Sevgilim olsun istiyorum

neolsunki9

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
121
81
18
Saçma bulabilirsiniz belki ama evet derdim bu. Artık bir sevgilim olsun istiyorum. Hayatımda bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Hep flörtlerim oldu ya da kısa süreli sevgililerim ama bir türlü güzel gitmedi. Hep de nerde sıkıntı olan tipler var onlar çıktı karşıma..
Ama artık güzel bir ilişkim olsun istiyorum. Korona girdi gireli de zaten kimseyle tanışmadım. Biriyle nerede tanışabilirim ki. Bunu yazarken utanıyorum ama napayım.
Bir kaç kursa gidiyorum ancak şansıma herkes kız orada. İnternetten de sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Bazı etkinliklere gideyim diyorum ama tek başıma saçma olur, ayrıca sırf sevgili bulmak için bir yere gitmek de bir yandan çok utanç verici
Şu konuyu açarken bile utanıyorum ama istiyorum artık yeter şsgjnfşs

Bence arayınca bulunmuyor. Tam tersi hiç aramadığında, aklında bile olmadığında karşına o kişi çıkıyor. Tavsiyem, içinden geldiği gibi gez yaşa takıl insanlarla tanış, illa ki bulursun.

Daha önce tek başıma hiç gitmedim bundan dolayı biraz çekingenim ve sosyalleşmek için nasıl bir etkinliğe gidilir onu da bilmiyorum. Bir öneriniz var mı?
Konsere falan tek başına gidilir de sosyalleşme pek olmaz.

Trekking, bisiklet, dağcılık, kampçılık vs gibi kulüplere yalnız girebilir kadın erkek bir sürü insanla sosyalleşebilirsiniz mesela.

Çoğu kişi bunları hissetmiştir gençlik dönemlerinde. Keşke aranarak bulunsa. Her yeni tanışılan kişiyle acaba olur mu diye düşünürdüm ben de gençliğimde
Dillere pelesenk olmuş ama gerçekten her şeyin hayırlısı. Doğru kişi karşınıza çıkacaktır zamanı gelince. Bu süreçte kendinizi kapatmayın derim, insanlar size yaklaşabilsin. Ne zaman nerede kimle tanışacağınız belli olmaz :)

2 günlük sevgilime twitterdan bizzat ben yürüdüm. Begendim napiym, ne kaybederim dedim Güzel oldu galiba

Ön yargılı olma sebebim şu; daha çok instagramda takılıyorum. Oradan ekleyenlerle sadece güzel bir şey olmayacağını düşündüm.
Aslında çevrem olmadığı için internetten bulmam daha kolay ama dediğiniz tarzda formları pek kullanmadığım için bilemedim. Yani daha önce araştırmamıştım, bir bakayım

yas kaç ?

Şu aralar sosyalleşmeye uygun ortam yok pek virüs nedeniyle ama internette de soayalleşebilirsiniz.

Ya aslında 26 yaşındayım çok da genç sayılmam o yüzden bu kadar takıldım :).
Mesela otobüste bir çocuk görüyorum, 3 defa denk geldi yine görürüm muhtemelen. Ama nasıl tanışabilirim ki çok saçma geliyor. Zaten ben biniyorum 2 durak sonra o iniyor. İndiği yerde falan insem sapık gibi olur. Ya da dışarda gördüğüm biriyle tanışmak çok zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…