Selam kızlar bi sorunum var . erkek arkadaşım pat diye arkadaşlarıyla plan yaptıgını ve tatile gideceğini söyledi . bütün yaz çalışmıştı bişey diyemedim ama çok agırıma gitti çünkü bizde bi süre görüşemicektik ve para biriktiriyoduk ben kurban bayramında görüşürüz dediğimde o zamana kadar paramız olmaz demişti oysa su an tatile gidecek kadar parası oldugunu görüyorum . herneyse 1 gün sonra gitti apar topar . benim smsm yok dkmda yok bu ay bitti kendisi bana günde 2 3 msj atıyo düşünün orda tl yükleyip aramıyo dahi beni . kafayı yicem iyce soğuttu beni kendinden . sizin erkek arkadaslarınız tatile cıkar mı izin verir misiniz ? bide ne sıklıkta haberleşirsiniz ?
o 3 msj da aşkım şimdi denize gidiyoruz , aşkım şimdi eve dönüyoruz , aşkım şimdi merkeze iniyoruz tarzı .Ayrıca sms paketim yok diyorsun. Cevap gelmeyeceğini bile bile neden mesaj atsın çocuk? Rapor vermekten kastım buydu. Günde 2-3 mesaj atıyor diye sevinmen lazım. Erkekler bizim gibi değil. Cevap vermeyeceğini bile bile sana o mesajı atıyorsa otur şükret. :) Yani sürekli mesaj atıyorsun, şurdayım şunu yapıyorum diye ama cevap gelmiyor.. Rapor veriyorsun resmen. Bu da işin eğlencesini kaçırıyor. Benim fikrim bu.
ikimizde 22 yaşındayız . 8 aydır beraberiz .siz ne zamandan beri birliktesiniz birde yaşlarınız kaç?
Ben olsam hiç bir şekilde konuşmazdım.napim ben şimdi ? hiç hiç bi sekilde irtibata gecmeyip bekleyeyim mi ? yoksa mesaj atarak ya da arayarak kavga mı ediyim ?
ikimizde 22 yaşındayız . 8 aydır beraberiz .
o 3 msj da aşkım şimdi denize gidiyoruz , aşkım şimdi eve dönüyoruz , aşkım şimdi merkeze iniyoruz tarzı .
ben paramız olsun kurban bayramında otobüste sürünmesin derken beyefendi 9 saatliğine otobüsle izmire gitti keyfi için benimde bi an içim buz gb oldu öyle sogudum ki orda ne bana ulaşıyo ne bişey daha cok yeniyiz 8 aydır beraberiz . ama şimdi nasıl anlatsam bu 8 ay bizim için çok farklıydı . biz bu sene aynı yerde okuduk ondan tüm günümüz istisnasız 9 10 saat beraber geçti haliyle çok paylaştıgımız sey oldu . yani çok ciddi anlamında gelecek düşünerek girdik .sadece sevglilik dönemimde değil evliyken de insanlar göbek bağı ile bağlı gibi olmamalı. tamam tatil birlikte olmalı ama herkes de kendine bireysel zaman ayırabilmeli. yoksa kendi içinizde bir labirente düşersiniz. ancak sizinki biraz usulünde olmamış. farklı şehirlerdesiniz sanırım ki kurbanda görüşme planları sunmuşsun. eğer öyleyse zaten önceliği değer veriyorsa senin için kullanmalıydı diyorum. en azından önce seni görüp sonra tatiline gidebilirdi. sms ile bir kaç kere yoklaması da bu ilişkiye ya yeteri kadar değer vermediğini ya da sıkıldığını gösterir. ne kadar zamandır birliktesiniz bilemiyorum ama uzun zaman emek verdiyse konuşmalısın.
canım benim smsm dkm olmadıgı halde 6 7 kere bi şekilde aradım . evden aradım , annemden aradım , teyzemden aradım . ama o bi kez aramadı beni o kadar arkadası var kimsenin mi dk sı yok ? hadi yok sen izmire tatile gidiyosun da 10 tl yükleyip de beni arayamıyo musun ?
atıyor . benim smsm yok o atıyor 3 4 mesaj günde işte şurdayım burdayım tarzı ben arıyorum acıyo da hemen 6 7 kere aradım hepsinde çalar çalmaz actı ama ben o da tl yüklesin arasın istiyorumhiç mesaj atmıyor değil anladığım kadarıyla.yani mesaj atıyor azda olsa öyle mi
bende cok rahatsız olurum tatlım senin gb ondan belli etmesemde kendimi kendimi yiyorum hiç ona belli etmedim henüz .benimde şu an tatilin 3. gününde sadece ilk gün aradı beni çok az arıyor ve neredeyse mesaj atmıyor sabah bekledim arar diye aramadı ben aradım uyanamamış kalkıyım dedi.bi yarım saat bekledim arar diye aramadı mesaj attım ne yaptın diye kahvaltı yaptım sigara içiyorum dedi niye aramıyosun dedim ya geç kalktım şezlong yok felan filan demiş bi yarım saat sonra mesaj atmış telefon kasada ben denize gidiyorum diye niye aramıyosun dedim cevap yok bir sürü mesaj attım çok ağladım tatile gitti diye bu kadar umursamaz olamaz
atıyor . benim smsm yok o atıyor 3 4 mesaj günde işte şurdayım burdayım tarzı ben arıyorum acıyo da hemen 6 7 kere aradım hepsinde çalar çalmaz actı ama ben o da tl yüklesin arasın istiyorum
bende cok rahatsız olurum tatlım senin gb ondan belli etmesemde kendimi kendimi yiyorum hiç ona belli etmedim henüz .
canım birincisi erkek arkadasım benden izin aldı . hatta ögrenir ögrenmez gece smsm olmadıgı için bana bi şekilde ulasır mısın dedi ulastım ve söyledi bende izin verdim . ikincisi zaten hergün görüştüğümüz bi ilişkimiz vardı şu an memlekette oldugu için görüşemiyoruz . üçüncüsü daha dün gitti 3 4 mesaj attı 2 kere de ben aradım benim kızdıgım onun orda tl yükleyip beni aramıyo olması .ya şu erkeklere evlenmeden kocanız gibi davranmayı bırakın lütfen.
bikere arkadaşım seven adam günde 2 mesajla ilişki yürütmez.görmeden duramaz.
seni zaten takmıyor bunun nesini anlamak istemiyosun.
ayrıca kocan mı nişanlın mı niye tatile gitmek için senden izin alsın, ki zaten gerek duymamış.
daha aranızda sevgili olmaktan başka bişey yokken bu beklentiler niye.fazla değil mi?
canım zaten bu tatil olayını söylediğinde bundan sonra tüm seyahetlerim senin yanına olcak dedi ama ben baya bi agırıma gitmişti boşver önemli değil paran olmazsa da hiç zorlama kendini dedim o da hayır ayarlıcam bi şekilde falan dedi ama ben bi kere sogudum işte .İşte bunları da arayıp kendisine söyleyeceksin. Ya da bekleyeceksin, kurbanda görüşürüz demişsin sanırım, para yok demiş hani? O zaman geldiğinde tekrar görüşelim diyeceksin, para yok derse o zaman kusarsın nefretini. Ben öyle yapardım şahsen. Bul bi yerden tatile giderken bulduğun gibi derdim.
ben hiç mesaj atmıyor zannediyordum.tatilde olduğu için olabilir.çünkü bende tatildeyken bu tip şeyleri sevmem.ama en azından tatile gitmeden önce seninle buluşabilirdi sen o kadar para biriktirmişsin.aynı şehirde yaşamıyor musunuz niye buluşmadınız peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?