Sevgilim sizce bana deger vermiyor mu?

Eşim sevgiliyken ve daha arabası yokken 2 vesait yapıp yanıma gelirdi yarım saat için olsa bile... Araba aldıktan sonra her buluşmada beni evden alır eve bırakırdı... Bence bi düşünün ilerisi için...
Teklif etse ben hemen zaten beni götür diye atliycak biride değilim zaten yanlış anlamyn lütfen

Bence teklif etmen gerekirdi senin de canım
Çünkü yanlış anlaşlmak istemiyorum ama bize küçükten hep böyle söylendiği için açıkçası onunda bu durumdan rahatsz olacağı aklıma.gelmezdi ve ben çalışmıyorm oda biliyor ki zaten benim amacm onu görmek yemek içmek değil ki.keske her buluşmada çay icseydik de böyle bir cümle duymasaydm ondan

Canim yaptigin yorumlardan anladigim kadariyla biz ne dersek diyelim hic bi etkisi olmayacak sen bu adamla bu sekilde devam ediceksin umarim kendini ondan daha cok sevmeyi basarirsin onemli olan sen olmalisin sen ne kadar konusursan konus adam yaa evet pintiyim ilgisizim demicek nerden cikariyosun sacmalama dicek hareketlerinle anlat rahatsiz oldugunu agzinla degil anca oyle anlar

Kesinlikle değer vermiyor bu nedir ya
Asla devam etme seven insan emek verir
Bi eve bile bırakamıyor altında araba olmasına rağmen

Canim yaptigin yorumlardan anladigim kadariyla biz ne dersek diyelim hic bi etkisi olmayacak sen bu adamla bu sekilde devam ediceksin umarim kendini ondan daha cok sevmeyi basarirsin onemli olan sen olmalisin sen ne kadar konusursan konus adam yaa evet pintiyim ilgisizim demicek nerden cikariyosun sacmalama dicek hareketlerinle anlat rahatsiz oldugunu agzinla degil anca oyle anlar
Ben ona rahatsz olduğum şeyleri dile getircem bir çaba vs göstermese elbette ayrlcagm Bakalm

Canim bende sevgilimle tastismistim ogrenciydim baska bi sehirde kendisinin telefonlarina cikmayinca 18 saat yol geldi konusabilmek icin sonuc;evliyim kendisiyle deger veren adam daglari deler seninki gaz pedalina 1 saat basmaya eriniyor tavrini koy bakalim napicak alttan alma sakin birak o gelsin
neden telefonlarına çıkmamıştınız, neden de önemli

Bayanlar dediklerinizde o kadar haklymşsnz ki ona açık açık yazdm her şeyi ve o kadar komik cevaplar aldım ki bana dediği altında arabası olduğu halde sen benim neden oturduğum yere gelmiyorsun eve bırakınca mi sana değer verdiğimi anlycaksn fln

Bayanlar dediklerinizde o kadar haklymşsnz ki ona açık açık yazdm her şeyi ve o kadar komik cevaplar aldım ki bana dediği altında arabası olduğu halde sen benim neden oturduğum yere gelmiyorsun eve bırakınca mi sana değer verdiğimi anlycaksn fln

Seni sevmiyor...:KK20:

6 aylık bir ilişkim var benim sürekli telde msjlaşrz konuşrz sevdiğini değer verdiğini hep söyler evlilik konusyrz ancak onun iş durumunu vs bekliyoruz ancak sevgilim biraz düşüncesiz veya bana değer vermiyor evet aramzda 1 saattlik bir mesafe var onun arabası var ancak bir kez bile seni eve bırakiyim mi diye teklif etmedi elinde bir gül alır gelir diye bekledim gelmedi okul dolayası ile şehir dışına çıkcam günü birlik sende gel dedim gelmedi en son hesabı üstü kapalı ortak ödeyelim dedi ben en son buluşmada bana yakın bir yere çağırdm oraya gel dedim orada çok uzak fln diye söyledi arkadaşlarm sana değer vermiyor vs diyor sizce bunu ona açıkça söylemelimiyim yaptıkları annormal gelmeye başladı?
Bence de değer vermiyor

Back
X