- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Tamam ama kaynım ciddi düşünürKaynın olur hacı. Gönder gelsin
sen bile 23 yaşında olmana rağmen buşmuşsun.Kardeşim küçük 17 yaşında kaynım da büyük 37 yaşında, ortası yok bizde ashsj
17 olanin resit olmasina kac gun kaldi, durum biraz acilKardeşim küçük 17 yaşında kaynım da büyük 37 yaşında, ortası yok bizde ashsj
En son bi pislikten ağzı içine göçmüş bi beyle birlikteydi. Sanırım aynı bey meme avcurup emcüklemeye çalışınca ayrıldılardı. Ya da onun gibi bi şey bilmiyorum.
VanessaRinki dişleri tuvalet fırçası gibi olan adam mıydı o?
Ciddi düşünsün yeter ki Vanessa hemen bacaklarını bıyıklarını alır. Kilo vermesi için de bir hafta yeterliTamam ama kaynım ciddi düşünür
Mesela ne için? Ya o kadar trollsün kisen bile 23 yaşında olmana rağmen buşmuşsun.
her şey için çok geç kaldım
:) Aman o bulur bir tane daha Hentaici.Kadin intihar edicem diyo, duygusuz musunuzengel olmayin kizceyizin kismetini tepiştirmeyin
Ama ben sevgili aramadım ki, sevgili bulma, evlenme gibi bir derdim yoktu.sen bile 23 yaşında olmana rağmen buşmuşsun.
her şey için çok geç kaldım
evet oyduEn son bi pislikten ağzı içine göçmüş bi beyle birlikteydi. Sanırım aynı bey meme avcurup emcüklemeye çalışınca ayrıldılardı. Ya da onun gibi bi şey, bilmiyorum.
VanessaRinki dişleri tuvalet fırçası gibi olan adam mıydı o?
2 buçuk yıl
Ben tanımadığım için ciddi ciddi yorum yapmıştım sjsjdjdE şimdi nasıl dalga geçmeyeyim diyin bana yani
Neyse ciddi yorumu yaptık şimdi ciddi olmayan yorumlara geçebiliriz
Birimiz buradan trans erkek olacak senin için bütün alt yapıyı feda edicez yeter ki ağlama
Bütün alt yapıyı allahtan feda ediyoruz bunun için üreme ihtimalini şükür ortadan kaldırıyoruz
Koca bulma programlari vardi, onlara mi çıksan?evet oydu
La yokki çevremde olsa dükkan vanesanınÇukulatayı bırak vanessaya koca bulalım hahaha
Neler okuyorum neler insanın bildiği başka oluyor...Özleyecek başka şey bulamadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?