Sevgilim sürekli üzüyor beni

kural basit; vazgeçtiğin an, vazgeçilmez olursun.
blöf yapma net ol. bitti nokta.
seni ne ciddiye alıyor, ne de önemsiyor. söylemek istemiyorum ama küçümsüyor.
bence.

kural basit; vazgeçtiğin an, vazgeçilmez olursun.
blöf yapma net ol. bitti nokta.
seni ne ciddiye alıyor, ne de önemsiyor. söylemek istemiyorum ama küçümsüyor.
bence.
Küçümsediğini biliyorum çünkü sözleriyle dile getiriyor Fakat neden hala devam ediyorsunuz derseniz senin iyiliğin için diyorum seni gaza getirmek için diyorum diyor dıdımın dısısı öyle işte yıllarıma kıyamadığim için devam ettim hep

O zaman bu adam gerçekten sizi haketmiyor.

Silin atın.
Beni ikilemde bırakmasa zaten yaklaşık bir yıl önce de ayrılmak istemiştim ama nasıl kıymete bindim sormayın dört yılda yapmadığı herşeyi yaptı sevdiğine inandım ve vazgeçtim şimdi de aynısını yapıyor ve ben ne ona ne kendime net olabiliyorum

Ayrılın
Canınıza yazık bu ne ya başka Adam mı kalmadı

burada bir üye vardı adını hatırlayamadım onunda sevgilisi okul vs diye hiçç yazmıyordu aramıyordu en son sessiz sedasız haber bile vermeden bitirmişti ilişkisini. bence sizde öyle yapın . çünkü böyle adamlar ayrılık konusmasına bile layık değil.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz

Iyilik karsilik beklemeden yapilir. Fedakarlik isteyerek yapilir yani her ikisinde de karsilik beklenmez. Karsilik beklediginde ne iyilik olur ne fedakarlik.

Eger senin iyilik ve fedakarliklarina karsilik öküzce davraniyor anlamiyorsa o zaman yapacagin sey belli. O kisi icin kilini kipidatma.

Kaybetme korkusu olmayan dirdirindan biktim diyen erkegi niye yaninda tutuyorsun.
Tek tarafli sevgi yeter mi

Benim onu çok sevdiğimi ve Benim ondan iyisini bulamayacağımı söylüyor o yüzden de beni kaale almıyor yanı özgüveni çok yüksek bir birey her şekilde ayrılayacağımı düşünüyor

Benim onu çok sevdiğimi ve Benim ondan iyisini bulamayacağımı söylüyor o yüzden de beni kaale almıyor yanı özgüveni çok yüksek bir birey her şekilde ayrılayacağımı düşünüyor
Ohaa diyorum sevgiline kusura bakma.

Sana tek tavsiyem hic bir erkege vazgecilmezsin senisiz yok olurum msj ni vermiyceksin. G..tü. kalkar boyle.

Ilk isin aurilmak olur umarim degerini bilmeyen birine zamanini harcama

Ohaa diyorum sevgiline kusura bakma.

Sana tek tavsiyem hic bir erkege vazgecilmezsin senisiz yok olurum msj ni vermiyceksin. G..tü. kalkar boyle.

Ilk isin aurilmak olur umarim degerini bilmeyen birine zamanini harcama
Ben o imajı çok vermedim çocuk doğuştan egolu yanı ekstra bişey yapmıyorum şuan da kendime çok kızıyorum nasıl 4 yıl dayandım diye

NEden zorluyosun sana göre değil işte evlenince nolur sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…