Sevgilim şakayla karışık uygunsuz fotograf istedi ?

Hayır atmam zaten özür diledi defalarca ama bana tuhaf geldi bilemedim

Atma. Olur da ayrılırsanız o foto saatli bombaya dönüşebilir.

Atmayın.Bir daha söylersede bunu yanlış bulduğunuzu,kim olursa olsun böyle bir şey yapmayacağınızı söyleyin kararlılığınızı görsün.

spatlamamı istiyosan bi foto atabilirsin boydan dedi
zaten sevişmişsiniz, o zaman yeterince ispatlamıştır bence,sizce de öyle değil mi?

yani ergen bireyler gibi bahane üretmeye çalışmış aklınca, sizden beklediği tepkiyi alamayınca da çevirmiş.

ben olsam yollamam, yani daha 6 aydır birlikte olduğum insana yollamam en azından. neler neler duyuyoruz, işlerine gelmeyince ''nikahlı eşlerinin'' özel görüntülerini sosyal medyaya servis eden adamlar bile var.

eğer asla böyle bir şey çıkmayacağından tamamen eminseniz,belki... bilemiyorum.

ancak şunu da unutmayın ki sanal alemde silindi zannettiğimiz hiçbir şey aslında silinmiyor. bence dertsiz başınıza dert almayın.

hani uzak mesafe ilişkisi yaşıyor olsanız, sevgiliniz de bu dönemde başka şeylerle değil de sizin fotoğraflarınız yoluyla bir şeyler yaşamak istediği için böyle bir talepte bulunuyor olsa,yine ''bir nebze'' tamam da... zaten birlikte olma imkanınız varken,böyle şeylere girişmeyin bence.

kafanız rahat olur.

Nude istemek, atmak falan çok normal ama erkek milletine güvenmiyorum ben.
Daha geçen arkadaşımınkini elli yerden sildirmek için canımız çıktı.

Sende bir acayipsin yahu. Konuyu kakara kikiriye getirip coşturmuşsunuz birbirinizi, oda o anda ceyelana gelip isteyivermiş.

Elbette atmak zorunda değilsin ve bence atmamalısın da ama sanki aranızda hiçbir şey olmamış gibi Kezban triplerine girmene de gerek yoktu.

Terkedecek kavga çıkaracak bir şey yok ki, sanki sevismemizi çekip nette paylasalim demiş gibi tepki vermişsiniz.
Çok doğal bir istekte bulunmuş, siz de hoş karsilamamissiniz ve belirtmissiniz. Adam anında R yapmis, size saygı duymuş, konuyu kapatmış.
Daha memleket meselesi yapacak bir şey yok ki ortada.
Ne yapsın, gariban şansını denemiş. Ya tutarsa?
Bu şarkı benden size gelsin
Ya sakin dur ya da nude at

Benim öyle resimlerim kaç yıllık kocamda yok aklını yemediysen gönderme tabi. Kimseye güven olmaz şu devirde.

Ayrıca ya birlikte olmuşundur veya olmamışındır, sürtünmeli ilişki mi yoksa burda öğrendim bunu da. Biz sürtünerek ilişkiye girdik iyi kukunuz alev almamış yangın çıkmamış sürtünürken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…