Sevgilim oyun bağımlısı

mutant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
57
0
36
Bursa
Merhaba kizlar. Sevgimi bilgisayarin basindan kaldiramiyorum. Dixball diye bir top oyunu var saatlerce oynuyor. Oyuna odaklaninca benle hic ilgilenmiyor. Ne yemek yiyor ne konusuyoruz. Rekor kiracakmis oyunu batsin. Sizce napmaliyim eskisi kadar sevmiyor mu beni acaba. Bazen gunde 5 dk bile konusamiyoruz ayrilmalimiyim sizce kafam cok karisik...

Arkadaşımın nişanlısı da böyle, oyun manyağı resmen..
O rekorlar hiç bitmiyor..

Kac senedir oynuyormus cocukluguna dönuyormus, bir de utanmadan beraber oynayalim diyor. Muhabbetimizin olmamasinin sebebi benmisim

oyun der gecersin ama hayatimizi mahfediyor. Artik beni bile istemedigini dusunuyorum. cinsel hayatimiz bile kalmadi pc nin basinda uyuyor arkadas gibi olduk.

Kadinlar kulubu burasi burada kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok. Ben 25yasindayim sevgilimle yasiyorsam ne var ikimiz de calisan insanlariz ve birbirimizi cok seviyoruz evlenmeyi dusunuyoruz

Kadinlar kulubu burasi burada kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok. Ben 25yasindayim sevgilimle yasiyorsam ne var ikimiz de calisan insanlariz ve birbirimizi cok seviyoruz evlenmeyi dusunuyoruz

Sorduğum soruyla verdiğin cevabın ne alakası var

Sen de onunla oynamayi dene belki keyifli dakikalar gecirirsiniz eglenirsiniz..
O pc den ayrilmiyorsa sende kendine farkli bi ugras bul sende onla ilgilenme bakalim o napicak..

Kimse seni yargilamamis ki iyi de sen neden alindin anlamadim. Arkadas sormus sadece..

şuan bile salonda dxball oynuyor herhalde sesleri odaya kadar geliyor gidip kafasına geçiresim geliyor bilgisayarı offff valla birgün çok kötü kavga edicez insan bir sorar bugün ne yaptın günün nasıl geçti, işten geldi beri oturuyor!

Cocuk oyunu yahu o,bari insan playstation felan oynarda yine neyse dersin.. Kizmakta haklisin ama evli degilmissiniz sorumluluk almasini bekleme sevgilisiniz sonucta.. Sende ona oyle davran,ileriyi gormelisin ne olucaz biz diyerek..

bu kadar kadın bir araya gelirse hemen kutuplaşma başlar avukatı mısınız?

Avukatım evet . Şuan toplantıdayız hatta

Allah Allah ya :) Bence sevgilini falan bırak sen önce kendi piskolojini düzeltmeye doktora git , durduk yere insanlara saldırmak normal gibi gelmedi bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…