• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim öküz mü saf mı?

Merhaba kızlar. Sorunum erkek arkadaşım ilk görüştüğü kız olduğumdan mıdır ruhundaki öküzlükten midir bilmiyorum ama ince düşünmüyor. Bi ay oldu görüşeli ama ayımız olduğunu ben söyleyince hatırlıyor sonra bide özü dileyeceği yerde iyi ki varsın diye uzun bi mesaj yolladı. Cingöz bi tip değil. Niye böyle anlamıyorum kadınlar neyden mutlu olur hiç anlamıyor . Bi süpriz bi çiçek vs yok. Gönül almayı beceremiyor. Kendini sevdirmeyi hiç beceremiyor. Napacam kızlar bi akıl verin bu böyle gitmez bende kırılgan biriyim ha bire öyle diye üzülüyorum. Oda üzülüyor ben üzülünce ama ne yapcaz bilmiyorum :KK43:
Bir ayda nasıl karar verdiniz bu kadarına anlamıyorum.
İlişkinin ilk ayı, bilmem kaçıncı günümüz vs erkeklerin kafası basmıyor böyle şeylere. İllaki hatırlasın istiyorsanız , laf arasında söyleyin şu tarihte şu vardı, ne program yapalım tarzında, hatırlatmıs olursunuz.

Sizin beklentilerinizi yeni yeni ogreniyor. 1 ay iliskide cok yeni. Sizin neleri onemsediginizi falan simdi ogreniyor iste. Beklentilere girip, olmadiginda mizmizlanmak yerine, bir ayi siz kutlayip, ikinci ayi hatirmasini beklesiniz daha dogru davranmis olursunuz.

Daha birbirinizi duygusal anlamda tam olarak tanimadan bu kadar cok beklentiye girip, surekli hayal kirikligi yasamaniz sizin bir iliski yasama konusundaki olgunlugunuzu etkiler. Beklentilere girmeden once birbirinizi taniyin, kendinizi tanitin derim ben

Ben erkeklere öküz denilmesini de hiç doğru bulmuyorum bu arada. Sırf istediklerimizi yapmıyorlar diye neden öküz olsunlar? Biz onları nasıl sevdiysek öyle kabullencez başka çare yok, kimseyi kendimiz için değiştiremeyiz.

ay dönümü kutlamak mı :KK45: yahu bu aylar kutla kutla bitmez birde bunun yıldönümü var doğumgünü var sevgililer günü var vs vs...bunlar kutla kutla bitmez ve ayrıca bu kadar sürpriz hediye nasıl olacakki...

her ay farklı bir sürpriz farklı bir hediye falan...1ay parfüm alsa öteki ay ayıcık öteki ay bluz falan bir süre sonra sende sıkılcaksın çok klasik hediyeler diye..

bu kadar kutlama yapmayın....ki çokta beklenti içine girmeyin...çiçek vermesi sana deli gibi aşık olduğu anlamına gelmez..

bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre de eşine/sevgilisine sıklıkla çiçek götüren adam aldattığı için götürüyormuş.vicdan azabından dolayı yani...bence gayet mantıklı.

Okuduğum kadariyla saf duruyo ilksin cunku ondan kaynakli olabilir sen sohpet ederken surekli kendinden bahset zamani gelince yapmiyosa o zaman öküz deriz

İlla hediye alınması bence de gereksiz ama anladığım kadarıyla önemsenmesini istiyorsunuz ki bu çok doğal bence. Ama işte her insan aynı düşüncede olamayabiliyor. Ne şekilde mutlu olacağınızı belirtin, size değer veriyorsa zaten bunu yerine getirmeye çalışacaktır. Erkek arkadaşımla biz de hatırlarız ay dönümlerini. O sabah birbirimize kaçıncı aydaysak o sayıda öpücük göndeririz mesajla. Bu mesela beni çok mutlu eden bir olay önüme dünyaları serse bu kadar mutlu olmazdım herhalde. Siz de kendi aranızda birşey geliştirebilirsiniz. Şu da var herşeyi de erkekten beklemek olmaz. O yapmıyosa siz yapın siz kutlayın o da alışacaktır zaten

Merhaba kızlar. Sorunum erkek arkadaşım ilk görüştüğü kız olduğumdan mıdır ruhundaki öküzlükten midir bilmiyorum ama ince düşünmüyor. Bi ay oldu görüşeli ama ayımız olduğunu ben söyleyince hatırlıyor sonra bide özü dileyeceği yerde iyi ki varsın diye uzun bi mesaj yolladı. Cingöz bi tip değil. Niye böyle anlamıyorum kadınlar neyden mutlu olur hiç anlamıyor . Bi süpriz bi çiçek vs yok. Gönül almayı beceremiyor. Kendini sevdirmeyi hiç beceremiyor. Napacam kızlar bi akıl verin bu böyle gitmez bende kırılgan biriyim ha bire öyle diye üzülüyorum. Oda üzülüyor ben üzülünce ama ne yapcaz bilmiyorum :KK43:
açıkçası ben de ilişkilerimde kaç gün geçtiğine dikkat etmiyorum. hele de 1. aya özel hediyeler kutlamalar falan yapmayı gereksiz bulan biriyim. sen duygusal birisin zannımca. ama ilişkide hep romantiklik istiyosan sanırım o çocuk senin beklentilerini biraz zor karşılıycak

ben mi tuhafım bilemeyeceğim ama 1.ayda ne kutlaması Allah aşkına.Her ayın bir anlamı,kutlaması mı olurmuş? İlk yılımız desen hadi neyse de....Ne güzel de yazmış,iyi ki varsın diye,daha ne

Eger bu dusuncenizi sevgilinize belirttiyseniz bundan sonra belirtmeyin artik. Dile geldikcr kesinlikle yapilmiyor, yapacagi varsada ertelenir.

Beklentilerinizi azaltmalisiniz. Herkesin sevgi anlayisi farklıdır.

İlk ayınızı hatirlamadigi icin mi kirildiniz? Erkekler icin boyle seyler onemsizdir. Cunku yapilari oyle. Fitratlari guc ve mantik uzerine. Anne olacak olan biz oldugumuz icin duygusal olan bizleriz. Erkeklere boyle romantizm enjekte etmeye calismak onlara zulum oluyor. Uzun vadede de bize zulum. Zaten ortalik yeteri kadar kadinlasmis gucsuz nazli tripli erkekle dolu. Lutfen daha fazla sayiyi arttirmayalim :)

Ay dönümü diye bir şey yok, eziyet etmeyin garibana
Hediye,çiçek vs.. bunlar değer ölçüsü değil
Adam olsun, dürüst olsun, merhameti olsun da çiçeği böceği kusur kalsın

tatlım demekki onun sevgi tarzıda boyle.anlamaya calış yontmaya çalış. her erkeği odun olarak düşün sen yavaş yavaş kaleme cevireceksin.bizim kac sene oldu hala dogum gununde ne aliim diye bana soruyor. ama biliyorumki beni cok seviyor. diger erkeklere gore cok daha dusunceli ve benim fikirleirme onem veriyor.eger sneinkide sana saygı duyuyorsa bole seyleri es gec bence

Adam kadın ruhundan anlamıyor, ince düşünemiyor diye öküz yada saf mı oldu şimdi.

hakkında böyle düşündüğün bir adamla işin ne?

ayrıca ay dönümü nedir ya hadi yıl dönümü olsa anlarım da

Back
X