SEVGİLİM PİNTİ Mİ?

beklentiler insanı yorar, az çok eski konularınıza baktım, sürekli karşı taraftan beklenti içindesiniz. Bazı şeyler insanların içinden gelmeli ve içinden gelerek yapılanlar bana göre en makbul olanıdır. En azından özel günleri unutmuyor ve elinden geldiğince sizin isteklerinize cevap veriyor. bu bile pinti olmadığını göstermez mi ?

Evet eminim siz çok dürüstsünüzdür. Yada aklınıza takılan herşeyi karşı tarafı kırarmıyım acaba diye düşünmeden direkt söylüyorsunuzdur. Ama emin,m siz bile bu kadar dürüst değilsinizdir. Benim vicdanımı bilemezsiniz siz ve sadece yaptığım küçük bir oyundan benim vicdansız ve kötü birisi olduğumu çıkaramazsınız.

İkimizinde öğrenci olduğu zamanlarda, birlikte birşey yaparken kendi kredi kartımı sevgilime verirdim. Hem garsonun yanında ben ödüyormuşum gibi görünmesin diye, hemde sürekli ondan para gitmesin diye. İkimizde birbirimizden kesnlikle para sakınmayız. Yani şuan yorumlara baktığımda öyle bir izlenim çıkmış ama bu konuda ne kadar ince düşündüğümü Allah bilir. Ama her kim olursa olsun evlenirken her türlü şeyi düşünüyordur eminim. Ve bazen kaç yıldır tanıyor olsakta ufak masum oyunlarla karşımızdakini daha iyi tanımaya çalışmak bence gayet normal.

denenmekten nefret ederim.inşallah denendiğini anlamıştır
Sanırım s,z herkese karşı çok dürüstsünüzdür ve bunu siz denenmek olarak adlandırıyorsanız düşünce yapınız gerçekten çok kuşkucu emin olun.

benımde esım evlenene kadar hıc hedıye almadı
dogum gunumu bıle kutlamadı
bende hıc beklemedım acıkcası ben ona hep hedıye aldım hep kutladım fakat o hıc almadı neden dıye sormadım dusunmedım
evlendıkden sonrada her an suprıze hedıyeye bogdu :)

Ben o siteden hem alışveriş yapıyorum hem ürün satıyorum. Evet replika ürünlerde var ama orijinalmi replikamı anlayacak seviyedeyim. Uyarınız için teşekkürler

Sanırım s,z herkese karşı çok dürüstsünüzdür ve bunu siz denenmek olarak adlandırıyorsanız düşünce yapınız gerçekten çok kuşkucu emin olun.

bu yaptığın sınav adamı denemek olmuyor mu.ben mi kuşkucuyum sen mi
ayrıca beni denemeye kalkan bir yakınımla 1,5 senedir görüşmüyorum.kendisi sürekli aramakla meşgul beni

Haklısın ama pinti olsa gezmelerde eli cebine gitmezdi. Ucuz yerlere goturmeye calisirdi seni. Ortak odeyelim derdi en basitinden. O an öyle demiştir belki. Bazen insan kendi gibi davranmaz. 8 yılda tanımış olman gerekirdi aslında?

Evet şuan hepiniz beni paragöz kıymet bilmez olarak ilan ettiniz. Tabi siz kadın değilsiniz, arada sürprizlerle karşılanmak istemezsiniz. Ve anlamış oldum hepiniz çok dürüstsünüz bayanlar. Bazen gerçekten kadınsal duygularınız olduğunu unutuyorsunuz.
8 yıldan bahsediyorum. Ben sevgilimin kesinlikle cömertliğine bir şey demiyorum yedirmeyi çok sever herkese karşı ve ben bunu taktirle karşılarım.
Benim onu bu şekilde denemem belki de başka çarem kalmadığından, ya da direkt bu konuyu ona söylersem onu kırıcak olmamdan. Üzgünüm sizin kadar açık sözlü ve masum değilim !!

bu yaptığın sınav adamı denemek olmuyor mu.ben mi kuşkucuyum sen mi
ayrıca beni denemeye kalkan bir yakınımla 1,5 senedir görüşmüyorum.kendisi sürekli aramakla meşgul beni
Siz dürüst olmaya devam edin ozaman

Ve eminim para göz ve lükse önem veren biri olsaydım kıyafetlerim 10 yıllık olmazdı. Aldığım bir şeyi özenle kullanmazdım, Kullanmadığım giysilerimi ihtiyaç sahiplerine vermezdim. Yada bazı giysilerimi 2. el olarak satıp paraya çevirmezdim. Yada çok daha ucuz olduğu için 2.elden alışveriş yapmazdım.

Klavye karşısında insanları eleştirmek size ne kadar kolay geliyor değilmi? Bu hayatta kimse ana karnından doğmuş gibi dürüst olamaz lütfen kendinizi kandırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…