Sevgilim olsun istiyorum

pandemi yüzünden yalnızlığımızı iyice hisseder olduk. ben de sevgili olarak değil de takılacağım, sırf birlikte olmak için bir araya geleceğim biri olsa diyorum da kötü emellerime kimseyi alet edemiyorum bu aralar bir de aptal saptal şeyler de çoğaldı sanki, yok kadın cinayeti yok başka ruh hastası hareketler falan. bir yandan deli gibi istiyorum bunu bir yandan da korkuyorum 1-2 saatlik eğlence için değer mi falan diyorum. ama o yalnızlık var yani hakikaten ruhun, bedenin çok hissediyor o yalnızlığı. tamam, kendimle aram iyi kendi kendime de eğlenebiliyorum ama ne bileyim. pandemi çok etkiledi başkalarıyla olan ilişkileri.

yalnızlık falan demiş bazı arkadaşlar da o yalnızlık bu yalnızlık değil işte. insan fiziken, ruhen yalnız hissediyor. sadece özel birinin, özel bir şeyler yaşamanın doldurabileceği bir yalnızlık bu ben sizi anladığımı düşünüyorum.

Bisiklet grupları çok mantıklı seviyorsanız düzenli toplanıyorlar ve kalabalık oluyor. Bir de kitap kulüpleri var onlinedır şu an muhtemelen her hafta bir kitap okuyup tartışıyorlar.

valla bence haklısınız, haklı bir isyan olmus, bu dunyada herkesin derdi bu ve siz bunu dile getirdiniz diye simdi burada taşlanacaksınız derslerine calıs, cevre edin sosyalles, hobi bul falan diye tavsiyeler gelir simdi.
ben de 2017de erkek arkadasımdan ayrılınca bir bucuk sene falan kimse girmedi hayatıma gereksiz flörtler dısında, inan bana kendin aradığın zaman buldugun kisiler hep kötü ve sacma sapan insanlar oluyor, kendini hayatın dogal akısına bırakırsan bence allah kaderinde olan kisiyi karsına cıkarır ben de surekli boyle seydim oraya gidiyim buraya gidiyim suslenip gezeyim kendimi göstereyim bir görüneyim falan modundaydım her yazana şans veriyordum artık onlar beni secsin de kim olursa olsun ben ok im moduna girmistim sonraüzüldüm farkına vardım ki kendimi ucuzlastırıyorum, sonra herkesle konusuyor diye adım cıkacak, ayrıca hicbir kriterim olmadan sanki herkese ok diyordum tamam göruselim konusalım oluyordu. kendime haksızlık ediyor, kendi hakkıma giriyordum. yani sen kendini açtıkça gelenler fazlalasıyor ama istedigin gibi olmuyor asla, nicelik cok nitelik yok. bu isler şahsi cabayla olmuyor kesinlikle bundan eminim. sonrasında ne oldu tam hatırlamıyorum herhalde gezegenlerin konumu degisti bir sey oldu da şansım acıldı birden istedigim tip kısmetlerim dizildi kapıda o ara birine çok aşık oldum üzülürken tesadüfen sonradan erkek arkadasım olacak kisiyle tanısmıstım. kader kısmet hep bu işler yani

Yok yahu. Ben de katiliyorum cabayla olmuyor o işler tamamen nasip kismet.
Şaka yapiyorum hani şu kimse birsey sormadigi halde "kuzum ummadigin anda oluyor" diye başlayip milleti darlayanlar aklima geldi.
o şekilde göründüğünü bilemedim çok duygusal bir anımdaydım

çok iyi anlıyorum seni ama emin ol aramakla bulunmuyo çok alakasız bi yerde bi zamanda denk geliveriyo. Kendine sosyal ortam oluşturabilirsen daha kolay dicem de dediğin gibi malum korona

Ararsan hata yapma ihtimalin yükselir
Kendine hobilerine mutluluğuna odaklanırsan o seni bulur umarım

İnt alemine girmemeni tavsiye ederim korona bittiğinde zaten hayatlarmz normale dönecek arkads vasıtasıyla tanışablirsin birileriyle mutlaka biryerde kısmetin seni bekliyordur üzülme :))

Valla çok haklısın coronadan sonra bu flört işleri çok zorlaştı.
Şimdi ben 2 arkadaşımı bir araya getirmek istiyorum bix el atmazsan evde kalacaklar ama covid yüzünden sosyallesmeye de korkuyorum...biz masum copcatanlar naapalim:)

Onu internette bularak ancak tanisabilirsiniz

Sevgili bulmak icin etkinlige mi gidiyorsunuz?
Universite bahar senliklerine gelirdi boyle kıro model erkekler,kız düsürek diye geldik derlerdi acik acik o geldi aklima
Bulunur illa ki,bu kadar kasmaya gerek yok akisina biraksaniz

Çok güzel özetlemişsiniz gerçekten, teşekkür ederim :) ruh beden hissediyor. Ve evet yalnızlıkla alakalı bir şey değil, umarım bir çaresi bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…