Bir erkekle bir kız asla dost olamaazzzzz!!! Nişanlımı yani ilk Zaman'lar sevgilimdi kendisi :) etrafındaki tüm kızları temizledimçektim aldım içlerinden .... Bir kız ve bir erkek kanka olamaz
Tepki vermedi. Şöyle ki özellikle bir koz vardı sürekli arardı bunu güya kanka! Ama değil kesinlikle kız hoşlanıyordu. Kızın numarasını aldım mesaj attım. Tatlım Napıyosun kendimi tanıtımNasıl temizlediniz? Tepki vermedi mi?
Biri de dememişki aga bu nedir?
Bi ben fesatım bi ben kötüyüm demek ki
Tepki vermedi. Şöyle ki özellikle bir koz vardı sürekli arardı bunu güya kanka! Ama değil kesinlikle kız hoşlanıyordu. Kızın numarasını aldım mesaj attım. Tatlım Napıyosun kendimi tanıtımbir ara takılalım dedim kızın hep işi çıktı niyeyse! Sonra sürekli yazdım Kıza. Yani sevgilimin değil benim arkadaşım olmaya başladı. Ondan sonra mesajlaşmalar azaldı. :) şimdi ne ben ne nişanlım mesajlaşmıyor. Nişanıma çağırdım ama :) o inceliği yaptım kendisine ne tebrik etti ne geldi :) şöyle ki o Zaman'lar sevgilim olacak şahısa açıkladım bak ben senin kızlarla samimi olmanı istemiyorum mesajlşma dedim. O da ilk başta onlar benim yıllardır arkadaşım va Dedi bende sustum. İlişki ciddileştikçe sürekli benimle ilgilenmek zorunda kaldığı için diğerleriyle bağı koptu :) öncelikle kendine bağlama yöntemini kullanmalısın. Sonra etrafındakileri tek tek uzaklaştır... İnan oluyor! Seni kaybetme korkusu olsun.
Hmm burnuma pis kokular geliyo ben olsam ağzının payını verirdim
kızlı erkekli kankileşmeye karşıyım ^^
konu bana bayağı bayağı ters hakkınızda hayırlısı
valla çok haklısınYaş farkı yok aynı yaştalar. 2 senelik arkadaşlıkları var ünide tanışmışlar şimdi aynı büroda staj yapıyorlar.
Niye korumacı tavrı olsun ki? Instadaki diğer çocuk da kankisi o da kankisi...
Bilmiyorum arkadaşı kıskanmak bana tuhaf geldi, içime bir şüphe düştü.
Ben de kanki olduğıumu düşündüğüm bir kişiyle bir beraberlik yaşamıştım, o sebeple kankiliklere yüzde yüz güvenilmeyeceğini düşünüyorum :)
Eğer sevgilim/eşim böyle bir cümleyi kursa, yüzyılın tribini yer ve tarafımdan büyük bir güven kaybeder..Ben o kıza karşı ufaktan bir ima olarak algılardım (ilgi duyuyor da belli etmek istiyor gibi)
Bende, bir kız ve erkeğin öyle kankilik ayağına böyle muhabbetlere girmemesi gerektiğini düşünenlerdenim..Hele ki sevgilisi yanında..E yani sende bundan direk rahatsızlık duymayıp,sevgiline bunu belirtip hesap sormayıp hâlâ "duysam mı" diye soruyorsan bence zaten boşver gitsin..
Sevgiliniz normalde kıskanç birimidir?
Sizi kıskanıyormu?
Kıskanmasını sağlayacak bir ortam hazırlayın
Ne bilim mesala sosyal medyadan
Okul döneminden bir arkadaşınızla konuşun
Madem bu kadar normal onda kız erkek arkadaşlığı
Aklıma bu geldi şimdi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?