Sevgilim şakayla karışık uygunsuz fotograf istedi ?

Bence asla fotoğraf falan atmayın ben hiç güvenmiyorum böyle şeyler bana güvenli gelmiyor.. Eşimle bile uygunsuz bir fotoğraf birşeyler çekmem kendi telefonuma dahi güvenip de çekmem.. Siz de yapmayın bence böyle birşey.. Hemen sevgilinizi karalamak için söyledim gibi düşünmeyin ama tabi ki onun ne olacağı belli olmayacağı gibi onun dışında da sizi üzecek şeyler olabilir.. Ne yaşıyorsanız Yüzyüze yaşayın.. Onun haricinde zaten birlikte olmuşsunuz sizden böyle birşey istedi diye ondan ayrılma düşünceniz biraz saçma bir fikir gibi .. İstemiyorsanız yollamazsınız olur biter .. Ama ısrarcı olur, abartırsa falan o zaman yapmak istemediğiniz birşey için zorbalık yaptığı için gönül rahatlığıyla ayrılabilirsiniz

İlişkini bunun için bitirmemelisin. Ama ilişkin üç vakte kadar başka bir nedenle bitecek. Bir erkek "send me nude" diyorsa , ilişkiye bakışı değişmiştir. Seni cepte görüyor artık.

Ailen ilerde gjrdüğünde kızmayacaksa at tatlım.

Fakat mutasıpsa ailen kırmızı çizgini çiz

Sakın atma bu ınsanların resım ıstemelerı de ayrı bır olay .Terbıyesızler

Resim zAten atmam ama kendine yapılan bi saygısızlık gibi hissettim ben bunu

Sakın atma bu ınsanların resım ıstemelerı de ayrı bır olay .Terbıyesızler

Valla bence insan eşine bile internet üzerinden böyle bir şey yollamamalı, burada bir konuda vardı hatta eskiler bilir. Adam eşiyle bu tarz konuşmalarını boşanma aşamasında ifşa etmişti. Kadın tesettürlüydü üstelik, ahlaksız adam kadını zor durumda bırakmak için yapmıştı. Ne eşe ne dosta kimseye böyle şeyler atmayın. Hele hele sevgiliye filan ben çok saçma ve gereksiz buluyorum. 6 ayda kimseye de güvenilmez, yarın küsseniz, ayrılsanız fotoğraflarınızın ve sizin başınıza ne geleceğini bilemezsiniz.

Bez bebek selena falan izledi diye konu açmıştın buraya. Sevişme düzeyine gelecek kadar olgunlaştıysa iyi. Foto istemeside normal. İliski yasamadan daha mutaasıp bi birlikteliğiniz olsa foto istemesi yanlış olabilirdi ama su an bu duzeydesınız zaten garipsemedim ben. Ama sen fotoğrafı atma ona. Burda neler okuduk ayrıldıktan sonra ortaya cıkarılıp kadınları tehdit eden bir sürü adi var. Ayrıca sen bu adamı sevıyor musun gerçekten sürekli konu acıyorsun bununla ilgili. Yok bez bebek izledi, yok sorumsuz ben ayarladım herşeyi, yok benim arabamı kullanıyor falan birlikte de olmazdım ben boylesiyle

Bir insan bir erkeğe neden çıplak bedeninin resmini gönderir aklım almıyor. Ya biz çok geri kalmışız ya şimdiki erkeklerde pür kalmamış ki bu kadar küstahlaşıp çıplak resim istiyor. Ne yapacak resime bakarak kendini mi çekiştirecek.
Ahlaksız ve seviyesiz bir istek

Saygısızlık etmiş sana zaten yakınlık yasamissinniz böyle bir fotoğraf istemeye ne gerek var? İyiki atmamışsın yarın öbür gün ayrılırsın bunu sana karşı kullanabilir kendini kesinlikle riske atma.. böyle saçma konular için trip atıyorsa ilişkini bir gözden geçir

Kim olursa olsun çıplak fotograf atmayı doğru bulmuyorum ben. Ayrıldın da o fotoğraf onda kalacak düşünsene dünyanın bin bir türlü hali var.. Kimseye de guvenilmez bu devirde
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…