Sevgilim olsun istiyorum

Aslında sırf sevgili bulmak için değil de seni mutlu edecek etkinliklere git, hem sen mutlu olursun, güzel enerji yayarsan insanlarla daha çok iletişime geçersin hertürlü işine yarar

bunu da hemen uygulamaya geçireyim en iyisi :)
Ben bazen sırf değişiklik olsun diye kendi başıma birşeyler yapıyordum pandemiden önce
Bir dönem kalabalıklardan insanlardan çok sıkılmıştım işim gereği çok insan gördüğüm için
Kendim nereye gittiysem birşekilde birileriyle tanıştım arkadaş oldum, geçen yaz kendi başıma tatile gittim kafa dinlemeye biraz korkularım oldu sıkılır mıyım diye
Hiç sıkılamadım kızlı erkekli grupların içinde buldum kendimi beach clublarda kızlar bile laf attı naber dans etcen mi vs diye

Aslında kendi başıma çıkıyorum ben de. Daha doğrusu yeni çıkmaya başladım. Deniz kenarına yürüyüşe gidiyoruum. Ya da kahve alıp parka oturdum. Ama gelen giden olmadı

Corona sosyal hayatı kötü etkiledi malesef yoksa yeni insanlarla tanışmak için daha çok şans olurdu. Birçok arkadaşımdan benzer şikayeti duyuyorum.
Gerçekçi olursak otobüsteki çocukla olur mu bilemedim :) kendi sosyal çevrenizden iş yeri okul vs. yeni birileri çıkacaktır. Kendi çevrenizden insanlar bence daha uygun olur. 26 yaş hala genç aslında.
Ben hiç kullanmadım, kullanan yakin arkadaslarim da sasirtti hatta beni ama el tinder gibi uygulamalarda tanisip ciddi iliski yasayan da cok kisi var.
Spor yapmayi seviyor musunuz? Kosu gruplari oluyor yakin arkadasliklar kuruluyor. Boyle ortamlari deneyebilirsiniz.
Siz evrene dileginizi gonderin ama takinti haline getirmeyin. Ancak yurekten dileyin. Ummadik anda olacaktir inaniyorum

Etrafınıza hep sevgili potansiyeli arar gibi bakarsanız size en ufak ilgi gösteren insanlara kendinizi kaptırırsınız. Hep sıkıntılı tiplerin karşınıza çıkması bu yüzden. Aslında siz veriyorsunuz bu izni onlara. Zamanı geldiğinde her şey kendiliğinden oluyor merak etmeyin. Ki genelde hiç beklemediğiniz anlarda, ummadığınız kişilerle bulursunuz mutluluğu.

spor yapmayı seviyorum. Kendim bisiklet ya da koşu yapıyorum. Böyle gruplara katılmak için de çekingendim aslında ama deneyeceğim bu en mantıklısı geldi. Teşekkür ederim :)

spor yapmayı seviyorum. Kendim bisiklet ya da koşu yapıyorum. Böyle gruplara katılmak için de çekingendim aslında ama deneyeceğim bu en mantıklısı geldi. Teşekkür ederim :)
Super o zaman. Bazi sirketlerin de kosu gruplari oluyor bilmiyorum sizin var mi. Instagramda olan gruplar da vardir benim bilmedigim.
Akisina birakin Gonlunuze gore olsun

Arkadaşlarından yardım alabilirsin bu konuda , elbette iş arkadaşları kuzenleri veya ortak olmadığınız arkadaşları olacaktır. Sonuçta illa ilk görüşte aşk olmasına gerek var mı? Modern görücü usulü sevgilim te çok fazla buda olabilir . Hatta iki kişinin de huyunu suyunu yakıştıran birisi tarafından tanistirilmak belki daha da iyi olur şansınızı bu şekilde deneyebilirsiniz

Mesleginiz varsa facebookta meslek gruplari, ya da okul ogrenci gruplari, hobi, egitim, kurs gruplarinda tanisip evlenen cok arkadasim var. Pandemi yuzunden pek bir araya gelinemiyor maalesef.

Sevmek ve sevilmek de tabii ki ihtiyaç ve bunu yasamayi istemeniz gayet normal ama sevgili araninca bulunmaz ki
Ayrica yazdiklariniza bakarak siz yalnızlığı sevmiyorsunuz ya da yalniz olmayı kötü bir sey gibi algiliyorsunuz diye düşündüm
Ben 1 senedir evdeyim, baya ev hapsi gibi
Sosyalligin s'si bile yok ama arkadaşlarımla telefonlasir, mesajlasiriz
Onun haricinde de kendime odakliyim kitabimi okur, hosuma giden videolari izlerim, el isi yapiyorum arada.
Facebookta ilgi alanima göre sayfaları takip ediyorum arada o sayfalarda yazıyorum, bir sekilde benzer ilgi alanlari olunca insanlarla iletişime geçiliyor, online egitimlere katilip o sekilde de arkadaslar edindim. Ama bunlari sosyal olmak/arkadas edinmek/sevgili bulmak icin yapmadım. Bir amaç olarak görmediğim için de herhangi bir beklenti ya da hayal kırıklığı oluşmadı.
Insan önce kendiyle mutlu olmayı bilmeli. Pandemiden önce de yalnız gezerdim, tatile bile gitmisligim var. Siz kendinizle ne kadar barışıksaniz, insanlara da o güzel enerjiyi yayarsiniz ve insanlar sizinle sohbet etmeyi ister. Bu süreçte bir arkadas da beni biriyle yakistirmis bir müddet konuştuk yuz yuze de görüştük, sonuç olumsuzdu ama olsun kisa sureligine de olsa biriyle görüşmek ve yakınlik kurmak güzeldi.
Yani bir seyler akışında yasaninca güzel, beklentiye girince ve gerçekleşmeyince insan üzülüyor.

Yalnızlığı ve kendimi sevmeme konusunda tespitiniz yanlış :)
Yalnızlığı da seven biriyim, bu süreçte ben de kendimi geliştirmeye, kitap okumaya özen gösterdim. Kendim de çıkıp geziyorum gayet de zevk alıyorum. Aslında yalnızlığı sevdiğim için de çok fazla arkadaşım yok. Yani ben de kendimle barışık ve mutluyum. Ama şu aralar neden bilmiyorum böyle bir isteğim var ve büyüyor. Durduk yere böyle bir sendroma girdim :)

Tespit yapmadim sadece bende oluşan izlenimi söyledim
Önceki mesajımda da yazdığım gibi insaniz ve duygusal ihtiyaçlarimizin olmasi anlasilir bir sey. Sadece araninca bulunmuyor onu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…