Sevgilim mi ailem mi

Siz olsanız napardınız

• Bütün zorlukları ve ailenizi uzun süre görmemeyi göze alıp sevgilinizi mi

OY: 3 14,3%
  • Sınav stresinden kurtulmak ve daha iyi bir eğitim için ailenizi mi

OY: 18 85,7%

• Ankete Katılan
    21

nanemolla99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
32
11
3
26
Merhaba lise son Sımıftayım ailem yurtdışına taşınıyor eğitimim için çok iyi olucağımı bildiğim halde sevgilimi bırakmak istemiyorum birlikte üniversite hayallerimizi gerçekleştirmek istiyorum ama bir yandan tek başıma sınava hazırlanmam gerekicek yalnızlık zor olucak ve bazı sebeplerden dolayı ailemi yıllarca görememe ihtimalim var yardım edin bana lütfen

Ben bir ara bütün ailemi kaybettim. Sevgilim yüzünden... Eğitimimden oldum. Psikolojik destek aldım. Ama şimdi sevgilim kocam, ailem ise yanımda ve hala psikolojik destek görüyorum. Üniversite hayallerim vardı, 2 ay kala mezun oluyordum ama şimdi 18 yaşında bir kadınım. Beni üzen en çok eğitimim oldu....

Böyle seçim mi olur hiç?
Sevgili uğruna aile terk edilmez çocuk..

tabi ki ailenle yurt dışına git
sevgili bugün var yarın yok.. daha çok küçüksün
lise aşkıyla evlenen insan çok azdır

Düşünmeden egitimini sec derim.. sevgilin zaten anlayışlı ise oda seni bu karara yönlendirecektir.. ölüm yok işin ucunda.
Illa ayrilmaniz da gerekmiyor hem dedigim gibi seviyorsaniz bu ayrilik cok etkilemez sizi.. sabredin ve ileride ki yasaminiz güzel olsun..

Tabiki ailenle gitmelisin

Nasibinde varsa fizana gitsen de hayrlısıyla evlenirsin birbirnizi gerçekten sevdiyseniz de zaten beklersiniz. Aileden ayrı olmak sınav döneminde kaç senelik sevglin olursa olsun o bir el sayılır ailenin yanında olması gbi olmaz bi sorun yaşasan yapayalnızsın berbat bi his. Lütfen aileni ve eğitimini tamamla herşeyin yaşı var sevgilinle yaşayacağın güzel günlerin de zamanı vardır

Egitimini tamamla ailenin yanına git sonrasına bakarsın zamanla.

Tabiki de aile... herkes seni terk eder anan baban asla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…