- Konu Sahibi neolsunki9
-
Net bir tarih verin o zaman realist tayfaKuzumcu tayfa aklima geldi şu yorumu gorunce.
Ya insallah kuzum, hiç beklemedigin anda cikiyor karsina. Allah sana da nasip eder insallah kuzum, uzulme.
ekşi sözlük , sevdiğin gruplar , forum siteleri vs vs26 yaşındayım. İnternette instagram dışında nerelerde sosyalleşebilirim :)
Ben umudu yitirdimde olmadı. Bu arada 29 yaşındayım.o zaman iyice umudumu yitireyim :)
kesinlikleÖyle aramayla sevgili bulunmaz ki bir bakmışın karşına çıkmış
Net bir tarih verin o zaman realist tayfa
o şekilde göründüğünü bilemedim çok duygusal bir anımdaydımYok yahu. Ben de katiliyorum cabayla olmuyor o işler tamamen nasip kismet.
Şaka yapiyorum hani şu kimse birsey sormadigi halde "kuzum ummadigin anda oluyor" diye başlayip milleti darlayanlar aklima geldi.
çok iyi anlıyorum seni ama emin ol aramakla bulunmuyo çok alakasız bi yerde bi zamanda denk geliveriyo. Kendine sosyal ortam oluşturabilirsen daha kolay dicem de dediğin gibi malum koronaSaçma bulabilirsiniz belki ama evet derdim bu. Artık bir sevgilim olsun istiyorum. Hayatımda bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Hep flörtlerim oldu ya da kısa süreli sevgililerim ama bir türlü güzel gitmedi. Hep de nerde sıkıntı olan tipler var onlar çıktı karşıma..
Ama artık güzel bir ilişkim olsun istiyorum. Korona girdi gireli de zaten kimseyle tanışmadım. Biriyle nerede tanışabilirim ki. Bunu yazarken utanıyorum ama napayım.
Bir kaç kursa gidiyorum ancak şansıma herkes kız orada. İnternetten de sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Bazı etkinliklere gideyim diyorum ama tek başıma saçma olur, ayrıca sırf sevgili bulmak için bir yere gitmek de bir yandan çok utanç verici
Şu konuyu açarken bile utanıyorum ama istiyorum artık yeter şsgjnfşs
Valla çok haklısın coronadan sonra bu flört işleri çok zorlaştı.Saçma bulabilirsiniz belki ama evet derdim bu. Artık bir sevgilim olsun istiyorum. Hayatımda bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Hep flörtlerim oldu ya da kısa süreli sevgililerim ama bir türlü güzel gitmedi. Hep de nerde sıkıntı olan tipler var onlar çıktı karşıma..
Ama artık güzel bir ilişkim olsun istiyorum. Korona girdi gireli de zaten kimseyle tanışmadım. Biriyle nerede tanışabilirim ki. Bunu yazarken utanıyorum ama napayım.
Bir kaç kursa gidiyorum ancak şansıma herkes kız orada. İnternetten de sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Bazı etkinliklere gideyim diyorum ama tek başıma saçma olur, ayrıca sırf sevgili bulmak için bir yere gitmek de bir yandan çok utanç verici
Şu konuyu açarken bile utanıyorum ama istiyorum artık yeter şsgjnfşs
Onu internette bularak ancak tanisabilirsinizYa aslında 26 yaşındayım çok da genç sayılmam o yüzden bu kadar takıldım :).
Mesela otobüste bir çocuk görüyorum, 3 defa denk geldi yine görürüm muhtemelen. Ama nasıl tanışabilirim ki çok saçma geliyor. Zaten ben biniyorum 2 durak sonra o iniyor. İndiği yerde falan insem sapık gibi olur. Ya da dışarda gördüğüm biriyle tanışmak çok zor geliyor.
Çok güzel özetlemişsiniz gerçekten, teşekkür ederim :) ruh beden hissediyor. Ve evet yalnızlıkla alakalı bir şey değil, umarım bir çaresi bulunurpandemi yüzünden yalnızlığımızı iyice hisseder olduk. ben de sevgili olarak değil de takılacağım, sırf birlikte olmak için bir araya geleceğim biri olsa diyorum da kötü emellerime kimseyi alet edemiyorum bu aralarbir de aptal saptal şeyler de çoğaldı sanki, yok kadın cinayeti yok başka ruh hastası hareketler falan. bir yandan deli gibi istiyorum bunu bir yandan da korkuyorum 1-2 saatlik eğlence için değer mi falan diyorum. ama o yalnızlık var yani hakikaten ruhun, bedenin çok hissediyor o yalnızlığı. tamam, kendimle aram iyi kendi kendime de eğlenebiliyorum ama ne bileyim. pandemi çok etkiledi başkalarıyla olan ilişkileri.
yalnızlık falan demiş bazı arkadaşlar da o yalnızlık bu yalnızlık değil işte. insan fiziken, ruhen yalnız hissediyor. sadece özel birinin, özel bir şeyler yaşamanın doldurabileceği bir yalnızlık bu ben sizi anladığımı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?