Sevgilim kız arkadaşını kıskanıyor?

Nasıl temizlediniz? Tepki vermedi mi?
Tepki vermedi. Şöyle ki özellikle bir koz vardı sürekli arardı bunu güya kanka! Ama değil kesinlikle kız hoşlanıyordu. Kızın numarasını aldım mesaj attım. Tatlım Napıyosun kendimi tanıtım bir ara takılalım dedim kızın hep işi çıktı niyeyse! Sonra sürekli yazdım Kıza. Yani sevgilimin değil benim arkadaşım olmaya başladı. Ondan sonra mesajlaşmalar azaldı. :) şimdi ne ben ne nişanlım mesajlaşmıyor. Nişanıma çağırdım ama :) o inceliği yaptım kendisine ne tebrik etti ne geldi :) şöyle ki o Zaman'lar sevgilim olacak şahısa açıkladım bak ben senin kızlarla samimi olmanı istemiyorum mesajlşma dedim. O da ilk başta onlar benim yıllardır arkadaşım va Dedi bende sustum. İlişki ciddileştikçe sürekli benimle ilgilenmek zorunda kaldığı için diğerleriyle bağı koptu :) öncelikle kendine bağlama yöntemini kullanmalısın. Sonra etrafındakileri tek tek uzaklaştır... İnan oluyor! Seni kaybetme korkusu olsun.

Biri de dememişki aga bu nedir?
Bi ben fesatım bi ben kötüyüm demek ki

Of ooffffff hiç böyle dişli bi kız olamadım, genelde erkek arkadaşımı kitliyorum bn böyle durumlarda görüşme diye

Bundan bi 4 yıl öncesine kadar "asla erkek ve Kız kanka olamaz "derdim..
Ama dünya iyisi eski is yerimdeki arkadaşım..kız arkadaşıma anlatamadigimi arar ona sorarım..haa kanki derkende zirt pirt yüzyüze görüşmuyoruz.telde arada bir :) ama senin durumunda farklı şimdi..aynı ortamdalar..dikkat et derim

Ya uni den arkadas ayni yerde staj yapiolar yani boolll bollll vakit geciriolar arti kiskanio ve kanka baslarim ole kankaliga valla dunya hali huzursuz olmakta cok haklisiniz onlem alin dikkat diyorum ben

valla çok haklısın
en yakın erkek arkadaşıyla evlenenleri de duyuyorum
o yüzden kanka ayağı her zaman sağlam olmuyor inanma derim
bana güven vermedi bu arkadaşlık ve de...
umarım sadece kuruntudur..

Sevgiliniz normalde kıskanç birimidir?
Sizi kıskanıyormu?

Kıskanmasını sağlayacak bir ortam hazırlayın

Ne bilim mesala sosyal medyadan
Okul döneminden bir arkadaşınızla konuşun

Madem bu kadar normal onda kız erkek arkadaşlığı

Aklıma bu geldi şimdi benim

Ben hic erkek arkadas edinemedim. Sonu hep husranla sonuclandi ve bir cok kez deneyimledim. O yuzden bana kadinla erkegin cok yakin arkadas olabicegi fikri sicak gelmiyor.

Eğer sevgilim/eşim böyle bir cümleyi kursa, yüzyılın tribini yer ve tarafımdan büyük bir güven kaybeder..Ben o kıza karşı ufaktan bir ima olarak algılardım (ilgi duyuyor da belli etmek istiyor gibi)

Bende, bir kız ve erkeğin öyle kankilik ayağına böyle muhabbetlere girmemesi gerektiğini düşünenlerdenim..Hele ki sevgilisi yanında..E yani sende bundan direk rahatsızlık duymayıp,sevgiline bunu belirtip hesap sormayıp hâlâ "duysam mı" diye soruyorsan bence zaten boşver gitsin..

Ben kıskanç bir insanımdır ve o sebeple kendim abarttığımı düşündüm ilk an, ilişki de yeni ilişki 3 aylık bu sebeple onu boğmamak için de normal karşılamaya çalıştım ama bu takipleşme olayıyla tekrar o rahatsızlığım su üstüne çıktı ve işkillendim
Ama herkes bu şekilde konuşuyor demek ki problem bende değil, onda...
Gerçekten bende de büyük güven kaybı oluştu.

Yarın konuşacağım yoksa patlayacağım zaten. Sizce direkt bu şekilde itham etmeli miyim?

Kıskanç ama bazen biriyle mesajlaşırım o kim der sorgular bazen suratını ekşitir geçer hiç bir şey olmamış gibi davranır ben de anlamıyorum

Erkek arkadaşlarıma zaten bir şey demiyor rahatsız olsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…