- 13 Ekim 2016
- 3.817
- 6.862
- 158
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
merhaba hanılar ben bu sene yurttayım ama okula pek gitmiyorum.
onun yerine yurttan çalışıyorum ama sınıfta da pek kız yok.
dışarı çıktığımda herkesin sevgilisi var.
ben artık ağlamaktan harap oldum kendimi öylesine çirkin hissediyorum ki
tek isteğim mutlu bir ilişkiyken başıma gelmeyen kalmadı.
ne olur hızlı sevgili bulma taktiği falan verin intihar etmeme az kaldı.
4 lüye bir koca mı yoksa her birine ayrı koca mı?Umutsuzu da unutmayalım plz.
Bu dörtlüye acil koca.
Onun adını anmak istemiyorumUmutsuzu da unutmayalım plz.
Bu dörtlüye acil koca.
4 lüye bir koca mı yoksa her birine ayrı koca mı?
4 adam mı feda edicez
Sevgili bulamayan vanessamerhaba hanılar ben bu sene yurttayım ama okula pek gitmiyorum.
onun yerine yurttan çalışıyorum ama sınıfta da pek kız yok.
dışarı çıktığımda herkesin sevgilisi var.
ben artık ağlamaktan harap oldum kendimi öylesine çirkin hissediyorum ki
tek isteğim mutlu bir ilişkiyken başıma gelmeyen kalmadı.
ne olur hızlı sevgili bulma taktiği falan verin intihar etmeme az kaldı.
Nasil gomlegini koklamis yaAkşama kadar hentai izleyen çocuğa ne oldu? Hani şu pasaklı olan?
Gömleğini kokladığınız fast food restoran müdürünü mü bir yoklasanız acaba?
Adama o kadar yükselmiş ki soyunma odasına gidip adamın gömleğini solumuş işte.Nasil gomlegini koklamis ya
Bence nefes alma kisminda mutabik olabilirsiniz, son sevgilisini düşününce cok da antin kuntinlisini aramaya gerek olmayabilir.Dört güzel adamı feda edeceğiz Vandi, yapacak bir şey yok maalesef.
Umutsuzun durumu ac davuk ve dari ambari olayi benceDört güzel adamı feda edeceğiz Vandi, yapacak bir şey yok maalesef.
Hadi Vanessa neyse, ona fark etmiyor ağzı pis, gödü kokar filan da, Umutsuz'un boy kriteri şey edeceği tutuveriyor arada, sanki kapısına dizilmişler gibi ehehe. Neyse
umutsuzu kuzenime alcam ben. Şahane bir kaynanası ve üç tane mükemmel ötesi görümcesi olacak.Dört güzel adamı feda edeceğiz Vandi, yapacak bir şey yok maalesef.
Hadi Vanessa neyse, ona fark etmiyor ağzı pis, gödü kokar filan da, Umutsuz'un boy kriteri şey edeceği tutuveriyor arada, sanki kapısına dizilmişler gibi ehehe. Neyse
Vay kardesim akrabanin akrabaya ettigi ...umutsuzu kuzenime alcam ben. Şahane bir kaynanası ve üç tane mükemmel ötesi görümcesi olacak.
Güzel adamları feda etmeyelim, buluruz bunlara göre yamuk herifler güzel kadınların başı yanmaz en azından.
beni neden almyorsunumutsuzu kuzenime alcam ben. Şahane bir kaynanası ve üç tane mükemmel ötesi görümcesi olacak.
Güzel adamları feda etmeyelim, buluruz bunlara göre yamuk herifler güzel kadınların başı yanmaz en azından.
4 lüye bir koca mı yoksa her birine ayrı koca mı?
4 adam mı feda edicez
Buldum bir adam 4 kadın bakalım adamı kim ayartıyor
Oo hiko hemşehrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?