oyun der gecersin ama hayatimizi mahfediyor. Artik beni bile istemedigini dusunuyorum. cinsel hayatimiz bile kalmadi pc nin basinda uyuyor arkadas gibi olduk.
Kadinlar kulubu burasi burada kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok. Ben 25yasindayim sevgilimle yasiyorsam ne var ikimiz de calisan insanlariz ve birbirimizi cok seviyoruz evlenmeyi dusunuyoruz
Merhaba kizlar. Sevgimi bilgisayarin basindan kaldiramiyorum. Dixball diye bir top oyunu var saatlerce oynuyor. Oyuna odaklaninca benle hic ilgilenmiyor. Ne yemek yiyor ne konusuyoruz. Rekor kiracakmis oyunu batsin. Sizce napmaliyim eskisi kadar sevmiyor mu beni acaba. Bazen gunde 5 dk bile konusamiyoruz ayrilmalimiyim sizce kafam cok karisik...
o kadar şeyin içinden bunu mu merak ettiniz evet aynı evde yaşıyoruz
Kadinlar kulubu burasi burada kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok. Ben 25yasindayim sevgilimle yasiyorsam ne var ikimiz de calisan insanlariz ve birbirimizi cok seviyoruz evlenmeyi dusunuyoruz
Kimse seni yargilamamis ki iyi de sen neden alindin anlamadim. Arkadas sormus sadece..
şuan bile salonda dxball oynuyor herhalde sesleri odaya kadar geliyor gidip kafasına geçiresim geliyor bilgisayarı offff valla birgün çok kötü kavga edicez insan bir sorar bugün ne yaptın günün nasıl geçti, işten geldi beri oturuyor!
bu kadar kadın bir araya gelirse hemen kutuplaşma başlar avukatı mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?