• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim madde kullandigini soyledi

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Ozet gececegim.
18 yasindayim.İstanbula okumaya geldim. Bu sene universite 1.sinifim. Ve liseden bir cocukla ayni uniyi kazandik. Konusmaya basladik. Gecen sene benden hoslandigini ama sinav senesi oldugu icin acilmadigini vs soyledi. 1 ay kadar flort ettik ve sonunda Sevgili olduk. hayatimin en guzel 2 gununu gecirdim onunla.
Sonra beni birakip gitti. Hayatinda cok buyuk sorunlar oldugunu beni uzmek istemedigini soyledi. Seni de cukura cekemem dedi defoldu gitti. Babasinin bunu kucukken terk ettiginden falan bahsetmisti zaten.
Beni her yerden sildi engelledi gormuyordum duymuyordum haberini almiyordum. 1 ay boyunca.
2 gun once gecenin bi vakti telefonum caldi. Butun sorunlari cozdugunu, bana geri dondugunu beni cok sevdigini soyledi ve her seyi anlaticam anlicaksin sonra bana bi cevap ver dedi ve deliler gibi yalvardi.
Dun bulustuk. Bana uyusturucu isine bulastigini soyledi. Bi aralar esrar iciyomus mafyaya borcu varmis 1 ay onunla ugrasmis. Uzun zamandir icmiyorum zaten bagimli degildim falan dedi. Elimi tuttu guzel bir suru sey soyledi. Sarildi. İcim gitti.. sonra daha bir suru sey anlatti. Hayati b*k gibi afedersiniz.
Ya arkadaslar benim annem babam belli. Yasam tarzim belli. İlk iliskim bu benim. Agzima alkol sigara surmem. Bu gelmis bana esrar diyor. Deliricem. Bir de diyor ki butun sorunlari cozdum ama hayatim inisli cikisli ama ilerde sorun cikmaycaginin garantisini veremem,yipranirsin. Lan niye dondun o zaman? Ben unutmusum seni ne guzel. Niye ya niye?
Dun de ayrildiktan sonra telefonda konustuk. Ve bitirdim her seyi. Ama benim kalbim sıkışıyo. Hala acaba diyorum. Acaba duzelir miydi? Acaba mutlu olabilir miydik? Donesim geliyo tutuyorum kendimi.Lütfen beni rahatlatın. Mantığımla düşünmek zorundayım biliyorum. Kendi hayatımı böyle bir erkek için mahvedemem. Anneme, babama yazık bi kere. Beni bunlar için mi okutup büyüttüler.Ama yüreğim durmuyo işte yerinde. Lütfen yardım edin, bir şeyler diyin bana...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozet gececegim.
18 yasindayim.İstanbula okumaya geldim. Bu sene universite 1.sinifim. Ve liseden bir cocukla ayni uniyi kazandik. Konusmaya basladik. Gecen sene benden hoslandigini ama sinav senesi oldugu icin acilmadigini vs soyledi. 1 ay kadar flort ettik ve sonunda Sevgili olduk. hayatimin en guzel 2 gununu gecirdim onunla.
Sonra beni birakip gitti. Hayatinda cok buyuk sorunlar oldugunu beni uzmek istemedigini soyledi. Seni de cukura cekemem dedi defoldu gitti. Babasinin bunu kucukken terk ettiginden falan bahsetmisti zaten.
Beni her yerden sildi engelledi gormuyordum duymuyordum haberini almiyordum. 1 ay boyunca.
2 gun once gecenin bi vakti telefonum caldi. Butun sorunlari cozdugunu, bana geri dondugunu beni cok sevdigini soyledi ve her seyi anlaticam anlicaksin sonra bana bi cevap ver dedi ve deliler gibi yalvardi.
Dun bulustuk. Bana uyusturucu isine bulastigini soyledi. Bi aralar esrar iciyomus mafyaya borcu varmis 1 ay onunla ugrasmis. Uzun zamandir icmiyorum zaten bagimli degildim falan dedi. Elimi tuttu guzel bir suru sey soyledi. Sarildi. İcim gitti.. sonra daha bir suru sey anlatti. Hayati b*k gibi afedersiniz.
Ya arkadaslar benim annem babam belli. Yasam tarzim belli. İlk iliskim bu benim. Agzima alkol sigara surmem. Bu gelmis bana esrar diyor. Deliricem. Bir de diyor ki butun sorunlari cozdum ama hayatim inisli cikisli ama ilerde sorun cikmaycaginin garantisini veremem,yipranirsin. Lan niye dondun o zaman? Ben unutmusum seni ne guzel. Niye ya niye?
Dun de ayrildiktan sonra telefonda konustuk. Ve bitirdim her seyi. Ama benim kalbim sıkışıyo. Lütfen beni rahatlatın. Mantığımla düşünmek zorundayım biliyorum. Kendi hayatımı böyle bir erkek için mahvedemem. Anneme, babama yazık bi kere. Beni bunlar için mi okutup büyüttüler.Ama yüreğim durmuyo işte yerinde. Lütfen yardım edin, bir şeyler diyin bana...
Ayrilmissin aferin sana. Hayirli insanlar cikar insallah bundan sonra.

Sevgili olurken ask icin bir iliski sürdürürken dahi mantiksal bazi kodlar oturmalidir.
Gelecek kuramayacagim adamla sevgili olmayi tercih etmem ve çocuğun anlattiklari bana abartili bir yalan gibi geldi. Bazi tipler vardir bulasmasa bile böyle yalanlara basvurabiliyorlar.
En doğru karari vermissin bitirmekle sakin ardina bile bakma.

Ozet gececegim.
Dun de ayrildiktan sonra telefonda konustuk. Ve bitirdim her seyi. Ama benim kalbim sıkışıyo. Lütfen beni rahatlatın. Mantığımla düşünmek zorundayım biliyorum. Kendi hayatımı böyle bir erkek için mahvedemem. Anneme, babama yazık bi kere. Beni bunlar için mi okutup büyüttüler.Ama yüreğim durmuyo işte yerinde. Lütfen yardım edin, bir şeyler diyin bana...
koşarak uzaklaş ve sakın arkana bakma

Sen 18 yaşındasın ok.
O kaç yaşında da bu yaşta mafyaya borçlar falan,
Ya harika bir yalancı ya da yaşı büyük bir de üstüne pislik bir adam.Ayrılmışsın ne güzel.
Niye üzüldün ki sen şimdi??
Sakın seviyorum demeyeceksin dimi?
Yok artık!!!!!

Son düzenleme:
Sevgili olurken ask icin bir iliski sürdürürken dahi mantiksal bazi kodlar oturmalidir.
Gelecek kuramayacagim adamla sevgili olmayi tercih etmem ve çocuğun anlattiklari bana abartili bir yalan gibi geldi. Bazi tipler vardir bulasmasa bile böyle yalanlara basvurabiliyorlar.
En doğru karari vermissin bitirmekle sakin ardina bile bakma.

Bilmiyorum yalan midir. Neden boyle bir yalan soylesin ki?

Sen 18 yaşındsın ok.
O kaç yaşında da bu yaşta mafyaya borçlar falan,
Ya harika bir yalancı ya da yaşı büyük bir de üstüne pislik bir adam.Ayrılmışsın ne güzel.
Niye üzüldün ki sen şimdi??
Sakın seviyorum demeyeceksin dimi?
Yok artık!!!!!

O da 18 yasinda. Dayisi araciligiyla karismis. Zaten dayisi surekli hapise girip cikan bi insanmis yani. Her turlu b*k bunlarin ailesinde..
Seviyorum demeyecegim tabii ki ama ben bunlari bilmeden once cok mutlu gunler gecirdim ilk kez biriyle sarildim el ele tutustum ister istemez bir bag kurdum simdi kalbim acimiyor desem yalan olur.

Sen de hayatını mok etmek istiyorsan buyur çık geri dön çocuğa. Çocuk bulmuş saf temiz kızı çevirsin dursun etrafında....
Böylelerine senin gibi iyi kızlar fazla bir kere :)

Degil mi? Ben de oyle dusunuyorum dunden beri. Ben annemin babamin karsisina bu cocugu nasil cikaririm bir kere diyip duruyorum..

Üzülme canım.
Sen dogru olanı yapmışsın.
İçinde hep bu kuşkularla yaşayacağına hiç bir kuşku bırakmamak en iyisi kökten çözüm.

O da 18 yasinda. Dayisi araciligiyla karismis. Zaten dayisi surekli hapise girip cikan bi insanmis yani. Her turlu b*k bunlarin ailesinde..
Seviyorum demeyecegim tabii ki ama ben bunlari bilmeden once cok mutlu gunler gecirdim ilk kez biriyle sarildim el ele tutustum ister istemez bir bag kurdum simdi kalbim acimiyor desem yalan olur.
O güzel canın yanacak başka şeylerle karşılaşmaz inşallah.
Aşkmış vs yalan olup gidiyor.
Neyse ki sen bu konuyu ayrıldım içim acıdı derecesinde açmışsın,
Neler oluyor etrafımızda Allah korusun.

2 günde bağ kurduysan 2 günde çözersin o bağı.

bu çocuğu düşünme; acaba düzelir mi falan filan diye. düzelmez ve düzelmicek. seninde ona 'yardım' edemeyeceğine göre..

sen okuluna odaklan. arada gir kk'ya oku insanlar neler yaşıyo. neler neler...

Sana madde bagimlilariyla ugrasan bir ablan olarak tavsiyem.onlar bağımlı olduklarini asla kabul etmezler ve bu illeti birakmak her yigidin harci degil.bagimlilik omur boyu suren bi seydir
Sen daha kucuksun.ucurumun kenarindasin suan eger geri donersen ordan atlicaksin net sekilde soyluyorum baska biçimi yok.yarin bi gun seni de o yollara sokmaya caliscak ister istemez.biraktim demekle bitmiyor o isler.dogru karari vermissin unide daha bi cok arkadasin talibin olcak takilma bi kisiye

Back
X