Sevgilim oyun bağımlısı

konu sahibi bi konu açmışsın insanlarda sana yardımcı olmak için sorular sormuş..sinirli olabilirsin ama burada kimse senin sinirini çekmek zorunda değil..neden her soruyu yanlış anlıyorsun? milleti bi dövmediğin kalmış okurken çok şaşırdım..

bu sinirini ya git sevgiline yansıt kapat bilgisayarı dikkattini çek ya da o oyununu bitirince sil oyunu bir şekilde..gerçi bu seferde geri yükler ama aklıma gelen bu.

Hepsini geçtim , Contr falan da değil bağımlı olduğu oyun Dixball

off sizden de hıncımı almış gibi oldum ben kadınlar kulübünü çok seviyorum biraz daha agrasifleşirsem banlancam, kırdıysam özür.

bence siz de oynayın, çok iyi gelir

bir de oyunu silmeyin, leveller giderse ayrılırsınız benden söylemesi

Hepsini geçtim , Contr falan da değil bağımlı olduğu oyun Dixball

ben bilgisayar oyunlarından hiç anlamam yani şu ikisi arasındaki farkı inan bilmiyorum ama konuyu açan kişinin tavrı çok dikkatimi çekti..okurken hem güldüm hem garipsedim.

Allahım dxball karşısında bağırıyor şuan ya küfrediyor sanki topunu yere düşürdü herhalde, valla bende küfredicem ya

eskiden de açık seçik filmlere bakardı 2 haftadır da buna sardı neye sevineyim neye üzüleyim bilemedim böyle bir adamla evlenebilir miyim yarın neye saracak inanın bilmiyorum

Kac senedir oynuyormus cocukluguna dönuyormus, bir de utanmadan beraber oynayalim diyor. Muhabbetimizin olmamasinin sebebi benmisim

Sizde ona katılın belki zevklidir, bizde eski nişanlımla motor yarışı oynardık birbirimizin rekorunu geçmeye çalışırdık

eskiden de açık seçik filmlere bakardı 2 haftadır da buna sardı neye sevineyim neye üzüleyim bilemedim böyle bir adamla evlenebilir miyim yarın neye saracak inanın bilmiyorum

2 hafta eski bir süre değil oyun bitince açık seçiklere dönüş yapar:)

Film arşivi bitti heralde n'yapsın ?

Dx ball ' dan sonra sırada ne var acaba?

Beraber bişeyler paylaşmaktan keyif almıyor ya da beceremiyorsanız ; sevgili olmanın mantığı ne bende buna takıldım.

böyle bir adamla evlenebilir misin onu en iyi sen bilebilirsin.. bu soruna herks kendisine göre cevap verebilir.mesela ben evlenmem..sorun şunu bunu izlemesi değil ilgisizliği..ayrıca açık-seçik filimler izleme olayını da anlamadım,sen görüyorsun o da rahatça izliyor mu? çok ilginç.işte sevgiliyken bazı şeyleri tüketmemek için dikkatli olmak gerekiyor.

Allahım dxball karşısında bağırıyor şuan ya küfrediyor sanki topunu yere düşürdü herhalde, valla bende küfredicem ya

Bak bikere denesen bişey kaybetmezsin git yanına al elinden oyunu sende onunla birlikte küfret
Benmi çılgınım, sizinmi içiniz geçmiş anlamıyorum İşin eğlenceli yanından bakın bide

Cocuk oyunu yahu o,bari insan playstation felan oynarda yine neyse dersin.. Kizmakta haklisin ama evli degilmissiniz sorumluluk almasini bekleme sevgilisiniz sonucta.. Sende ona oyle davran,ileriyi gormelisin ne olucaz biz diyerek..

evlenince sorumluluğa bayılırlar ya erkekler sadece fiziksel olarak büyür içindeki çocuk baki kalır nasıl idare edeceğini öğrenirsen şanslısın

sende onla oynamayı denesene belki ilgisini dağıtırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…