bu kadar kadın bir araya gelirse hemen kutuplaşma başlar avukatı mısınız?
Avukatım evet . Şuan toplantıdayız hatta
Allah Allah ya :) Bence sevgilini falan bırak sen önce kendi piskolojini düzeltmeye doktora git , durduk yere insanlara saldırmak normal gibi gelmedi bana :)
Al iste besle kargayi oysun gozunu misali,kk da bi bana satasmayan kalmisti oda sen oldun saol ya..
Sana fikir veriyorum burda senin soyledigin seye bak kardesim acmayin o zaman konuyu yorumlara acik degilseniz..
Al iste besle kargayi oysun gozunu misali,kk da bi bana satasmayan kalmisti oda sen oldun saol ya..
Sana fikir veriyorum burda senin soyledigin seye bak kardesim acmayin o zaman konuyu yorumlara acik degilseniz..
Tatlım bu kişiyi şimdi hatırladım herkese saçma sapan yorumlar yazan şahıs :) Kafanı yorma yani herkese sataşıyorHuyu bu onun.. Artık onla özdeşmiş
alla allla keyfimden mi saldırıyorum sinirliyim şuan of
ben lilyum sandım seni sinirden ona saldırcaktım, sen iyi birine benziyorsun kusura bakma valla canım çok sıkkın pc yi kafasına geçirebilirim
Konu sahibi sevgilisine olan sinirini sizden çıkarıyor, çok takılmayın kızlar.
Sana gelince konu sahibi; dxball büyük bir oyundur.
Bir sürü dosyası vardır.
Onlardan birkaçını silersen oyun çalışmaz.
Belki o da böylelikle oyundan soğur.
çamur at izi kalsın hadi bul bi tane eski mesajlarım sataşma hadi, bu ne biçim iftira utanmıyor musun
Konu sahibi sevgilisine olan sinirini sizden çıkarıyor, çok takılmayın kızlar.
Sana gelince konu sahibi; dxball büyük bir oyundur.
Bir sürü dosyası vardır.
Onlardan birkaçını silersen oyun çalışmaz.
Belki o da böylelikle oyundan soğur.
İftira?
Nerde?
Ben niye göremiyorum?
Bu seferde seni lilium sandi :)
gene indirir ki çok mu zor
Bu seferde seni lilium sandi :)
Valla bende merak ettim aynı evde mi yaşıyorsunuz diye...
Sorulabilir ne var ki bunda?Belki ona göre yorum yapılacak sorulara değil çözümlere odaklan bence
İftira?
Nerde?
Ben niye göremiyorum?
bir tane saldırdığım bul laf kalabalığı yapcağına direk iftira attın, sen senarist ol yaz çiz oyna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?