Sevgilim sürekli fotoğraf çekilmek istiyor...

Erkek arkadaşım sürekli fotoğraf çekilmek istiyor. Ben de sürekli çekiliriz diyip geçiştiriyorum her buluşmamızda bu tartışmayla karşılaşıyoruz bir erkek neden sürekli sevgilisiyle fotoğraf çekilmek ister ki ben de en sonunda seninle sadece düğünde fotoğraf çekilicem dedim ve biraz morali bozuldu sanırım sizce ne yapmalıyın? Ona sorunca insanın güzel anlarını fotoğraflara bakıp mutlu olması gülümsemesi suç mu diyor.
Farklı şehirlerde okuyoruz sürekli buluşamıyoruz bu faktörü de söylüyor sürekli fotoğrafımız olsun diye son zamanlarda çok ısrarcı. Fikirlerinize ihtiyacım var...
Gerçekten bunu yazmak için yorulmadınız mı? Böyle basit bir şeyi insan yazmaya üşenir. Beraber çektirmiyorsan da kendi fotonu yolla bari de özledikçe baksın yazık. :işsiz:

Surekli resim ceken erkek insani sinir ediyor ben seni coook iyi anliyorum ama yasiniz da genc o yuzden normal karsilanir. Zaten bozmussun anlayacaktir akilli cocuksa zirt pirt cekmez artik
Erkek arkadaşım sürekli fotoğraf çekilmek istiyor. Ben de sürekli çekiliriz diyip geçiştiriyorum her buluşmamızda bu tartışmayla karşılaşıyoruz bir erkek neden sürekli sevgilisiyle fotoğraf çekilmek ister ki ben de en sonunda seninle sadece düğünde fotoğraf çekilicem dedim ve biraz morali bozuldu sanırım sizce ne yapmalıyın? Ona sorunca insanın güzel anlarını fotoğraflara bakıp mutlu olması gülümsemesi suç mu diyor.
Farklı şehirlerde okuyoruz sürekli buluşamıyoruz bu faktörü de söylüyor sürekli fotoğrafımız olsun diye son zamanlarda çok ısrarcı. Fikirlerinize ihtiyacım var...

BU NE SAÇMA BİR RAHATSIZLIK..AL ÖP BAŞINA KOY O SEVGİLİYİ...SANA KIYMET VERDİĞİNİ GÖRMEMEZLİKTEN GELİYORSUN SADECE..ŞIMARIK

Sanırım korkuyorsun yarın öbür gün aileme gösterir vs diye :) ve sanırım yaş biraz ufak :) sen de haklısın devir kötü ama çok nadir olur böyle şeyler.

ayy sanki jenifirlopezle cektiriyim dio adam snle cektirecek cektir senimi yicek özleynce acar bakar buna sevinmelisin baska insanlarda sevgilim foto istmyo die yakinir sennkide dertmi ya

Belkı ozel bır anlarında cekılmek ıstıyor yoksa ben bu tavrı anlayamam

Back
X