SEVGİLİM PİNTİ Mİ?

Markali giymeyi sevmiyoruz esimle uzerimize ne yakisirsa almaya calisiyoruz illa marka olacak diye bir diretmemiz olmadi
Ayrica sevgiliykende nisanliykende her gittigimiz yerde illa sevgilim odeyecek diye cikmadim bu durumdanda rahatsiz olurum yeri geldi ben odedim
Illaki ozel gunlerde hediye beklemedik birbirimizden ama sagolsun o her ozel gunde cicekler yollar zaten hediye almayi beceremez
Bu durumla sizinkini karsilastirirsak sanirim pinti benim kocammis

O cimrimi bilmemde sen takintilisin bence. Marka asagi marka yukari. Ewlilik oyle bisi degil. Kafandaki soru isaretleri hep maddiyatla ilgili onun ailesi senin ailen onun parasi yok karti yok luks yerler. Evet endise duyulmasi gereken bi evlilik olabilir ama siZin icin degil erkek arkadasinizin tarafindan

sevgiliniz pinti değil de siz bence bi dr.a görünün ''takıntılarınızdan ötürü''

8yıllık ilişkide gördüğünüz başka pintilikleri neler?bu cok pintilik değil gibi.
Birazdaha örnek versen iyi olur.bi tane olayla 8 yıllık ilşkiyi incelemek mümkün değil.başka zaman ve mekanlardan da örnek ver

Dedigim gibi çok fazla hediye almaz. Bende diğer kızlar gibi bana şunu al bunu al kesinlikle demem. Çevremde görüyorum herseyini andıran kızlar var boyle bişeye ben tamamen karşıyım zaten. Ben bayanlara bunu anlatamadım resmen para gözüm gibi konuşuyorlar. Sadece benim onu düşündüğüm gibi onun beni düşünmesini istiyorum tamam bunu hediye alarak göstermesi gerekmiyor. Ama arada onunda benim gibi nedensiz küçük sürprizler yapmasını istiyorm. 8 yıllık sürede de birkez olsun emir vaki yapmak istedim yani nevar bunda

Cimri sensin bence bacım.
Adamı denemissin birde şaka gibi.
Adam hesabı ödüyor özel günlerde hediye alıyor tipik Türk erkeği diyorsun.
Türk erkeği 14 Şubatta 20 senelik karısına "Benim.karımsın sevgilim değil " diyerek hediye almaktan kacana denir .
Bulmuşsun böyle adamı bulandırma otur evlen.. Tovbeee

Kimseyi burada yok doktora görün yok asıl sen pintisin ne paragözsün vs diye aşağılayamazsınz. Kız burda düşündüğünü anlatmış soruyor. Anlamadıysanız sizin probleminiz.

Canım senin soruna gelince, eğer seni güzel yemeklere götürmeseydi, para hesabını senin yapmanı istemeseydi pinti diyebilirdim. Anladım demek istediğinizi, '42 liranın hesabını mı yaptı şimdi' demek istemişsiniz. 'Yok canım lafı olmaz' demesini beklediniz sanırım usulen. Centilmenlik gibi. Pinti olmadığını söyleyebilirim. Diyelim ki öyle. Siz de evlenince kendi paranızı vermezsiniz, ona borç verirseniz geri alırsınız herkes kendi kişisel harcamasını yapar, olur biter. Canınızı sıkmayın.

Sizin 8 senede anlamadığınız biz buradan nasıl şıp diye anlayabiliriz? Çok beklenti içinde geldiniz yazdıklarınızdan.

Bence pinti değil sadece sürpriz yapmayı sevmiyor ve seni rahatsız eden bu, ona her kız gibi sürprizlerden hoşlandığından bahset sadece özel günlerde değil hiç olmadık bi zamanda şaşırtmasını iste birde sanki resmi bir ilişkiniz var gibi geldi 8 yıllık gibi değil

Konu sahibinin üstüne niye bu kadar gidilmiş ki? Ben bi aşırı takıntılı hal göremedim.
Sekiz senedir ilk kez kredikartını istedim demiş, marka giyinmenin yanında ikinci el de alırım demiş, e arada sırada sürprizler falan bekliyormuş, bence absürt bi tarafı yok bunların.
Ayrıca evlilik arefesindeyken ve ortada sekiz senelik samimiyet varken senin paran benim param olmaz ki, evlilikte kazanılan para da ortaktır, "senden on lira aldım yarın geri veririm" muhabbeti dönmez falan filan. Konu sahibi de bunu denemek istemiş kendince, gerçi denemek ne derece doğru orası ayrı da.
Adam pinti değil ama.

Pinti bence cnm. Iyi dusun

Çok sağolun valla bitek siz anladınız beni. Kendimi zengin koca avcısı sandım bian.

Çok teşekkürler anladığınız için

Önceki konularıma bakarsanız anlayabilirsiniz. Evet 8 yıldır birlikteyiz ama hep ayrıyduk anca aynı yerde yaşamaya başladık. O yüzden bizim yaptıklarımızı 1 aya sığdıran çiftler vardır.

bence bi kendi paranı kazan o zaman daha iyi anlarsın nışanlını canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…