Senin yapacagin tek sey onu rahat birakmak. Arama sorma taa ki o seni arayana kadar bak nasil geliyor tipis tipis
Sizden ilgi görmeye alıştıkça süreyi ve triplerini artırıyordur. Diğer arkadaşların da dediği gibi bir süre aramayın. Kendi haline bırakın o zaman aynen zarifinci hanımın dediği gibi tıpış tıpış gelir yanınıza :))
Her zman davrandığınızın tam tersi davranın o size tavır aldığı zmaanlarda.kesinlikle bende gördüğü ilgi yüzünden böyle rahat :) farkındayım ama nasıl bi tavır almayalım ya
seven arar sevmiyorsa aramasın zaten sen çok pohpohlamışsın biraz kendi kıymetini bil böyle ömür mü geçer?
en çekilmez tiplerdenn... insan nasıl her kavga ettiğinde terkedebilir ya
peki konuştun mu onunla hiç bu konuda açık açık senı yorduğunu soylemelısınhuy edindi kendisi artık yormayada başladı
peki konuştun mu onunla hiç bu konuda açık açık senı yorduğunu soylemelısın
ben de bu sekılde terk etme yasamadım ama benı de erkek arkadasım cok yıprattı bazı hareketlerınden oturu bır kere vazgecmeye kararlı oldugumu gordu ve tekrarlamadı sende de işe yarabılır canm cunku farkında degıller ama bır yerden sonra ınsan bıkıyor artıkcumartesi konuşcam çünkü görmüyor yıprattığını yorduğunu sanırım değerimi ondan vazgeçince anlayacak
ben de bu sekılde terk etme yasamadım ama benı de erkek arkadasım cok yıprattı bazı hareketlerınden oturu bır kere vazgecmeye kararlı oldugumu gordu ve tekrarlamadı sende de işe yarabılır canm cunku farkında degıller ama bır yerden sonra ınsan bıkıyor artık
Yedirmeyin siz de ömrünüzü...24 yaşındayım erkek arkadaşımda 27 1.5 yıldır birlikteyiz evlilik yolunda ilerliyoruz onlar geldi aileler tanıştı
sıra biz de biz gideceğiz ama onun tavırları ömrümü ne yapacağımı şaşırdım.insanlar kavga edince bi süre konuşmaz bizimki beni her kavga da terk ediyor eskiden en fadirzla 3 gün sürerdi 1 haftayı geçiyor ya üstüne düşüyorum gerçekten çok seviyorum bu da onun farkında ondan yapıyor yada gerçekten istemiyor ne yapmam gerekiyor kızlar fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?