- 22 Kasım 2019
- 121
- 81
- 18
- Konu Sahibi neolsunki9
-
Daha önce tek başıma hiç gitmedim bundan dolayı biraz çekingenim ve sosyalleşmek için nasıl bir etkinliğe gidilir onu da bilmiyorum. Bir öneriniz var mı?Etkinliklere sevgili bulmak için değil de sosyalleşmek için gitseniz mesela?
Sanırım fazla sabırsızım, mesajı okuyunca e çıksın artık dedim kendi kendime :)Öyle aramayla sevgili bulunmaz ki bir bakmışın karşına çıkmış
keşke :)Saçma bulmadım, sevmek sevilmek herkes ister
Ama napalım keşke istediğimiz an bulabilsek
Konsere falan tek başına gidilir de sosyalleşme pek olmaz.Daha önce tek başıma hiç gitmedim bundan dolayı biraz çekingenim ve sosyalleşmek için nasıl bir etkinliğe gidilir onu da bilmiyorum. Bir öneriniz var mı?
Öyle beklersen çıkmaz... unut sevgiliyi aklına gelmesin bak o zaman nasıl çıkıyorSanırım fazla sabırsızım, mesajı okuyunca e çıksın artık dedim kendi kendime :)
Bisiklet çok uygun geldi. Teşekkür ederim :))Konsere falan tek başına gidilir de sosyalleşme pek olmaz.
Trekking, bisiklet, dağcılık, kapçılık vs gibi kulüplere yalnız girebilir kadın erkek bir sürü insanla sosyalleşebilirsiniz mesela.
Saçma bulabilirsiniz belki ama evet derdim bu. Artık bir sevgilim olsun istiyorum. Hayatımda bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Hep flörtlerim oldu ya da kısa süreli sevgililerim ama bir türlü güzel gitmedi. Hep de nerde sıkıntı olan tipler var onlar çıktı karşıma..
Ama artık güzel bir ilişkim olsun istiyorum. Korona girdi gireli de zaten kimseyle tanışmadım. Biriyle nerede tanışabilirim ki. Bunu yazarken utanıyorum ama napayım.
Bir kaç kursa gidiyorum ancak şansıma herkes kız orada. İnternetten de sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Bazı etkinliklere gideyim diyorum ama tek başıma saçma olur, ayrıca sırf sevgili bulmak için bir yere gitmek de bir yandan çok utanç verici
Şu konuyu açarken bile utanıyorum ama istiyorum artık yeter şsgjnfşs
Ön yargılı olma sebebim şu; daha çok instagramda takılıyorum. Oradan ekleyenlerle sadece güzel bir şey olmayacağını düşündüm.İnternetten önünüze ilk çıkana kanmazsanız ilgi alanlarınızla ilgili forumlara vs. girip birileriyle çok da rahat tanışabilirsiniz.. internete niye bu kadar önyargılısınız ki madem sosyal çevreniz yok internette çevre edinebilirsiniz..
Ya aslında 26 yaşındayım çok da genç sayılmam o yüzden bu kadar takıldım :).Çoğu kişi bunları hissetmiştir gençlik dönemlerinde. Keşke aranarak bulunsa. Her yeni tanışılan kişiyle acaba olur mu diye düşünürdüm ben de gençliğimde
Dillere pelesenk olmuş ama gerçekten her şeyin hayırlısı. Doğru kişi karşınıza çıkacaktır zamanı gelince. Bu süreçte kendinizi kapatmayın derim, insanlar size yaklaşabilsin. Ne zaman nerede kimle tanışacağınız belli olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?