sevgilim silikon taktırmamı istiyor :(

Canım niye kızdın ki, kötü bir şey demedim, şimdi bu sevgilin için taktırıp taktırmamayı düşünüyorsun.
Yarın da başka bir sevgilin (hayat ne getirir bilinmez) ben sevmiyorum böyle derse çıkartacak mısın ?
İyi düşün demek istedim hayatım, ben dost ve müttefik ülkeyim, kızma :1hug:

Söyle söyle sonra da ben dostum de kaydirigubbakcemile

Buara madem küççük emmelilerin cinsel hayatı ileri düzeyde olmuyo bana da hemen bi emme büyütücü toktor bulun :delphin:

konum kapatılabilirmi?
çünkü kendini tatmin meydanına döndü .
yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum ben ciddi yorumlardan alacağımı aldım. diğer yorumlardanda burada konu açmanın ne kadar büyük bir hata olduğunu gördüm.
iyi geceler...

ben beyefendinin nacizane fikrinin yalancisiyim mavi kizim. :jeyyar:

Bana emme büyütücü toktor bulun dedim mafoldumben

konum kapatılabilirmi?
yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum ben ciddi yorumlardan alacağımı aldım. diğer yorumlardanda burada konu açmanın ne kadar büyük bir hata olduğunu gördüm.
iyi geceler...

Bak ben ne güzel yorum yaptım ama neden öyle diyorsun ki..

Bak herkese teşekkür ettin bi bana etmedin gene sustum sesimi çıkarmadım :delphin:

Yorumum aşağıda bidaha oku istersen..

Ben olsam taktırmazdım...

Beni kabul ediyorsa göğüslerimle kabul etsin ister küççük ister büyük sempatiksalakcinni

Madem büyük göğüslü karılardan hoşlanıyorsun ,git o zaman kendine büyük göğüslü kadın bul derdim :delphin:

Rabbimin verdiği şeyi neden değiştireyim ki zevk için.

Yok öyle yağma :delphin:

Her zaman soylerım dunyaca unlu top modellerın bile goguslerıne bakıldıgında varla yokarası.
Kucuk gogusler takıntı halıne getırılıp problem olmamalıdır. (tabı bu benım dusuncem.)

Gecen gun bır konu okumustum kk'da,
Bayanın bırı goguslerınden estetık operasyon gecırmıs buyutmek ıcın.
her yerınde agrıların oldugunu, cay bardagını bıle tutamaz hale geldıgını, genıtal bolgelerıne kadar ınen morlukların oldugunu soylemıstı.
Birde sılıkon konulan yerde kas kesmesı oluyormus sanırım kas altına dıye bır sey yazılmıstı
hatırladıklarım bunlardı o konuda, yanlıs bır sey hatırladıysam bu kas konusunda duzeltebılır arkadaslarım..
Yanı demek ıstedıgım sılıkon taktırmak ıstıyorsanız cok ama cok ıyı dusunun herseyden once saglıgınızı dusunun derım ben,cunku mesakatlı bır amelıyatmıs bu iyice arastırılmalı rıskler goz onune alınmalı...

eee şimdi son durum nedir yaptırıyonmu memelerini..yaptır kıs bedavaymış bide o ödüyomuş..sonra ayrılırsan şayet çıkartırsın hem fenamı bide onu tatmış olursun..ben olsam kaçırmazdım bu fırsatı nerden baksan bi 4000 dolar çok yakın bi arkadaşım yaptırdıda ordan biliyom ...

konum kapatılabilirmi?
iyi geceler...

Yap diyoruz kızıyorsun, yapma diyoruz kızıyorsun.... ne demeye konu açtın ki o zaman?
Silikon yaptırmışsın yaptırmamışsın bize ne, fikrimizi sordun, söyledik, beğenmedin... eee hayırlı geceler o zaman... la havle yaaa.....

eee şimdi son durum nedir yaptırıyonmu memelerini..yaptır kıs bedavaymış bide o ödüyomuş..sonra ayrılırsan şayet çıkartırsın hem fenamı bide onu tatmış olursun..ben olsam kaçırmazdım bu fırsatı nerden baksan bi 4000 dolar çok yakın bi arkadaşım yaptırdıda ordan biliyom ...

Ya tak çıkar zarar olmaz mı ki :delphin:

hemen evet derdim valla bende yaptırmayı düşünüorum zaten inş. ohh dik dik dolaşmak gibisi yok sütyene gerek yok düşünsene:D

uyuz olurum böle tip erkeklere. ben bu adamın 2 dk yanında olmazdım. çüş yan bana dicekki silikon taktır. madem öyle seviyosun öyle al arkadaşım. kendim istesemde yaptırmazdım valla onun parasıyla. az muz bişey değil. valla yaptırırsan arkadan gelecek her lafa gözyumman lazım. hee birde silikon yapıcan dr kontrollerin felan. her hangi bişeyde gitmen gerekir ve sevgilinle ayrılmış olursan masrafı sen karşılayabilcekmisin. birde onu düşün yaniii. hee birde çıkartırsan ayrı para. bence erkek arkadaşının yaptırıyor olması hoşuna gitti sanırım. paranın senden çıkmaması

Gören de sponsor olur diyo sanıcak kızmayın kıza
Çeneye de teessüflerimi sunuyorum bana heç dost müttefik hemide ülke olmadın

Erkek arkadaşından bahsediyorsun ne biliyim eşin olsa neyse ilerde pişman olabileceğin bi durum..
Bana böyle bir teklifle gelse (ben estetik düşünsem bile) sen de git uzattır o zaman derim valla:oklava:

Back
X