- 3 Mayıs 2021
- 1
- -11
- 1
- 20
- Konu Sahibi cicekokulukiz
Merhaba herkese. Bu site için küçük olabilir miyim diye düşündüm ama tecrübeli insanlar çok olduğu için yazmak istedim. 16 yaşındayım. Bundan 1.5 yıl önce instagram üzerinden sevgilimle tanıştık. Ve 1 yıl çıktık. O 20 yaşında. Aynı şehirdeyiz fakat benim ailem ataerkil olduğu için tek başıma dışarı çıkmama izin vermezler bu yüzden bu 1 yıl içinde sadece 1 kez buluştuk. O buluşma da okula gittiğim bir günde çok kısa sürecek şekilde oldu. Okullar şuan kapalı olduğu için daha gidemedim ve görüşemedik. Ailemin öğrenmesi sorun çıkaracağı için sesli veya görüntülü olarak da fazla konuşmazdık. Ben çok kıskanç biriyim ve sürekli hesaplarında takip ettiği yada konuştuğu kızları sorardım arada kıskançlığım onu bunalmış olabilir. Bide o okumuyo liseye geçince bırakmış ama ben devam ediyorum hala. Neyse 4 ay önce annem yaşlı ev işlerine yardım edecek biri olmalı dedi. Annem amcamın eşiyle konuştu kuzenimi bana isteyecekler falan dedi. Tabi ben şok oldum bide hiç ayrılık olmayacak falan diye konuşuyorduk. Ayrıldık ve bir ay boyunca bişey yap böyle bitmesin diye dil döktüm. 1 ay geçince vazgeçmediğim için geri döndü ve gittiği kadar devam edelim dedi. 1 yılı tamamladık. İki hafta önce de yine ayrılalım yarın bi gün ayrılırsak ikimiz de daha fazla üzülürüz yol yakınken bitsin dedi. Ben yine yıkıldım ağladım falan tabi. Beni engellediği iki gün boyunca yazmadığı da oldu (normalde en geç iki saatte yazar). Uzaklaşıp unutmak istedi falan sonra arkadaş olarak devam edelim dedik. Beni hala seviyor niye ayrılmak istedin diye sorsam sadece istemiyorum diyor. Ve sürekli niye ayrıldın diye sorma engellemek istemiyorum diyor. Bende konuyu kapattım ve şimdi arkadaşız. Temmuzda askerliği var ve gitmeden önce buluşup beni görmeyi istiyo sevgili olmasak da. Bende çok istiyorum ama ailemden dolayı gidemiyorum o da gelemiyor. Sizce neden bıraktı beni annesi için mi yoksa altında başka bir sebep var mıdır? Geri dönme ihtimali yok gibime geliyo ama sizce var mıdır? Görüşleriniz değerli..