- 2 Aralık 2022
- 72
- 54
- 8
- 29
- Konu Sahibi lemansgel1
Tamamvala nasıl değer hesapladiniz evleri görmeden bilmiyorum
bana hiç öyle iki milyonluk evler gibi gelmedi açıkçası
konu sahibinden o Vibe i alamadım
ayrıca ekstra olarak siyasete girmek istemiyorum ama iş böyle gitmeyecek değişecek ,
Max bir 5 yıla daha da kolaylaşacak her şey inanıyorum.
ayrıca neden benim dünyadan haberim yok gibi uzun uzun yazdınız anlamıyorum ben sadece 3 ev bir bahçe meselesini sizin gibi düşünmüyorum
konu sahibinin nerede yaşadığı bile belli değil il mıdır ilçe mıdır ? vs vs
çalıştığım yerde ortalama sayılan 2+1 giriş katları 500 bin mesela .
yani çok parametre baz alarak düşünup yazdım
Hanım efendi mal varlığımız var diye KPSS çalışmamalımıyım hazır mal varlığını mı yemeliyim hali hazır da bir işim yok Konya’da yaşıyoruz evin biri söylediğiniz gibi çok lüks değil 800 anca eder ama diğer ikisinin toplamı nerden baksanız bi 4ya ev var ev var bahçe var bahçe var
evler düşünülen şekilde pahalı olsa konu sahibinin zengin bir sınıftan olması gerekiyor
ben zengin kimsenin katiple çıktığını görmedim ya da kpss meselesi.
bilmiyorum zengin olup kpss kasan da gormedim
bu olmayacağı anlamına gelmiyor
yanılıyor da olabilirim, sadece fikrimi belirtiyorum.
ama ben yinede konu sahibinin ortalama bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
ha demiyorum tabi sevgilisi asla bakmıyor paraya vs o kısmı bilemem zaten yazdım çok muallak bence
ama adam çok çiğ biri.
konu sahibi daha iyilerini hak ediyor
Hanım efendi mal varlığımız var diye KPSS çalışmamalımıyım hazır mal varlığını mı yemeliyim hali hazır da bir işim yok Konya’da yaşıyoruz evin biri söylediğiniz gibi çok lüks değil 800 anca eder ama diğer ikisinin toplamı nerden baksanız bi 4 milyon eder yani bahçe deseniz keza en azından bi 3 4 ederya ev var ev var bahçe var bahçe var
evler düşünülen şekilde pahalı olsa konu sahibinin zengin bir sınıftan olması gerekiyor
ben zengin kimsenin katiple çıktığını görmedim ya da kpss meselesi.
bilmiyorum zengin olup kpss kasan da gormedim
bu olmayacağı anlamına gelmiyor
yanılıyor da olabilirim, sadece fikrimi belirtiyorum.
ama ben yinede konu sahibinin ortalama bir hayat yaşadığını düşünüyorum.
ha demiyorum tabi sevgilisi asla bakmıyor paraya vs o kısmı bilemem zaten yazdım çok muallak bence
ama adam çok çiğ biri.
konu sahibi daha iyilerini hak ediyor.