Sevgilim neden böyle

ezgi2415

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
264
65
28
25
arkadaslar sevgilim askerden geleli bir ay oldu ise girdi çıktı felan pek parası yok bu ara üç dört güne kadar iyiydik geçen yanıma cagirdim işte para sıkıntısindan dolayı gelmedi o günden sonra bana öyle bı sogik davranıyor ki sebebini soruyorum beni bunalttin diyor ya cidden üzüldüm bu kadar soğuk davranmasi sizce neden bir hafta önce buluştuk çok aşırı iyiydik bende o soğuk davrandikca üstüne gidiyorum o da iyice geri çekiyor kendini ya napmam lazım siz söyleyin niye böyle sizce

İş bulamama durumu parasının kısıtlı olması erkekleri psikolojik olarak etkileyen durumlar. Bu aralar uzerine gitmemeye çalışın destek olun.

İş bulamama durumu parasının kısıtlı olması erkekleri psikolojik olarak etkileyen durumlar. Bu aralar uzerine gitmemeye çalışın destek olun.
Öyle yapıyorum canım ama hani öyle bi sogukki kaybetme korkum devreye giriyor o böyle olunca kendimi geri çeksem diyorum bu kezde iyice uzaklasirmi diyorum bilmiyorum nasıl davranacagimi sasirdim

Öyle yapıyorum canım ama hani öyle bi sogukki kaybetme korkum devreye giriyor o böyle olunca kendimi geri çeksem diyorum bu kezde iyice uzaklasirmi diyorum bilmiyorum nasıl davranacagimi sasirdim
Kendinizi geri çekerseniz aranız açılır. Her zaman yanında olduğunuzu hissettirin ona bunun geçici bir süreç olduğunu söyleyin desteğinize ihtiyacı var şu durumda. Tavır yapmayın soğuk durmayın hepsi bir süreç eşimde aynı durumlara benzer şeyler yaşadı 2 3 ay iş bulamadı askerlik sonrası gercekten onlar için stresli bir süreç oluyor.

Ben hep yanında olmaya çalışıyorum canım ama bu ara beni sıkiyosin bunaltiyosun diyor

Ben hep yanında olmaya çalışıyorum canım ama bu ara beni sıkiyosin bunaltiyosun diyor
Biraz kendi haline bırak istersen malum çok fazla ilgi erkeklerde ters tepebiliyor ☺ ama bu dediğim mesafe koy soğukluk olsun demek değil tabi ki... illaki anlayacak kendiliğinden o size yakinlasacaktir

Biraz kendi haline bırak istersen malum çok fazla ilgi erkeklerde ters tepebiliyor ☺ ama bu dediğim mesafe koy soğukluk olsun demek değil tabi ki... illaki anlayacak kendiliğinden o size yakinlasacaktir
Cok çok teşekkür ederim canım içimi çok rahatlattin vallahi

Cok çok teşekkür ederim canım içimi çok rahatlattin vallahi
Herkeste dönem dönem olabilecek şeyler umarım güzellikle kopmadan anlatırsınız bu süreci ilişkide bir kademe atlamak gibi bisey böyle süreçler sevginizin temeli sağlamsa kopmazsınız ☺

Herkeste dönem dönem olabilecek şeyler umarım güzellikle kopmadan anlatırsınız bu süreci ilişkide bir kademe atlamak gibi bisey böyle süreçler sevginizin temeli sağlamsa kopmazsınız ☺
Ben kendimde kızıyorum bende çok sıkıyorum canım sürekli yazsın istiyorum o da bunaliyor sürekli aynısını yapıyorsun diyor ama haklı tamam bişi demiyorum ama bunun içinde günlerce soğuk davranmasi

Adamın işi yok, cebinde beş kuruş parası yok. Anlayış göstereceğinize üstüne gidiyorsunuz. Bunalması çok normal değil mi?

Ben kendimde kızıyorum bende çok sıkıyorum canım sürekli yazsın istiyorum o da bunaliyor sürekli aynısını yapıyorsun diyor ama haklı tamam bişi demiyorum ama bunun içinde günlerce soğuk davranmasi
Tam dayaklıklar bende senin gibiydim sevdigin zaman kaybetme korkusuda oluyor işte bunu anlayamıyorlar bizler zor süreçten geçsek bile böyle davranmıyoruz ama erkekler en ufak biseyde böyle yapabiliyorlar yaradılış farkı sanırım

Ya doğru diyorsun mesela bende birkaç ay önce çok düşkün olduğum yakınımi kaybettim hiç böyle olmadım aksine ona daha çok ihtiyaç duydum ama o sen beni bunaltiyorsun diyo çok sıkıyorsun dio ah ah

Erkeklerin genel özelliği iş yoksa para yoksa İlgide yok aşk da yok hiç bişi yok.. beklentiye girme derim kendi haline bırak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…