• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim öküz mü saf mı?

Daha ilk sevgilisiymişsiniz bazı şeyleri düşünememesi çok bormal. Erkekleri hepsi en ince ruhlusu bile odundur bunu sorgulamanıza gerek yok.
Sizinki hem biraz odun hem de biraz bilgisiz sanırım, zamanla aşar umarım.
Ama alın karşınıza konuşun bunlardan rahatsız oluyorum diye tatlı dille anlatın. Senden çok bişey istemiyoprum sadece biraz ince düşünceli olmanı bekliyorum falan diyin.
Konuşmadan hiçbir soruna çözüm getiremezsiniz.
Mutluluklar :)

Merhaba kızlar. Sorunum erkek arkadaşım ilk görüştüğü kız olduğumdan mıdır ruhundaki öküzlükten midir bilmiyorum ama ince düşünmüyor. Bi ay oldu görüşeli ama ayımız olduğunu ben söyleyince hatırlıyor sonra bide özü dileyeceği yerde iyi ki varsın diye uzun bi mesaj yolladı. Cingöz bi tip değil. Niye böyle anlamıyorum kadınlar neyden mutlu olur hiç anlamıyor . Bi süpriz bi çiçek vs yok. Gönül almayı beceremiyor. Kendini sevdirmeyi hiç beceremiyor. Napacam kızlar bi akıl verin bu böyle gitmez bende kırılgan biriyim ha bire öyle diye üzülüyorum. Oda üzülüyor ben üzülünce ama ne yapcaz bilmiyorum :KK43:
Kendini sevdirmeyi beceremiyorsa, sevmiyorsun demektir.
Sevmediğin insan için neden uğraşıyorsun?

Erkekler ince düşünmezler. Sende genel düşünmeye çalış sana iyice bağlandıktan sonra daha çok değer verdiğini göreceksin.

cnm kafana takma.. ay kutlaması arkadasların dedigi gibi banada sacma gelıor. yıl donumu olsa neysede yılda 12 ay kutlamamı yapıcaksınız.. erkek arkadasının odunlugundan sıkayetcıysen onun kulagına azcık cıtlatmanda yarar var mesela ben bunlardan hoslanıyorum yada bunu sevıyorum gibi. o sonra mutlaka bişi yapıcaktır

1aylık sevgiliniz sevgilim öküz mü diye sorguladığınızı duysa kutlayacağı varsa bile kutlamazdı bence o_O
zamana bırakın daha çok yeni..

Birinci ayımız nedir yahu?
1 ay 6 ay falan kutlanacaksa yıldönümü kavramı niye var?

Birinci ayımız doldu diye sürpriz beklediğimi hiç hatırlamıyorum. Zaten tam olarak hangi tarihte çıkmaya başladık onu bile hatırlamıyorum.
Yaklaşık bir tarih söyledim ve birinci yılımızı kutladık neyse ki. :KK48:

Hiç içten gelerek çiçek veya hediye almıyorsa zaten öküzdür. Ama bunu anlamak için biraz daha zaman ver. Bir ay kısa süre. Akıl başa sonra gelebiliyor.

Cem yilmazinda dedigi gibi erkeklerin tek dugmesi var acio kapatiosun.ama kadinlar dijital asiri karmasik...okuz lafi da bana cok hakarett vari geliyr neysekonuya gelelim :D
Hemsire daha bir ay olmus dur bi soluklan otur bi dinlen.azcik sene doldurun filan.ben agzi acik birakacak kadar supriz yapabilen bi erkek gormedim cevremde.yani bu genel bi durum kabullenmeniz lazim.
Suprizlerden hoslaniyorum dersin gider supriz yapmaya calisir bu sefer ben dedim de oyle yaptin tripleri baslar.velhasili kelam icten gelen iki cumle daha kiymetli.cunku zorlama yok baski yok ;)

Dizilerde, filmlerde romantizm bu kadar abartilmasa keske...

Bir de 'ayseye sevgilisi neler almis' sıkıntısı var tabii...

Bircok genc kizin guzel hediyeleri, cicekleri gorunce ilk aklina gelen bunu baskalarina anlatmak...

Baska kizlara yapilan jestlerin altinda kalmama hevesinden iliskilerin suyu cikti artik.

Sevgilisi ne kadar cok surpriz yaparsa o kadar cok seviyor oluyor.

Oysa bircok erkek sevgisini hisleriyle gosterme sorumlulugunu hediyelerle atiyor ustunden...

Ya da hediyelerle suc kapatiyor, goz boyuyor, ortamlarda havasi oluyor...

Cok azi da gercekten severek icinden gelerek yapiyor bunu...

Ya o azinliktaki erkeklerden birini bulacak ya da 'benim sevgilim beni cok simartir' diyen kizlara kulak tikayip hayatinizdaki erkegin sizi bildigi gibi sevmesine razi olacaksiniz...

1 ayda ne çok şey anlamissin.. Herkesin yapisi farklidir. İlk olduğundan da kaynakli olabilir. Birkaç ay daha dur bakalim sonra sizlanmaya başla. Kimse bir aydir ciktigi birine kor kütük asik davranmaz, romantizm ile de bogmaz.. dur hele..

Sevgilin okuzse ben okuzun bayrak sallayanim o vakit:KK53:

Sevgilim ay dönümünü hayirlatsa bana komik gelir. Iyi sevgiliniz gulmemis size guzel bi mesaj yazmis bu okuz degil gayet ince ruhlu oldugunu gösterir.
:KK53::KK53:
Benim sevgilim bana dese "aşkım ay dönümümüz bugün" diye "o ne ya" derim herhalde:KK45:
Ayrıca öküzün bayrak sallayanı olma konusunda yanınızdayım, işte böyle =>:KK31:
:KK53::KK53:

Ay kutlamasida nedir yahu??? Abartmasak!!! Her ay bi hediye aldimi sene dolunca napcaksiniz?? Size mantikli geliyormu bunlar??? Ay kutlamasi ayyy allahim bana biseyler oluyor.... Hemen ayrilin ilk ayinizi unutmus bu adamdan adam olmaz, koca olmaz, baba olmaz... Engelleyin hertaraftan, siz haftalari kutlayan birini bulun onlardan süper koca ve baba oluyor...:ssz:

bu yazdıklarımdan dolayı biri bana çatacak ama napimm :KK11: benim için önemli . önce ki birlikteliklerimde küçük küçük maddi imkanım yettiğince hediyeler aldım karşılık göremedim ve üzdü bu beni. çünkü ben dışarı çıkıp birşey gördüğümde aklıma ilk gelen şey bunu sevgilime alsam sevinir mi olurdu. yani sürekli aklımda bir şeye bakarken onuda ilave ediyordum düşüncelerime. bakış gülüş tabi ki çok daha önemli ama ya sahteyse? bu da görmezden gelinmemeli bence neyse konuyu saptırmayayım sonra kibleniyorum:KK53:
Ben de sevgilim olsa tabi ki de birşeyi ona yakıştırırsam alırım, almışlığım da oldu ama hayatta bana karşılık vermediğinden dolayı kırıldıgım olmamıştır. Ben sevgiyi gözlerde ses tonunda görüyorum maalesef, bekleyemiyorum hediye falan. Bakın doğum gunum geçti ve ben kardeşlerime arkadaşlarıma sakın bana hediye almayın diye baskı yaptım ve almadılar. Bir aramaları hatırlamaları duşunmeleri zaten dünyaya sahip olmama sebep oldu :) Bu yüzden diyorum ya erkekler o kadar takılmazlar bu konulara hatta karşı tarafın üzüleceğini bile bilmezler. Zorla yaptırsan bu sefer anlamı kalmaz zevk almazsın o yüzden herkes bir orta yol bulmalı bu konularda :)

Back
X