seksi kızlar seks çağrıştırıyor ya genelde seks yapmadığım içinSeks yapmadigin icinmi yoksa seksi olmadigin icinmi gitti?
Baslik farkli icerik farkli.
Basligi okuyunca da gülme geliyor sürekli zaten gözüme carptikca
Neyse .. kendini sev konu sahibi. Üzülmeye degmez. O seni seksi bulmazsa baskasi bulur.. hem sen bedeninden ibaret degilsin. Bir ruhun var kalbin var fikirlerin var degilmi? Basit erkeklere kiymetli vaktini harcama. Kendine de deger ver
Fotolarda yüzünüz de belli mi? Ben olsam buna ağlardım. Korkudan dötüm tutuşurdu. Uyumazdım. O resimleri silmiyorlar, hatta bazen yakın arkadaşlarına gönderiyorlar biliyorsunuz değil mio ilişkiye başlarken kaçamaklar istiyordu bende daha erken bunları yaşamak için diye zamana yaydım . Olacaksa kendiliğinden olsun benimde isteğimle diye akışa bıraktım Baya bir devam etti böyle ilişki. bu arada bağlandık birbirimize . Bana hep güzel tatlı olduğumu söylerdi ama seksi değildim arzulanan bir kız olamadım neyse arada müstehcen foto atıyordum onun dışında bir şey yapmadım zaten. onu deli gibi severken başka kıza gitti sizce ağlayım mı sevineyim mi bilemedim
o anlamda değil sürekli işve cilve seksilik çağrıştırmadığım tatmin etmediğim için
Bu nasil bir zihniyet ? Sizin gurur diye bir seyden haberiniz var mi acaba? İnsanlarin birbirine asik olma sevme sebepleri mesela sunlar olabilir mi; karakter, akil, durus, hayat gorusu, ortak hobiler.
Siz niye onu etkilemeye calisiyorsunuz, bu arkadas ingiliz kraliyet ailesinden mi ? O sizi etkilemek icin bin bir maymunluk dusunuyor mudur acaba? Kendinize saygi duyun biraz lutfen. Bence oturup aglayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?