- 19 Eylül 2016
- 32
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi nanemolla99
-
Sizin iliskiniz için demiyorum ama ne büyük aşklar bitiyor inşallah doğru karar verirsiniz ben olsam 2. Secerdim3 senelik ilişkimiz var ve gerçekleştirilicek hayallerimiz var çok zorlanıyorum bu seçimde
Merhaba lise son Sımıftayım ailem yurtdışına taşınıyor eğitimim için çok iyi olucağımı bildiğim halde sevgilimi bırakmak istemiyorum birlikte üniversite hayallerimizi gerçekleştirmek istiyorum ama bir yandan tek başıma sınava hazırlanmam gerekicek yalnızlık zor olucak ve bazı sebeplerden dolayı ailemi yıllarca görememe ihtimalim var yardım edin bana lütfen
Tabiki ailenle gitmelisinMerhaba lise son Sımıftayım ailem yurtdışına taşınıyor eğitimim için çok iyi olucağımı bildiğim halde sevgilimi bırakmak istemiyorum birlikte üniversite hayallerimizi gerçekleştirmek istiyorum ama bir yandan tek başıma sınava hazırlanmam gerekicek yalnızlık zor olucak ve bazı sebeplerden dolayı ailemi yıllarca görememe ihtimalim var yardım edin bana lütfen
Egitimini tamamla ailenin yanına git sonrasına bakarsın zamanla.Merhaba lise son Sımıftayım ailem yurtdışına taşınıyor eğitimim için çok iyi olucağımı bildiğim halde sevgilimi bırakmak istemiyorum birlikte üniversite hayallerimizi gerçekleştirmek istiyorum ama bir yandan tek başıma sınava hazırlanmam gerekicek yalnızlık zor olucak ve bazı sebeplerden dolayı ailemi yıllarca görememe ihtimalim var yardım edin bana lütfen
Evet şuanda her şey yolunda birkaç ay önce çok kararsızdım ama şuan seçimimden memnunumGerçekten mi?
Evet şuanda her şey yolunda birkaç ay önce çok kararsızdım ama şuan seçimimden memnunum
Teşekkür ederim bu yorumları yeni görüyorum o zaman görseydim kafam baya karışıcaktı iyi oldu ama herkes benim yaptığımın tersinş yazmış
İnşallah hakkında hayırlısı olur. :)
Tabiki de aile... herkes seni terk eder anan baban asla..Merhaba lise son Sımıftayım ailem yurtdışına taşınıyor eğitimim için çok iyi olucağımı bildiğim halde sevgilimi bırakmak istemiyorum birlikte üniversite hayallerimizi gerçekleştirmek istiyorum ama bir yandan tek başıma sınava hazırlanmam gerekicek yalnızlık zor olucak ve bazı sebeplerden dolayı ailemi yıllarca görememe ihtimalim var yardım edin bana lütfen
Seçimimi yaptığımı söylüyorum hayırlısı olsun diyiceğinize hala tersini söylüyosunuz ayıp ediyosunuzTabiki de aile... herkes seni terk eder anan baban asla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?