benim eşimde aynı malesef.. ama benim eşim araba meraklısı.. ben ankara ya yani memlkete gittigim zamn sabahlara kadar internete bakıyordu.. insan ister istemez rahat edemiyordu.. sen yanında olmadıgın için yapabilcegin bir sey yok sanırım.. belki onunda bi hobisi vardır onlara bakıyosur arastırıyordur..
Hobi degilde, bagimlilik diyebilirim.
Gercekten cok kotu birsey..
internette baskalarıyla konussam bile nolur diyo bu sadece konusmaktan öteye gitmez diyo bana güvenmiyomusun diyo kafam çook karışık :/
yaptınmı sana dediğim şeyi.. bu arda valla ben artık geçtim ya önceden eşimin başında beklerdim ama işti bebekti derken uyuyp bırakıyorum onu sabah geçmişe baktığımda herşey silinmiş oluyor ama canı cehenneme nereye girerse girsin hatta karar verdim bende girecem öyle yerlere :)))
walla bizde henüz bebek olmadıgı için ben basındayım.. yani yan yana oturuyoruz o pc ye bakıo ben diziye .. yanımdaykende giremez heralde.. yalnış anlama ama gecmişi sildigine göre bi haltlar karıstırıo..
bilmezmiyim ne yanlış anlıycam herşey ortada ama hata biraz bende vursaymışım tkmeyi o zaman ama adam gidince süklüm püklüm ağlarım anca iyi oluyo müstehak bize
ben daha 16 aylık ewliyim.. benim eşim face ine bile girmez.. şimdiye kadar hiç bir seyini görmedim ama erkek milleti güven olmaz.. hiç bir zamnda güvenmem.. artık onu bırakıp memlkete bile gitmiyprum.. gittigim zamn aklım onda kalıo.. rahat edemiyorum en iyisi gitmemek..
kaç senelik sevgilim kolay değilki ayrılmak.. ama her gün 8 10 saat sabaha kadar napar insan nette diye düşünmeden alamıyorum kendimi.. bi de birileriyle konussa o gecenin köründe kim olur nette diye düşünüp avutuyorum kendimi.. günde 4 5 saat uykuyla geziyo gece kuşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?