Sevgilim mi ailem mi

Siz olsanız napardınız

• Bütün zorlukları ve ailenizi uzun süre görmemeyi göze alıp sevgilinizi mi

OY: 3 14,3%
  • Sınav stresinden kurtulmak ve daha iyi bir eğitim için ailenizi mi

OY: 18 85,7%

• Ankete Katılan
    21
aferin sana :) çok iyi bi seçim olmuş..bir erkek uğruna hayatında belki bi daha ele geçmiyecek fırsatı tepmişsin :)
Kime göre fırsat ? Mutlu olmayacağınız bir yolu daha mantıklı diye seçmek ne kadar doğru ? Hayat ne kapılar açıyor insanın karşısında bir daha elde edemeyeceğim diye bir şey yok. Ama eğer gitseydim sevgilimden büyük ihtimal ayrılıcaktım ve bunun geri dönüşü olmayacaktı

bi erkek için seçimi ondan yapmana dedim o lafı zaten..yoksa hayat senin kimseyi bağlamaz..

Sanirim erkek arkadaşınızı seçtiniz. 3 yıl güzel bi süre tercih yapması zor tabi ama keşke kariyer odaklı düşünseydiniz. Seven insan her türlü sabrederdi zaten.
Mutlu olucağımı inanmadım. Hayallerimde hiçbir zaman yurtdışında okumak ve çok yükselmek olmadı ama erkek arkadaşımla beraber burada iyi bir üniversiteye gitmek hep vardı 3 senemiz bitti inşallah devam eder

Egitimini seç :)Ailenle git güzelce okulunu bitir hayatını kurtar.Sevgilin seni gercekten seviyorsa bekleyebilir. 10 yil uzak mesafe iliskisi yasayip evlenen var 10 ay dayanamayan da var.Bunlar biraz nasip kismet.Olacagı varsa zaten o seninle olur.Ailenden egitiminden vazgecmen gerekmiyor

Sonraki yorumlara bakmadınız sanırım bu soruyu 3 ay önce sormuştum ve sevgilimi seçtim. Eğitim sadece yurtdışında olmuyor ama sevdiğin kişiden ayrı kalınca her şey bitebiliyor

Sonraki yorumlara bakmadınız sanırım bu soruyu 3 ay önce sormuştum ve sevgilimi seçtim. Eğitim sadece yurtdışında olmuyor ama sevdiğin kişiden ayrı kalınca her şey bitebiliyor
Bakmadım genelde ilkini okuyup cevap yazarim. Insallah 3 ay sonra pismanlik iceren basliklarini okumayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…