Sevgilim tatile çıktı arkadaşlarıyla

sadece sevglilik dönemimde değil evliyken de insanlar göbek bağı ile bağlı gibi olmamalı. tamam tatil birlikte olmalı ama herkes de kendine bireysel zaman ayırabilmeli. yoksa kendi içinizde bir labirente düşersiniz. ancak sizinki biraz usulünde olmamış. farklı şehirlerdesiniz sanırım ki kurbanda görüşme planları sunmuşsun. eğer öyleyse zaten önceliği değer veriyorsa senin için kullanmalıydı diyorum. en azından önce seni görüp sonra tatiline gidebilirdi. sms ile bir kaç kere yoklaması da bu ilişkiye ya yeteri kadar değer vermediğini ya da sıkıldığını gösterir. ne kadar zamandır birliktesiniz bilemiyorum ama uzun zaman emek verdiyse konuşmalısın.

o 3 msj da aşkım şimdi denize gidiyoruz , aşkım şimdi eve dönüyoruz , aşkım şimdi merkeze iniyoruz tarzı .

napim ben şimdi ? hiç hiç bi sekilde irtibata gecmeyip bekleyeyim mi ? yoksa mesaj atarak ya da arayarak kavga mı ediyim ?
Ben olsam hiç bir şekilde konuşmazdım.
Benim erkek arkadaşım böylesinden anlar çünkü.
Sende kendi sevgilini tanıyorsun hangi dilden anlayacaksa o dilden cevap ver.

o 3 msj da aşkım şimdi denize gidiyoruz , aşkım şimdi eve dönüyoruz , aşkım şimdi merkeze iniyoruz tarzı .

E daha ne bekliyorsun anlamıyorum ki? Gerçekten konuşabilecek, mesajlaşabilecek olsanız ve çocuk sana cevap vermese anlarım. Ama zaten konuşamıyorsunuz ve buna rağmen sana nerde olduğunu haber veriyor. Bence fazla büyütüyorsun dediğim gibi..

benimde şu an tatilin 3. gününde sadece ilk gün aradı beni çok az arıyor ve neredeyse mesaj atmıyor sabah bekledim arar diye aramadı ben aradım uyanamamış kalkıyım dedi.bi yarım saat bekledim arar diye aramadı mesaj attım ne yaptın diye kahvaltı yaptım sigara içiyorum dedi niye aramıyosun dedim ya geç kalktım şezlong yok felan filan demiş bi yarım saat sonra mesaj atmış telefon kasada ben denize gidiyorum diye niye aramıyosun dedim cevap yok bir sürü mesaj attım çok ağladım tatile gitti diye bu kadar umursamaz olamaz

Ne yap biliyor musun ?
Arkadaşların da dediğini gibi arama sorma mesaj atma hatta bilerek sms yapma bir süre .
ben hattımı çıkarıp anneme verirdim böyle zamanlar da çünkü yazardım biliyorum kendimi .
O yazmadıkça sen de yazma 1 hafta 2 hafta en sonunda arayacak seni .

ben paramız olsun kurban bayramında otobüste sürünmesin derken beyefendi 9 saatliğine otobüsle izmire gitti keyfi için benimde bi an içim buz gb oldu öyle sogudum ki orda ne bana ulaşıyo ne bişey daha cok yeniyiz 8 aydır beraberiz . ama şimdi nasıl anlatsam bu 8 ay bizim için çok farklıydı . biz bu sene aynı yerde okuduk ondan tüm günümüz istisnasız 9 10 saat beraber geçti haliyle çok paylaştıgımız sey oldu . yani çok ciddi anlamında gelecek düşünerek girdik .

ya şu erkeklere evlenmeden kocanız gibi davranmayı bırakın lütfen.
bikere arkadaşım seven adam günde 2 mesajla ilişki yürütmez.görmeden duramaz.
seni zaten takmıyor bunun nesini anlamak istemiyosun.
ayrıca kocan mı nişanlın mı niye tatile gitmek için senden izin alsın, ki zaten gerek duymamış.
daha aranızda sevgili olmaktan başka bişey yokken bu beklentiler niye.fazla değil mi?

İşte bunları da arayıp kendisine söyleyeceksin. Ya da bekleyeceksin, kurbanda görüşürüz demişsin sanırım, para yok demiş hani? O zaman geldiğinde tekrar görüşelim diyeceksin, para yok derse o zaman kusarsın nefretini. Ben öyle yapardım şahsen. Bul bi yerden tatile giderken bulduğun gibi derdim.

hiç mesaj atmıyor değil anladığım kadarıyla.yani mesaj atıyor azda olsa öyle mi
atıyor . benim smsm yok o atıyor 3 4 mesaj günde işte şurdayım burdayım tarzı ben arıyorum acıyo da hemen 6 7 kere aradım hepsinde çalar çalmaz actı ama ben o da tl yüklesin arasın istiyorum

bende cok rahatsız olurum tatlım senin gb ondan belli etmesemde kendimi kendimi yiyorum hiç ona belli etmedim henüz .

atıyor . benim smsm yok o atıyor 3 4 mesaj günde işte şurdayım burdayım tarzı ben arıyorum acıyo da hemen 6 7 kere aradım hepsinde çalar çalmaz actı ama ben o da tl yüklesin arasın istiyorum

ben hiç mesaj atmıyor zannediyordum.tatilde olduğu için olabilir.çünkü bende tatildeyken bu tip şeyleri sevmem.ama en azından tatile gitmeden önce seninle buluşabilirdi sen o kadar para biriktirmişsin.aynı şehirde yaşamıyor musunuz niye buluşmadınız peki?

arayınca açıyor en azından benimki ancak akşam yemeğinde telefonu alıyo eline dün hiç aramadım ama bugün tutamadım kendimi keşke hiç aramasaydım haftaya dönecek haftaya kadar aramayacam mümkünse telefonu kendimden uzak tutacam. aklım almıyor ya insan hiç mi merak etmez her şeyi geçtim bi kere seni seviyorum diye mesaj atsa o da yetecek bana ama attığı mesajlar kupkuru yemek yiyom denizdeyim felan filan

Evli olsaniz kabul edilemez bi durum ama sevgilisiniz aranizdaki iliskiye bagli ciddi misiniz evlilik olacakmi ben burnundan fitil fitil getirirdim herhalde

bende cok rahatsız olurum tatlım senin gb ondan belli etmesemde kendimi kendimi yiyorum hiç ona belli etmedim henüz .

ben belli ettim ya hata ettim bugün baya bi meaj attım keşke bi arasaydın konuşsaydık hiç mi merak etmiyorsun hiç mi özlemiyorsun hiç mi sesimi duymak istemiyorsun sana inanamıyorum bi kere seni seviyorum desem ertesi güne kadar beklerim oysaki dedim

canım birincisi erkek arkadasım benden izin aldı . hatta ögrenir ögrenmez gece smsm olmadıgı için bana bi şekilde ulasır mısın dedi ulastım ve söyledi bende izin verdim . ikincisi zaten hergün görüştüğümüz bi ilişkimiz vardı şu an memlekette oldugu için görüşemiyoruz . üçüncüsü daha dün gitti 3 4 mesaj attı 2 kere de ben aradım benim kızdıgım onun orda tl yükleyip beni aramıyo olması .

canım zaten bu tatil olayını söylediğinde bundan sonra tüm seyahetlerim senin yanına olcak dedi ama ben baya bi agırıma gitmişti boşver önemli değil paran olmazsa da hiç zorlama kendini dedim o da hayır ayarlıcam bi şekilde falan dedi ama ben bi kere sogudum işte .

canım yok aynı şehirde yaşamıyoruz . su an memleketinde bu yıl okullarımızda ayrıldı uzaktan yürütücez ondan zaten plan yapıyodum kurban bayramı için . en son 26 temmuzda gördüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…