Sevgilim oyun bağımlısı

bu kadar kadın bir araya gelirse hemen kutuplaşma başlar avukatı mısınız?

Al iste besle kargayi oysun gozunu misali,kk da bi bana satasmayan kalmisti oda sen oldun saol ya..

Sana fikir veriyorum burda senin soyledigin seye bak kardesim acmayin o zaman konuyu yorumlara acik degilseniz..

Avukatım evet . Şuan toplantıdayız hatta

Allah Allah ya :) Bence sevgilini falan bırak sen önce kendi piskolojini düzeltmeye doktora git , durduk yere insanlara saldırmak normal gibi gelmedi bana :)

alla allla keyfimden mi saldırıyorum sinirliyim şuan of

Konu sahibi sevgilisine olan sinirini sizden çıkarıyor, çok takılmayın kızlar.

Sana gelince konu sahibi; dxball büyük bir oyundur.
Bir sürü dosyası vardır.
Onlardan birkaçını silersen oyun çalışmaz.
Belki o da böylelikle oyundan soğur.

Al iste besle kargayi oysun gozunu misali,kk da bi bana satasmayan kalmisti oda sen oldun saol ya..

Sana fikir veriyorum burda senin soyledigin seye bak kardesim acmayin o zaman konuyu yorumlara acik degilseniz..

Tatlım bu kişiyi şimdi hatırladım herkese saçma sapan yorumlar yazan şahıs :) Kafanı yorma yani herkese sataşıyor Huyu bu onun.. Artık onla özdeşmiş

ben lilyum sandım seni sinirden ona saldırcaktım, sen iyi birine benziyorsun kusura bakma valla canım çok sıkkın pc yi kafasına geçirebilirim

Tatlım bu kişiyi şimdi hatırladım herkese saçma sapan yorumlar yazan şahıs :) Kafanı yorma yani herkese sataşıyor Huyu bu onun.. Artık onla özdeşmiş

Iyi olmak yaramiyo bize ne isin var demi bir derdim var topiginde,bende sinirli oluyorum herkese satassam vay halime
Neyse gel biz geyik topigine gidelim

alla allla keyfimden mi saldırıyorum sinirliyim şuan of

Sinirliysen konuyu da açmıcaksın bizede saldırmıcaksın ! Herşeyin bi adabı var, burda insanlar sana fikir vermeye çalışıyo sen tutmuş sinirliyim bilmem ne diyorsun, sinirin geçince aç konuyu madem !

Kimse kahrını çekmek zorunda değil .

çamur at izi kalsın hadi bul bi tane eski mesajlarım sataşma hadi, bu ne biçim iftira utanmıyor musun

gene indirir ki çok mu zor

Dolar tavan yapmış durumda pcler çok pahalı sakin ol:) oyun oynuyor diye senden soğumuş diye bişe olamaz oyun bu nihayetinde kırsın rekoru o zaman çemkir ona ne oldu ne geçti eline? triplere gir ne bilim git oyununla uyu de bişeler bişeler

Valla bende merak ettim aynı evde mi yaşıyorsunuz diye...
Sorulabilir ne var ki bunda?Belki ona göre yorum yapılacak sorulara değil çözümlere odaklan bence

İyi akşamlar...
Arkadas sadece bir soru sormuş istemezseniz cevap vermesiniz
Bence bu soru konusunda cok hasasin
Erkek arkadasıniz konusunda ne söylerseniz söyleyin o oynamaya devam edecek belki tavrınızı daha sert bir sekilde dile getirirseniz
Vazgeçebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…