sevgilim konusunda ne yapmalıyım yardım en acilinden

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
kızlar düşünüyorum ama ne yapıcamı bilemiyorum kafayı yiycem
-askerde şuan aralığın ilk haftası terhis edilcek bilginize
neyse gelelim duruma adam 180 derece değişti bilmiyorum belkide benim sayemde
yakın zamanlarda üstüne çok düştümü sıktımı söylüyordu ( keşke biraz da o benim üstüme düşüp ilgilense ya neyse ) yok işte bana fırsat vermiyosunlar ... ben ona böyle sevgimi aşkımı belirtirken o hiçbirşey ne söylüyor neede bişey yapıyor ya kafayı yiycem offf
-misal paketleri biz dönüşümlü uyguluyoruz bende arama paketi varken ben sürekli ararım müsait olduğu zaman konuşalım diye
ama onda paket oldunda bir kere çağrı atar başkada ne arar ne sorar yani
mesaj hakkı yaparken bile bi tane bile adam akıllı mesaj atmazdı bana ya ben hep böyle sevgi mesajları falan atardım ya ben bişey yaparken o bi gram bile bişey yapmıyor delircem
dünde atıştık işte ne hayal kuruyosun ne düşünüyorsun dedim oda söylemicem dedi bende niyeki dedim ya napıcaksınlar gibisinden başladı eskiden olsa böyle yapmazdı ya
akşamları arıyor oda uyumadan 5 dk önce oda 2-3 dk masal anlatıcı gibi hissediyorum kendimi
kızlar bi taktik verin ya ne olur ne yapmalı çok mu havalandı acaba ondan mı böyle

Son düzenleme:
sizi pek seviyor ve önemsiyor gibi görünmüyor, askerlikte daha çok bağlanması gerekmez miydi, bence restinizi çekmeye başlayın şimdiden yavaş yavaş...

Kendi haline bırak
Arama msj atma...bırak o düşünsün "neden böyle yapıyor bu kız?" diye.

Bana bir erkek "çok düşüyorsun,beni sıkıyorsun" dese buz gibi soğurum ben!
Ayol insan sevdiğinin üzerine düşer,sevgiden sıkılmak diye bir şey var mı canım?
Bence uzaklaşmaya bak yavaş yavaş.
Sonunda sen üzülürsün.

sizi pek seviyor ve önemsiyor gibi görünmüyor, askerlikte daha çok bağlanması gerekmez miydi, bence restinizi çekmeye başlayın şimdiden yavaş yavaş...

ya bencede başlarda böyle değild iyiden iyiye rahata balğladıı önceden arayıp konuşmak için elinden geleni yapardı şimdi ise aşkım film izlicemde sen uyuycakmısınlar eğer uyumassan filden sonra konuşalım
rest çeksem ne yazar sürekli tartışma çıkarıyorsunlar geliyor önüme bıktım usandım ya dün gece bekledim ne arayan var ne soran sabahın beşinde aradı açmadım tekrar iki saat arayla aradı gene açmadım şimdi ise ne arayan ne soran var
benim düşündğümün yarısı kadan düşünmüyor beni ya birde kasımın 1 de sınavı var o yüzdende susuyorum birazda ama ne yapmalı ki

o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran erkek milleti bu aşırı sevgide yaramıyor onlara.

üzülüyorum zaten tamam dedim ilgilenmemem bundan sonra seninle dedim oda yanlış anlıyosuna başladı ama o askerliği bahane olarak sunuyor önüme iyiden iyiye rahata bağladı ilgisiz olmaya çalışıyorum ama yapamıyorumda ya
ben mi abartıyorum acaba diyede düşünmeye başladım kızlar insan sevgilisine bir kere çağrı atıp ondan sonra dönmemezlik yaparmı ya insan bi kaç kere üst üste aramaz mı ?

guzelım aynı benım yasadıklarım tabı sımkı esım degılde daha oncelerı sewgılım wardı askere gıdene kadar hersey yolundaydı askere bı gıttı daha cok baglanacagı ozleyecegı yerde aynı senın yasadıklarını yasattı bana askerlık bıtımıne yakın anladım gercegı meger oradayken baskasıyla konusmaya baslamıs ya belkı senınkı aldatmıyor olabılır ama sana burkennları yasatmaya hakkı yok sen ona sadık bekle senınle konusmaya bıle tesrıf etmesın boswer ya sal gıtsın

rest çekin derken bu işi bitirmeye bakın demek istemiştim zaten... 1 kasımda sınavı bitince seninle konuşacaklarım var diyin, ya kendini düzeltsin ya da bu iş biter diyin...

Bana sizi pek seviyormuş gibi gelmedi. Eğer seviyorsa da ilginç bir sevme şekli :44:

Ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım. Siz
belli ki ilgi isteyen birisiniz neden sizin isteklerinizi karşılamayan biriyle vakit harcıyorsunuz ki?

Son düzenleme:

ya önceden böyle yapmıyordu aslına özlüyordu üstüme düşerdi ama yok ya ni soğuk davranıyor bana heleki geçn geceden sonra ne oldu anlayamadım onu çok garipti bana karşın belki de ben anlayamadım körlüğümden bilmiyorum ya

hıı bıde neden bole yapıorsun dedıgımde ustume gelme askerdeyım pıskolojım bozuk falan filan dıodu ne salakmısım cekmısım gercekten sewmıormus ıyıkıde olmamısda esımle tanısmısım her serde wardır bı hayır

Aynen..
Hayatının merkezine oturtma onu.
Hayat öyle güzel ki ve bu tiplere üzülmeyecek kadar da kısa.

nasıl yapıcam ki bunu çok seviyorum onu önceliğim hep o oldu ama onun önceliği hep askerlik oldu gitti önceden telde konuşalım diye arardı sıksık şimdi ise önce arkadaşlarına veririr oldu önce onlar sevgilileriyle konuşturuyor sonra zaman kalırsa biz
bende farkındayım ona odaklı artık yaşamam gerektini ama yapamıyorum ki

hıkayelerımız bırebır aynı ne guzel soylemıssın korlugumuzden sık dısını nasılsa oylede uzuluosun bolede arama sorma msj bıle atma bakalım ne olacak

ayrıl demek ne kolay di mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…