Sevgilim tatile çıktı arkadaşlarıyla

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
Selam kızlar bi sorunum var . erkek arkadaşım pat diye arkadaşlarıyla plan yaptıgını ve tatile gideceğini söyledi . bütün yaz çalışmıştı bişey diyemedim ama çok agırıma gitti çünkü bizde bi süre görüşemicektik ve para biriktiriyoduk ben kurban bayramında görüşürüz dediğimde o zamana kadar paramız olmaz demişti oysa su an tatile gidecek kadar parası oldugunu görüyorum . herneyse 1 gün sonra gitti apar topar . benim smsm yok dkmda yok bu ay bitti kendisi bana günde 2 3 msj atıyo düşünün orda tl yükleyip aramıyo dahi beni . kafayı yicem iyce soğuttu beni kendinden . sizin erkek arkadaslarınız tatile cıkar mı izin verir misiniz ? bide ne sıklıkta haberleşirsiniz ?

sen neden sms yapmıyosun pekii ben asla duramazdım ne yapar eder sms yaapardım benimki de ailesiyle gitti ve ailesiyle de olsa biraz bozuldum ama arkadaşıyla izin vermezdim çünkü aileyle gitmek ve gideceği ortam farklı arkadaşıyla gitmek gideceği ortam farklı olmaz yani
bir de bana günde 2-3 mesaj atsa çok sinir olurdum gün içinde mesajlaşırız baya telefonda da haftada 1-2 kez konuşuruz genelde, tatile gitmeye para bulupta buluşmaya para yok demesi de ayrı bir sorun

Niye senden izin alacak tatile çıkmak için anlamadım. Sıkılmıştır çalışmaktan, kafa dağıtmak için gitmiştir; gayet normal. Bu kadar sık boğaz etmeye gerek yok, belli ki biraz hava değişimi istemiş.

Niye bu kadar takıyorsunuz ki.
O sizi takmıyor..
Umursamayın..
Bu arada öğrenci misiniz.
Değilseniz iş bulup çalışın.
Birilerinden dakika sms falan beklemeyin..

ne demek sıklmıştır ya arkadaşlarınısevgilisine tercih ediyorsa orda bi sorun vardır

sadece seninle görüşücek ya da seninle olucak die bi kural yok canım onun senden öncede bi hayatı arkadaşı ailesi çevresi vardı onlarlada tabi ki zaman geçiricek ama bu tamamen gözden çıkarmak değil ama birazda özgür bırakmak ikinizin beraber bi hayatı olduğu gibi ayrı ayrıda bi hayatınız var çok takma derim ben baktın iyice sallıo o zaman bi konuşur inceden inceye dokundurursun

Daha sevgiliyken bu kadar baskı kurulmasına anlam veremiyorum. Kendi sevgilim de, abimin sevgilisi de aynı şeyi yapıyor. Adam kafasını dağıtmak için tatile çıkmışsa bırak kafasını dağıtsın. Burnundan getirmeye gerek yok. Bana da çok yapıldığı için kızıyorum artık duyunca. Eğlenmek için gitmişim, oradayken sürekli rapor,kavga,gürültü.. Burnundan geliyor insanın. Yapmayın..

ne demek sıklmıştır ya arkadaşlarınısevgilisine tercih ediyorsa orda bi sorun vardır

Bir insan bütün gününü, hayatını sevgilisiyle geçiremez. İş hayatından sıkılmıştır dedim kız arkadaşından değil. Hepimiz yorucu tempodan sonra dinlenmek tatil yapmak isteriz. Burada arkadaşlarıyla vakit geçirmesinde ben bir tuhaflık göremedim. Erkekler, erkek arkadaşlarıyla bizim kız arkadaşlarımızla vakit geçirdiğimiz gibi vakit geçirmek isterler. İnsanları bu kadar sıkarsanız, boğarsanız doğal olarak farklı şekillerde kafa dinlemek/dinlenmek isteyeceklerdir.

Son düzenleme:
Sevgilim bana aynısını yapsa o tatili burnundan fitil fitil getirirdim heralde.
Ama baskı yaparak değil.
Hiç takmayarak.
Böyle durumlara sinir oluyorum.
Ne demek pat diye tatile gitmek ya.
İnsan bi haber eder.

canım ben sms yapmadım çünkü birincisi : benim paketim aylıktı 6 sında doluyodu bitti aynı ay içinde 2 tane paket alınmıyomuş , ikinciside : erkek arkadasım denizdeyim surdayım burdayım der telefona bakmaz iyce deli olurum diye . ne bilim izin verdim bende tüm yaz çalıştı diye şimdi de içimde ona karsı acayip bi soğuma oldu . tatile gitmesi ama bana param yok demesi orda tl yükleyip beni aramyı düşünemicek kadar sorumsuz olması .

canım zaten ben tatiline soru çıkarmadım hatta iyi olur dedim . benim kızdıgım parasızlıktan yakınıp bunu yapması üstelik orda beni aramayacak kadar düşüncesiz olması .

Niye bu kadar takıyorsunuz ki.
O sizi takmıyor..
Umursamayın..
Bu arada öğrenci misiniz.
Değilseniz iş bulup çalışın.
Birilerinden dakika sms falan beklemeyin..
evet ögrenciyim . benim kızdığım böyle ilişkimi olur ? yabancı gb ? burda benden haberi bile yok belki ben iyi değilim bişey oldu insan merak etmez mi ?

Herkesin yapısı farklıdır...Ben erkek arkadaşımın ya da eşimin arkadaşlarıyla başbaşa tatile çıkmasını istemezdim..
Hele ki senin erkek arkadaşın gibi günde 2-3 mesajla yetiniyorsa ne oluyor derdim... Umursama, sen de arama sorma bakalım ne tepki verecek..

canım haklısın da günde 3 msj yani tm gün 3 msj böyle bi rahatlık da cok fazla değil . insan 5 dk da olsa arar sesimi duymaz mı ?

Sevgilim bana aynısını yapsa o tatili burnundan fitil fitil getirirdim heralde.
Ama baskı yaparak değil.
Hiç takmayarak.
Böyle durumlara sinir oluyorum.
Ne demek pat diye tatile gitmek ya.
İnsan bi haber eder.
napim ben şimdi ? hiç hiç bi sekilde irtibata gecmeyip bekleyeyim mi ? yoksa mesaj atarak ya da arayarak kavga mı ediyim ?

canım haklısın da günde 3 msj yani tm gün 3 msj böyle bi rahatlık da cok fazla değil . insan 5 dk da olsa arar sesimi duymaz mı ?

Ya iyi de canım sen niye aramıyorsun bir yolunu bulup? Bu kadar merak ediyorsan sen ara. Orada arkadaşlarıyla eğleniyor belli ki. Tatil için "izin" istedi diyorsun. Seni aramayacak,sormayacak,umursamayacak bir adam olsa izin almaz. Gider. Çok takıyorsun bence.

Ayrıca sms paketim yok diyorsun. Cevap gelmeyeceğini bile bile neden mesaj atsın çocuk? Rapor vermekten kastım buydu. Günde 2-3 mesaj atıyor diye sevinmen lazım. Erkekler bizim gibi değil. Cevap vermeyeceğini bile bile sana o mesajı atıyorsa otur şükret. :) Yani sürekli mesaj atıyorsun, şurdayım şunu yapıyorum diye ama cevap gelmiyor.. Rapor veriyorsun resmen. Bu da işin eğlencesini kaçırıyor. Benim fikrim bu.

canım benim smsm dkm olmadıgı halde 6 7 kere bi şekilde aradım . evden aradım , annemden aradım , teyzemden aradım . ama o bi kez aramadı beni o kadar arkadası var kimsenin mi dk sı yok ? hadi yok sen izmire tatile gidiyosun da 10 tl yükleyip de beni arayamıyo musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…