Bunda da bir sorun yok tabii olabilir. Bugün erkek arkadaşım bu diğer çocuğu takibe almış instadan ama çocukla bildiğim kadarıyla yakın zamanda görüşme tanışması olmadı. Anlam veremedim, ne düşünüyorsunuz? Sizce kıskanıyor mu ve bu normal mi?

İlk önce o takibe aldığı çocuğu tanıyıp tanımadığını öğrenmelisin.

Aralarındaki yaş farkı nedir?
Abi kardeş gibi de görüyor olabilir, basit bir korumacı tavır da olabilir.
Sizin ilişkiniz ne süredir, o arkadaşı ile tanışıklığı ne süredir?
Çok parametre var yani, olabilir neden olmasın normaldir, destekler de yani çocuğu tanıdıktan sonra.

Haa... Ama bu demek değil ki hiç huylanmamalısın,
İstisnaları boldur genellemek istemem ama kanki ayağı...
Yani biz de eşimle bi ara kankiydik oradan yani :)

Biraz daha zaman ver, bir teşhis koyulması için erken olduğunu düşünüyorum.

Yaş farkı yok aynı yaştalar. 2 senelik arkadaşlıkları var ünide tanışmışlar şimdi aynı büroda staj yapıyorlar.
Niye korumacı tavrı olsun ki? Instadaki diğer çocuk da kankisi o da kankisi...
Bilmiyorum arkadaşı kıskanmak bana tuhaf geldi, içime bir şüphe düştü.
Ben de kanki olduğıumu düşündüğüm bir kişiyle bir beraberlik yaşamıştım, o sebeple kankiliklere yüzde yüz güvenilmeyeceğini düşünüyorum :)

ben bir erkekle kızın kanki olabileceğine inanmayanlardanım
bence içten içe kıskanıyor ve ona karşı ilgi duyuyor olabilir
bence bu ilgi kıskanmalarda araya başkaları girdiğinde daha çok ortaya çıkar diye düşünüyorum
onunkide ortaya çıkmış besbelli

Ama kıskandığı kişiler de kızın arkadaşları, yoksa kızın sevgilisi var.
Yine de böyle mi düşünüyorsunuz?

Ne diyebilirdim ki o an ya da şuan nasıl tepki gösterebilirim sizce makul görünerek?

O kizi seviyorsaniz soyleyin. Kizin bana zarari yok ama bu olay oldugunda ' seni mi kiskanayim onu mu' lafina anlam veremedim. Kiskanman icin ne gibi bi durum var diyebilirsin, ne bileyim. Ben makul sekilde cevaplamazdim bunu oyuzden uygun kelimeler aklima gelmedi su an. Tabi siz sert cikmayin yinede.

Kiza karsi kiskanma durumu ve ilgisi var gibi. Çok pis suphelendim valla ama ne yapilir bilemedim.Sen en iyisi caktirmadan sevgilinin kiza karsi tavirlarina dikkat et.Hoslaniyorsa muhakkak belli eder

Bir erkekle bir kız asla dost olamaazzzzz!!! Nişanlımı yani ilk Zaman'lar sevgilimdi kendisi :) etrafındaki tüm kızları temizledim çektim aldım içlerinden .... Bir kız ve bir erkek kanka olamaz

Kiza karsi kiskanma durumu ve ilgisi var gibi. Çok pis suphelendim valla ama ne yapilir bilemedim.Sen en iyisi caktirmadan sevgilinin kiza karsi tavirlarina dikkat et.Hoslaniyorsa muhakkak belli eder

İkisinin ilişkisinde gördüğüm kadarıyla rahatsız edici bi şey yoktu ama ben de bugünkü insta olayından sonra çok şüphelenmeye başladım içim içimi yiyo. Aslında genel olarak sevgilime güveniyorum ama içimde bi ses alttan alttan ilgisi var diyor. Ona nasıl yansıtabilirim bu durumu bilmiuorum yansıtmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…