sevgilim silikon taktırmamı istiyor :(

salomonji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
62
0
86
Diğer
sevgilim göğüslerimin küçük olduğunu ilişkide cinselliğin önemli olduğunu ve silikon taktırırsam cinsel hayatımızın çok iyi olacağını , bununda ilişkimizi daha ileri seviyeye taşıyacağını söylüyor.masrafları üstleniyor.
biraz garip gelebilir ama bende istiyorum. sadece emin olamıyorum. siz olsaydınız ne yapardınız :=)

kendin istiyorsan gayet normal bence..
ama sırf sevgilin istiyor diye yaptırmalımıyım dersen ona hayır derim..benim düşüncem bu...

özlem evet bende istiyorum ama ne kadar doğru karar veremedim o yüzden burda danışmak istedim.
okeypete kendim istiyorum dedim zaten okudunuz mu yukarıyı?

evet okuduk ama belliki emin olmadığınız için açtınız konuyu..
emin olsanız bu konu neden var?taktırın o zaman..
ben olsam kendim istersem yaptırırım,ama başkasının isteği heleki eşim değilse asla..

kendin gercekten istiyorsan ama o istiyor diye degil
kendin kararını vermişken sponsor da oluyorsa kacırma bence hemen yaptır

Kendin istediğini söylemişsin o zaman yaptır..
Zaten öylede deniyor sana..
Daha neyi düşünüosun anlamadım?
Kendin istiosan yaptır sırf erkek arkdşın istiosa yaptırma denilio istiorum dedim ya diosun bide..
Ne denmeli acaba istiosun ama yaptırma mı densin?

Kendin istediğini söylemişsin o zaman yaptır..
Zaten öylede deniyor sana..
Daha neyi düşünüosun anlamadım?
Kendin istiosan yaptır sırf erkek arkdşın istiosa yaptırma denilio istiorum dedim ya diosun bide..
Ne denmeli acaba istiosun ama yaptırma mı densin?

bende istiyorum dedim evet. sorum bu değil zaten. siz olsaydınız ne yapardınızdı sorum.
birde masrafları üstlenmesi bunu çok istemesi ona güvensemde biraz soru işareti yapıyor kafamda

bende istiyorum dedim evet. sorum bu değil zaten. siz olsaydınız ne yapardınızdı sorum.
birde masrafları üstlenmesi bunu çok istemesi ona güvensemde biraz soru işareti yapıyor kafamda

Hangi konuda soru işareti yaratıyo?
Sonradan pişman olurum diyemi korkuyosun?
Ben yaptıramazdım.. O amlyta cesaret edemezdim..
Sevgilim istese bile..
Ama eğer rahatsızsam bende küçüklüğünden ve yaptırmak istiosam. Cesarette ediosam yaptırrdım..
Bunu sevgilimin sölemesine gerek bile kalmazdı yaptırmam için..

kendin gercekten istiyorsan ama o istiyor diye degil
kendin kararını vermişken sponsor da oluyorsa kacırma bence hemen yaptır

istiyorum tabi ama insan düşünüyor. göğüslerimi aynada gördüğümde bunar ben istedim diye oldu demek var birde sanki ona sunulmak için bu hale geldi demek var.
merak ettim ilk defa konu açtım siz olsanız ne yaparsınız diye ama burda bazılarının cevapları yardımcı olmak için değil , emir kipiyle cümleler kurup kendini tatmin etmek için yapılıyor.

Ben olsam taktırmazdım...

Beni kabul ediyorsa göğüslerimle kabul etsin ister küççük ister büyük sempatiksalakcinni

Madem büyük göğüslü karılardan hoşlanıyorsun ,git o zaman kendine büyük göğüslü kadın bul derdim :delphin:

Rabbimin verdiği şeyi neden değiştireyim ki zevk için.

Yok öyle yağma :delphin:

Hangi konuda soru işareti yaratıyo?
Sonradan pişman olurum diyemi korkuyosun?
Ben yaptıramazdım.. O amlyta cesaret edemezdim..
Sevgilim istese bile..
Ama eğer rahatsızsam bende küçüklüğünden ve yaptırmak istiosam. Cesarette ediosam yaptırrdım..
Bunu sevgilimin sölemesine gerek bile kalmazdı yaptırmam için..

yorumun için teşekkür ederim seydaferat.

istiyorum tabi ama insan düşünüyor. göğüslerimi aynada gördüğümde bunar ben istedim diye oldu demek var birde sanki ona sunulmak için bu hale geldi demek var.
merak ettim ilk defa konu açtım siz olsanız ne yaparsınız diye ama burda bazılarının cevapları yardımcı olmak için değil , emir kipiyle cümleler kurup kendini tatmin etmek için yapılıyor.

sorunun cevabını kendin vermişsin aslında. aynaya baktığında memnuniyetinden çok soruların olacaksa kafanda yaptırma.. :delphin:

Back
X