sevgilim silikon taktırmamı istiyor :(

ben kırılırdım sanırım bana böyle bir teklifte bulunsa..beni ben olduğum için sevmeli göğüslerimin boyutu onun önceliği olmamalı
ben zaten durumumdan şikayetçiysem kendim akıl edip yaptırabilirim onun sponsorluğuna da ihtiyaç duymam

onun cinsellik açısından bir yerini yaptırmasını isteseniz ve masrafı siz karşılasanız o ne hisseder acaba onu bi sormak lazım

Ayrılma sahnesi geldi aklıma, ver mektuplarımı al mektuplarını olanlardan.Onları ben yaptırtmıştım olayı bile olabilir.Geyik bir yana, eş dediğinde bile bir ihtimalken, sevgili de ben pek yanaşmazdım.Yarın öbür gün, bu hatunun memeleri benim sayemde bu hale geldi, yok sevgilime meme yaptım diye bile basitleşerek orada burada bile anlatabilir.Sevgiliyken hesabı bile bölüşmekten yana olan birisi olarak bana bilmem kaç binlik ameliyatın sponsoru olacak bir teklifi kabul edemezdim.Eşe dosta anlatmak da cabası."Şey limon yarısı kadar olan memelerim şimdi greyfurt kadar oldu, sevgilim para verdi, o istedi, ben e ameliyat oldum... bidi bidi" diye anlatamazdım, en azından babama misal :) Kendinizi çok kötü hissediyor ve acil değişmek zorundaymışcasına bir negatif durum varsa deneyin bence, ama sevimsiz onca şeyin ceremesini de yeni göğüslerinizle göğüsleyebilecek kadar güçlü hissediyorsanız.

istiyorum tabi ama insan düşünüyor. göğüslerimi aynada gördüğümde bunar ben istedim diye oldu demek var birde sanki ona sunulmak için bu hale geldi demek var.
merak ettim ilk defa konu açtım siz olsanız ne yaparsınız diye ama burda bazılarının cevapları yardımcı olmak için değil , emir kipiyle cümleler kurup kendini tatmin etmek için yapılıyor.

yanlış anlamışsın ben fikrimi söyledim sadece emir filan vermedim sana
seni kırmak filan gibi bir amacım da yoktu
samimi fikrimde bu yani cidden istiyosan parasını da vercekse sevgilinn neden olmasın
bunu söylediğime göre ben olsam aynen böyle yapardım
yani gercekten istiyorsam ki amelyata cesaret edebilsem ben bir dakika durmam gider olurum benim gögüslerim küçük cocuktan sonra küçüldü ve aynaya baktığımda hiçte iyi hissetmiyorum
yani amelyat ciddi bir süreç
eger cesaretin varsa amelyattan korkun yoksa sevgilin de masrafları karşılayacaksa bence gayet hoş olur

yanlış anlamışsın ben fikrimi söyledim sadece emir filan vermedim sana
seni kırmak filan gibi bir amacım da yoktu
samimi fikrimde bu yani cidden istiyosan parasını da vercekse sevgilinn neden olmasın
bunu söylediğime göre ben olsam aynen böyle yapardım
yani gercekten istiyorsam ki amelyata cesaret edebilsem ben bir dakika durmam gider olurum benim gögüslerim küçük cocuktan sonra küçüldü ve aynaya baktığımda hiçte iyi hissetmiyorum
yani amelyat ciddi bir süreç
eger cesaretin varsa amelyattan korkun yoksa sevgilin de masrafları karşılayacaksa bence gayet hoş olur

gonca çok teşekkür ederim yorumun için .:)

Ayrılma sahnesi geldi aklıma, ver mektuplarımı al mektuplarını olanlardan.Onları ben yaptırtmıştım olayı bile olabilir.Geyik bir yana, eş dediğinde bile bir ihtimalken, sevgili de ben pek yanaşmazdım.Yarın öbür gün, bu hatunun memeleri benim sayemde bu hale geldi, yok sevgilime meme yaptım diye bile basitleşerek orada burada bile anlatabilir.Sevgiliyken hesabı bile bölüşmekten yana olan birisi olarak bana bilmem kaç binlik ameliyatın sponsoru olacak bir teklifi kabul edemezdim.Eşe dosta anlatmak da cabası."Şey limon yarısı kadar olan memelerim şimdi greyfurt kadar oldu, sevgilim para verdi, o istedi, ben e ameliyat oldum... bidi bidi" diye anlatamazdım, en azından babama misal :) Kendinizi çok kötü hissediyor ve acil değişmek zorundaymışcasına bir negatif durum varsa deneyin bence, ama sevimsiz onca şeyin ceremesini de yeni göğüslerinizle göğüsleyebilecek kadar güçlü hissediyorsanız.

güzel yorumun için çok teşekkür ederim.benimde kaygılarım bunlardı zaten. istediğin halde memnun olamamak ne kadar kötü olur.

bak varya naap biliyonmu sende sevgiline deki bende kalın dudaklı seviyom eger o botoksu kabül ederse sende memelerini yaptırmayı kabül et..aklinialirimsmileaklinialirimsmile

saolun yorumlarınız için teşekkürler iyi geceler okeypete ....

yorumun için teşekkür ederim seydaferat.

gonca çok teşekkür ederim yorumun için .:)

güzel yorumun için çok teşekkür ederim.benimde kaygılarım bunlardı zaten. istediğin halde memnun olamamak ne kadar kötü olur.

teşekkür ederim yorumun için

ayol bi bana teşekkür etmemişşin fikrimi begenmedinmi yoksa..mirmirmirmirmirmirmirmir

Bundan sonraki de küçük isterse geri mi çıkarttıracaksın canım :bbo:

al bir tane daha.ben istiyorum dedim. silikon taktırcam demedim. bunu sorguluyorum içimde. çıkamadım içinden burda konu açtım sizde okumadan yorum yapıyosunuz.ben sadece sevgilimin isteğiyle silikon taktıracak biri değilim bana bu muameleyi yapmayın lütfen

al bir tane daha.ben istiyorum dedim. silikon taktırcam demedim. bunu sorguluyorum içimde. çıkamadım içinden burda konu açtım sizde okumadan yorum yapıyosunuz.ben sadece sevgilimin isteğiyle silikon taktıracak biri değilim bana bu muameleyi yapmayın lütfen

Canım niye kızdın ki, kötü bir şey demedim, şimdi bu sevgilin için taktırıp taktırmamayı düşünüyorsun.
Yarın da başka bir sevgilin (hayat ne getirir bilinmez) ben sevmiyorum böyle derse çıkartacak mısın ?
İyi düşün demek istedim hayatım, ben dost ve müttefik ülkeyim, kızma :1hug:

Back
X