• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim sürekli maddi konuları açıyor bu da beni rahatsız ediyor

Yani evet sanırsam:) Ben su grubuyum, kovayla asla işim olmaz mesela. Arkadaş olarak muhabbetlerini severim ama duygusal ilişki olmuyor çünkü bambaşka kafalardayız. Kovalar su gruplarına aradıkları romantizmi veremiyor diye düşünüyorum. Ben en çok sığır/öküz burcu erkekle mutlu oldum çok duygusal bir herifti :KK37:
Niye öyle diyon kiz biz de çok öküz sığırız iliskilerde 😐

ay bende öyleyimdir :süslü:
yani poker face değil sürekli gulen güldüren taraf
kova erkeklerinden farkım kendimde çok gülmesi xjdjsjsns :KK59:

o yüzden her şeyi eleştirip hiçbir şeye gülmeyen basaklardan hoşlanıyorum herhalde:110:
Evet en gucik olduğum insan tipi basaklar, her b.ku elestirir, espiri yapamaz falan kocamdan biliyorum hfhfhxh

İkizler ve kova uyumunun iyi oldugunu okumustum ama ben mutlaka kavga ediyorum ikizlerle yani sevgili olmasak bile kavga cikiyor bir şekilde. 😁 Barinamiyorum o burcla.
Annem ikizler, ana kiz olmasak meyva bıçağıyla dogramistik simdiye birbirimizi 😐

kova aynen accessdenied accessdenied gibi başak bulup evlenicem inşaallah gidişat o yönde xjdjdj
Kova-Başak olmaz. Başak her şeyi takar, eleştirir, sıkboğaz eder. Çok sıkıcı bir düzenliliği, planları vardır. Ama kova sürprizlerle dolu, anı yaşamak ister. Marjinaldir. Genelin kabul ettiğinden farklı düşünür. Başak daha mantıksaldır, kova ise plansız spontane hareket eder. Sana sıkıcı gelir kız.

Kova-Başak olmaz. Başak her şeyi takar, eleştirir, sıkboğaz eder. Çok sıkıcı bir düzenliliği, planları vardır. Ama kova sürprizlerle dolu, anı yaşamak ister. Marjinaldir. Genelin kabul ettiğinden farklı düşünür. Başak daha mantıksaldır, kova ise plansız spontane hareket eder. Sana sıkıcı gelir kız.
benim oğlak stelyumum var tam oğlak gibiyim kişilik olarak.
ayrıca kova marjinal ise ; favori programım Esra Erol'a katılan herkes kova mi :110:

Öğretmen olsaydınız yazarlardı. Teyzelerin gözünün içi parlar atanmış öğretmen kız bulunca. Neden? Çünkü yarım gün çalışıp yarım gün ( ders programı nedir, okul tam günse neler olur, öğlenci isen neler olur bilmemek) de evinin işini görür, hatta gelir kaynanasının evini de görür. Oğluna maddi destek sağlar hem de aç bırakmaz, çünkü bir kadın için en ideal meslek öğretmenliktir onlara göre. :KK53: Hanım hanımcık öğretmen bir kız bulmak altın bulmakla eş değerdir onlara göre.
Ama şimdi doktorsunuz siz, yarım gün çalışma söz konusu değil. Hedef dışısınız. o_O
Not: Öğretmenim:KK53:
Bekle seni oğluma alacağım çok güzel anlattın avantaj paket gibi. 🤣🤣🤣

Ya story atıyordum bahçede kediyi köpeği görüyordu. Buluşmak istiyorduk mesela taşındığımız için buluşamıyorduk soruyordu ev sizin mi şimdi ki taşındığınız yer kira mi olacak vs o şekilde öğrendi yoksa tutup ben de bak bizim 3 evimiz var şunumuz var demedim
Adam, evlilik programına katılıp evin üstüne yapılmasını isteyen tapu kadastro teyzeleri gibi geldi bana.

Arkanızı dönün ve kaçınnnn👌

Back
X