- 15 Aralık 2009
- 8.891
- 21.071
- 873
Konu sahibi lütfen alıntı yaparken dikkat edin.bir tane saldırdığım bul laf kalabalığı yapcağına direk iftira attın, sen senarist ol yaz çiz oyna
konu sahibi bi konu açmışsın insanlarda sana yardımcı olmak için sorular sormuş..sinirli olabilirsin ama burada kimse senin sinirini çekmek zorunda değil..neden her soruyu yanlış anlıyorsun? milleti bi dövmediğin kalmış okurken çok şaşırdım..
bu sinirini ya git sevgiline yansıt kapat bilgisayarı dikkattini çek ya da o oyununu bitirince sil oyunu bir şekilde..gerçi bu seferde geri yükler ama aklıma gelen bu.
off sizden de hıncımı almış gibi oldum ben kadınlar kulübünü çok seviyorum biraz daha agrasifleşirsem banlancam, kırdıysam özür.
Hepsini geçtim , Contr falan da değil bağımlı olduğu oyun Dixball
ben bilgisayar oyunlarından hiç anlamam yani şu ikisi arasındaki farkı inan bilmiyorum ama konuyu açan kişinin tavrı çok dikkatimi çekti..okurken hem güldüm hem garipsedim.
Kac senedir oynuyormus cocukluguna dönuyormus, bir de utanmadan beraber oynayalim diyor. Muhabbetimizin olmamasinin sebebi benmisim
eskiden de açık seçik filmlere bakardı 2 haftadır da buna sardı neye sevineyim neye üzüleyim bilemedim böyle bir adamla evlenebilir miyim yarın neye saracak inanın bilmiyorum
eskiden de açık seçik filmlere bakardı 2 haftadır da buna sardı neye sevineyim neye üzüleyim bilemedim böyle bir adamla evlenebilir miyim yarın neye saracak inanın bilmiyorum
Şarteli kapatıp elektriği kes
Allahım dxball karşısında bağırıyor şuan ya küfrediyor sanki topunu yere düşürdü herhalde, valla bende küfredicem ya
Cocuk oyunu yahu o,bari insan playstation felan oynarda yine neyse dersin.. Kizmakta haklisin ama evli degilmissiniz sorumluluk almasini bekleme sevgilisiniz sonucta.. Sende ona oyle davran,ileriyi gormelisin ne olucaz biz diyerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?