Sevgilim ne demek istedi..

uglybetty89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
76
1
11
İstanbul
kızlar erkek arkadaşınız, sen benim aklımı başımdan aldın, nasıl oldu anlamadım derse..

ve siz de ona aynı şekilde tepkisini ölçmek için, ben de sana nasıl aşık oldum anlamadım, diye yanıt verdiğinizde, benim bir güzelliğim yok orası nasıl oldu meçhul, diye karşılık verse;

siz de onun kurduğu cümleden: 'güzel değilsin sana nasıl aşık oldum anlamadım' manasını mı çıkarırdınız?

ben bu manayı çıkardım.. çünkü ben ona o cümleyi kurduğumda direk güzellik konusu geliyorsa aklına, kendisi de o cümleyi kurarken güzel olmadığım imasında bulunmuş gibi oluyor.

tamam güzel bi kız değilim, ama sevgilinin bunu ima etmesi.. yeterince sevmediğini mi gösterir..
yoksa ben mi kuruntu yapıyorum.. lütfen açıkça paylaşın fikirlerinizi..

kafam çok karıştı..

Çok karışık anlatmışsın pek anlayamadım. Ama o nasıl oldu cümlesi genelde biranda oldu şeklinde kullanılır.
Yani ben direk güzelliğe atıf yaptığını düşünmezdim

Çok karışık anlatmışsın pek anlayamadım. Ama o nasıl oldu cümlesi genelde biranda oldu şeklinde kullanılır.
Yani ben direk güzelliğe atıf yaptığını düşünmezdim

canım muhabbeti şöyle düşün..

o: sana nasıl aşık oldum anlamadım
ben: ben de sana nasıl aşık oldum anlamadım. :)
o: benim bi güzelliğim yok orası meçhul :)

şimdi ben ona, onun kurduğu cümlenin aynısını kurduğumda onun aklına direk güzellik geliyorsa,
bana o cümleyi kurarken de güzelliği kastetmiş demek değil midir..

offffffff kadınların ayrıntıya takılma cabası....
arkadaşım erkek daha dün ne yediğini unutmuştur. bu kadar takılma öyle cümle kurduğunu bile hatırlamıyordur.
kafayı yersin söyliyim

Aklımı başımdan aldın...kısmının güzelliği varken,cümlenin rastgele söylenmiş diğer tarafıyla o güzelliği kapatmak niye???

Aklımı başımdan aldın...kısmının güzelliği varken,cümlenin rastgele söylenmiş diğer tarafıyla o güzelliği kapatmak niye???

hee valla niye ? ben diyeyim çok uzun zamandır konu açmak istiyorsun ama bir derdin yoktu ???

çocuk aşık olmuş -çarpılmış daha ne yapsın ---gerçeksen--tadını çıkart :))

gerçeksen yazdım şayet az önce keklendigimizi ögrendik aşk meşk konusunda :))

ahh bu genç kızlar:))))))))))))

sadece güzel olanlar aşık olup evlenseydi nüfusumuz tükenirdi,şayet yarısından fazlası eciş bücüş bir milletiz...bakınız sokaklar...

şimdi ne dedin sen ben anlamadım
erkek arkadaşın sana güzel bişey söylemiş,
öküzün altında buzağı arıyosunuz hee yemin ederimmm...
ayrıca kendine özgüvenli ol.. senle sevgili olmuş demekki en begendiği kız sensin. alalalalaalall
aaahh !

cocuk aklımı basımdan aldın diyor sen acaba beni sevmiyor mu diyorsun
Kuruntu yapıyorsun diycem de benzer bişey de benim basıma gelmişti
b- sen bana bi kere guzelsin demedin, guzelim diye yazmadın bile sen beni begenmiyorsun
o- Neler diyorsun sen ? Sen benim neyimi begendin de sevdin bu kadar diye sen sormuyor muydun ?

aradan zaman gecer ve bizim adamın agzından hala guzelsin lafı cıkmaz
cıkaramadım
adam guzelsın dedirtemedim
tiryakinim diyor, guzelsin demiyor
Kızmaya calısıyorum ama seviyor biliyorum laf da edemiyorum
ama cok buyutmemistim, zira ben de kendime guzel demiyorum zaten
Bir de o da eski erkek arkadas oldu ya.. Zaman ne cabuk geciyor..

hakkaten
sevmeyen adam bi dakika yanında kalmaz
erkekler bizim gibi degil ki

çocuk sana senin güzel olduğunu demeye çalışmış

benım bir güzelliğim yok bana neden aşık oldun anlamadım ama sen çok güzelsin ben o yuzden oldum demiş ve sen bunu nasıl bir tarafa çekmişsin yazık çocuğa.

bu arada nickin bile uglybetty yani sende bir aşağılık kompleksi var darılmaca gücenmece yok.

Ben buradan "Sen güzel bir insansın; ama benim bir güzelliğim yok. Benim sana bunları hissetmem normal de, sen neden bana bunları hissediyorsun?" anlamını çıkardım. İltifat etmiş yahu. Sakin ol.

bence de tam tersi mana çıkıyor,sevgiliniz asıl kendisi için çirkin diyor.siz nasıl alınganlık yapıp tam tersini anladınız...

Son düzenleme:
Canım , sen yanlış düşünüyorsun .Çocuk sana güzel bir şey demiş .Aslında ben senin yerinde olsam kafamın rahat olması için , direkt kendisine sorarım .Ama sana demek istediği şu "sen çok güzelsin sana aşık oldum , ama ben yakışıklı değilim sen bana nasıl aşık olabiliyorsun " Sana güzel bir şey demiş işte daha ne istiyon :) kafan rahat olsun birtanem .

Maalesef erkeklerde bizdeki gibi laf sokabilme becerisi yok. O bir şey demek istediyse direk demiştir bence Altında anlam arama

Ben de böyle bir anlam çıkardım boşuna üzüyorsun kendini.

Canim sen güzelligi takinti yapmissin diger bir kac konundada zaten belli etmissin bunu,
hayatta güzellikten onemli seyler var sevgilinde seviyorki seni aklimi basimdan aldin gibi bir cumleyi kurmus,
cirkin oldugunu dusunursen cirkin gorurusun kendini zaten sagligin yerinde sukredecek cok sey var,
insanin kalbi guzel olsun yeterki gerisi bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…