- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Küçümsediğini biliyorum çünkü sözleriyle dile getiriyor Fakat neden hala devam ediyorsunuz derseniz senin iyiliğin için diyorum seni gaza getirmek için diyorum diyor dıdımın dısısı öyle işte yıllarıma kıyamadığim için devam ettim hepkural basit; vazgeçtiğin an, vazgeçilmez olursun.
blöf yapma net ol. bitti nokta.
seni ne ciddiye alıyor, ne de önemsiyor. söylemek istemiyorum ama küçümsüyor.
bence.
Ben çok çok ciddiydim hatta bu kararı vermeden önce oturdum ağladım ağlayarak yazdım telefonu açmadım ama o ise hastayım başım ağrıyor diyerek benimle konuşmadı bile yattı uyudu
Beni ikilemde bırakmasa zaten yaklaşık bir yıl önce de ayrılmak istemiştim ama nasıl kıymete bindim sormayın dört yılda yapmadığı herşeyi yaptı sevdiğine inandım ve vazgeçtim şimdi de aynısını yapıyor ve ben ne ona ne kendime net olabiliyorumO zaman bu adam gerçekten sizi haketmiyor.
Silin atın.
HaklısınızAyrılın
Canınıza yazık bu ne ya başka Adam mı kalmadı
Kesinlikle doğru söylüyorsunuzburada bir üye vardı adını hatırlayamadım onunda sevgilisi okul vs diye hiçç yazmıyordu aramıyordu en son sessiz sedasız haber bile vermeden bitirmişti ilişkisini. bence sizde öyle yapın . çünkü böyle adamlar ayrılık konusmasına bile layık değil.
+1Birak gitsin ondan baska insan mi yok anladigim kadariyla kendini bir sey saniyor bu iliskiyi surdurupte kendini yipratma bnce
Iyilik karsilik beklemeden yapilir. Fedakarlik isteyerek yapilir yani her ikisinde de karsilik beklenmez. Karsilik beklediginde ne iyilik olur ne fedakarlik.Bunaldım daraldım ağlamak tan bıktım usandım artık ilgisiz diye konu açmıştım bugün yine akşama kadar yazmadı nöbetçiydi dokuz gibi ben yazdım işim bitsin yazarım dedi sonra uyuyorum diye mesaj atmış konuşmayacakmiyız dedim başım ağrıyor dedi senin triplerini çekemem dedi ve uyudu çok zoruma gitti o kadar yaptığım iyilikler fedakarlıklar hiçbirinin önemi Yok onun için akıl verin bana
Benim onu çok sevdiğimi ve Benim ondan iyisini bulamayacağımı söylüyor o yüzden de beni kaale almıyor yanı özgüveni çok yüksek bir birey her şekilde ayrılayacağımı düşünüyorIyilik karsilik beklemeden yapilir. Fedakarlik isteyerek yapilir yani her ikisinde de karsilik beklenmez. Karsilik beklediginde ne iyilik olur ne fedakarlik.
Eger senin iyilik ve fedakarliklarina karsilik öküzce davraniyor anlamiyorsa o zaman yapacagin sey belli. O kisi icin kilini kipidatma.
Kaybetme korkusu olmayan dirdirindan biktim diyen erkegi niye yaninda tutuyorsun.
Tek tarafli sevgi yeter mi
Ohaa diyorum sevgiline kusura bakma.Benim onu çok sevdiğimi ve Benim ondan iyisini bulamayacağımı söylüyor o yüzden de beni kaale almıyor yanı özgüveni çok yüksek bir birey her şekilde ayrılayacağımı düşünüyor
Ben o imajı çok vermedim çocuk doğuştan egolu yanı ekstra bişey yapmıyorum şuan da kendime çok kızıyorum nasıl 4 yıl dayandım diyeOhaa diyorum sevgiline kusura bakma.
Sana tek tavsiyem hic bir erkege vazgecilmezsin senisiz yok olurum msj ni vermiyceksin. G..tü. kalkar boyle.
Ilk isin aurilmak olur umarim degerini bilmeyen birine zamanini harcama
4 yil gitmis bundan sonra ki yillari da ona feda mi edeceksin onemli olan buBen o imajı çok vermedim çocuk doğuştan egolu yanı ekstra bişey yapmıyorum şuan da kendime çok kızıyorum nasıl 4 yıl dayandım diye
Katılıyorum en iyisi ve temizi ayrılmak4 yil gitmis bundan sonra ki yillari da ona feda mi edeceksin onemli olan bu
Birlikte bir yola girince ister istemez oluyoriyilik ve fedakarlık yapma sende.
NEden zorluyosun sana göre değil işte evlenince nolur sen düşünBunaldım daraldım ağlamak tan bıktım usandım artık ilgisiz diye konu açmıştım bugün yine akşama kadar yazmadı nöbetçiydi dokuz gibi ben yazdım işim bitsin yazarım dedi sonra uyuyorum diye mesaj atmış konuşmayacakmiyız dedim başım ağrıyor dedi senin triplerini çekemem dedi ve uyudu çok zoruma gitti o kadar yaptığım iyilikler fedakarlıklar hiçbirinin önemi Yok onun için akıl verin bana
Ee ayrılıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?