Sevgilim tatile çıktı arkadaşlarıyla

tatlım senle ben bi süre o telefondan uzak duralım bence :) biraz da onlar merak etsin .benimde pazar falan dönecek bi kaçgün sıkıcam dişimi cok yoruldum çünkü .

ee ne dedi cevap olarak ?

canım yok aynı şehirde yaşamıyoruz . su an memleketinde bu yıl okullarımızda ayrıldı uzaktan yürütücez ondan zaten plan yapıyodum kurban bayramı için . en son 26 temmuzda gördüm .

daha önceden mi aynı şehirde yaşıyordunuz:S ayrı ünileri kazandınız yani anladığım kadarıyla.

tatlım senle ben bi süre o telefondan uzak duralım bence :) biraz da onlar merak etsin .benimde pazar falan dönecek bi kaçgün sıkıcam dişimi cok yoruldum çünkü .
senin ki erken benim taa haftaya dün işteydim 9 saat ders anlattım doğal olarak uzak durdum telefondan ama bugün evdeyim ya işte telefonu yatağa attım geldim salona
ee ne dedi cevap olarak ?

tabi ki hiç bişey çünkü bana mesaj atıp cevap bile beklemeden telefonu kasaya koymuş

daha önceden mi aynı şehirde yaşıyordunuz:S ayrı ünileri kazandınız yani anladığım kadarıyla.

onun ünivi baska yerde okunuyo o yüzden o oraya gecti sace bu sene aynı yerde okuduk. bu sene tanıştık başladık .

Ha benim ilgiye hasret kediciklerim aha böyle devam edin, sıkboğaz edin herifleri. Yahu adam dün gitmiş. 3-4 tane mesaj atmış. Dünden bugüne aramadı diye yakınıyorsun. Ben olsam hiç aramam kapatırım telefonu da.
Hep bu masallar yüzünden valla bak. Külkedisi ayakkabısını düşürür malak gibi oturur evde bekler. Zavallı prens ülkeyi ayağa kaldırır kıçı kırık bir ayakkabının sahibini bulacağım diye. Ne büyük aşk ama. Hala ağlarım hatırladıkça. Kırmızı yemenili kız bir kurt ile babaannesini ayırt etmek için sorular soracak kadar geri zekalıdır. Avcı gelir o kaslı kollarıyla kurdun karnını yarar çıkarır masum ve temiz kalpli kızceğizi. Bırak gebersin mal. Nedir bu erkeklere yüklenen mana anlamadım ki. Ay hep ilgilensinler, hep yazsınlar, hep arasınlar. Hep bizim olsunlar. Ley ley aşk meşk böcükler.

Ben kadın halimle tatilde telefon kullanmaktan nefret ediyorum. Denize gireceksin aç kurtlar şezlong kapmak için etrafını sarmışlar. Adeta bir yaşam kavgası yaşanıyor. Sayılı şemsiyelerden birini gözüne kestirmişsin ama şemsiyeye usul usul yaklaşan leopar bikinili hatun sinsice gülümsüyor karşıdan. Tam hedefe doğru ilerlerken çat mesaj sesi;

-dnze griosn snrm nyse ii ttller sna !!1!! :s

Parçalarım ben o telefonu. Denizdeki yengeçlerin midesine sokar, geri çıkarıp deniz analarına fırlatırım. Deniz analarının canını yaktım diye üzülürüm ama mesaja cevap vermediğim için üzülmem. Böyle kötü şeyler yaparım, kin kusarım şemsiyelerin üzerine. Allah aşkına bırakın artık bunları yahu. He duymak istedikleriniz bunlar değil biliyorum. Şöyle desem rahatlatır belki.

-uff cnm yha benimki dün ii gclr demeden uyumuş düşünebiliomusun??? Sabaha kadar ağladım :S Hemen telefonunu kapatıyorsun ve ararsa cevap vermiyorsun. Burnundan fitil fitil getir o tatili. Dünden beri nasıl aramaz ay dehşet, felaket, canilik!11!

Yapın, devam edin böyle. Süründürün, tatilden dönünce yüzüne kezzap atın. Çoraplarından birini saklayın, tekini ararken heba olsun. Serçe parmağının önüne sehpa koyun çarpsın. Banyo terliklerini ıslatın. Yapın bunları. Sonra adam terk edince de "ühühü beni çok sıkıyorsun aşkım bitti dedi gitti ühühü" diye yeni konu açın olur mu?

Son düzenleme:

dün telefonu aldım kenara fırlattım,saat 6 da çıktım gittim alışveriş yaptım ve hiç aramadım tam alışverişdeyken aradı teli kapattı sonrada mesaj konuşursam kalbini kırarım yani o arama süründür tarzı da yürümüyo. tamam kimse denizdeyekn ordayken burdayken arasın demiyo zaten teli kasaya koyuyor ama sabah kalkınca yada akşam yatarken bi arayabilir değil mi bizde elalem değiliz sonuçta.

üstelik biz kadın olarak kendimizi erkeklerin mutluluğuna adamış bireyler değiliz. sıkılıyosa yallah canım önce adam olup karşısındakine değer vermeyi bilecek benim alışveriş yapmama bozuluyor ama onun 10 saat aramamasına benim bozulma hakkım yok. ttailde fink atacak bir kere bile aramayacak bende niye aramadın diyince sıkan tarafmı olacam. bi de önce şu algıyı değiştirelim biz 24 saat elinde tel beni arasın demiyorum ama ben denize gidiyom bye diyeceğine aşkım ben denize gidiyorum seviyorum seni derse mevzu kapanır. tatilde diye herşeye hakkı yok. insan bi arar sorar nasılsın der hiç mi merak etmez.benim kızdığım bunlar.

Ohoo çok yanlış anlamışsın sen beni. Ben süründür demiyorum ki ne diye süründüreceksin adam gayet keyifli tatilini yapıyor niye sürünsün tatil yaptığı için? Alışveriş yaparken saatleri de saydın mı?

-İşte şimdi tam 3 saat oldu şu eteği alayım da zaman geçsin. Aman Allah'ım 4 saat oldu sürünsün pezemenk. Aramıycam işte 4 dakika daha geçti. Neyse şu tozları da alayım 5 saat olsun. İşte böyle aramam ben!!!1

Şeklinde...Yahu kendinize dönük yaşayın biraz. Adam aramak, konuşmak istemiyor. Sevmiyorsa biter gider ilişki. Seviyorsa bir tatil yüzünden bitmez merak etmeyin. Aramıyorsa aramayın. Demek ki biraz yalnız kalmak istiyor, dırdırdan kavgadan uzak bir tatil arzuluyor. Siz kadınlar hiç yalnız kalmak istemiyor musunuz? Benim tüm iletişim araçlarından nefret ettiğim dönemler oluyor gayet. O yüzden anlayabiliyorum bu herifleri. Ben de yarın şehir dışına çıkacağım 4 günlüğüne. Şimdiden başladı mesaj trafiği. Ne yapacaksın? Nereye gideceksin? Nasıl olacak? Az önce dayanamadım aradım. Mümkünse 4 gün boyunca beni sıkboğaz etme. Mesaj atma, arama. Strese sokma diye. İnsan istemiyor ayda yılda bir yaptığı tatilde cep telefonu kullanmayı. Ben de istemiyorum. Bu gayet normal bir istek. Süründürmek falan nedir allasen.

ne kadar abartarak anlatmışssınız yanii

sizin erkek arkadaslarınız tatile cıkar mı izin verir misiniz ? bide ne sıklıkta haberleşirsiniz ?

erkek arkadaşımın tatile çıkmasına neden izin vereyim???
ya da şöyle deyim,neden benden izin alsın :)
bana ne yani,o söyler ben de "iyi dinlen nayinom,bütün stresini at da kedi gibi dön yanıma" derim.
aynı cevabı da duymak isterim,enn sinir olduğum şeydir kırk yılın başında yaptığım bişeyin mesajlarla triplerle burnumdan gelmesi.Neyse ki benim yaklaşımım bu olduğu için bana başka türlü davranmaya cesaret edemiyo hayatıma girenler...

en basitinden bu aralar konuştuğum çocuk,bayram tatilinde arkadaşlarıyla içip içip denize gireceği bi kamp yapacağını söyledi iki günlük,"arayıpta ulaşamazsan merak etme" falan dedi.
Ben de hiiiç aramadım,mesaj da atmadım çok bozuldu
Alışmış heralde eski kız arkadaşlarından..mesajlar atayım,zehir edeyim tatilini diye bekliyo..Bu sefer kendisi başladı "dağlarda bayırlarda merak da mı etmedin hiç beni" diye mesajlar atmaya
çok üstüne düşmeye gelmiyo bu erkeklerin...Rahat ol biraz
onca çalıştı çocuk,tatil yapmak onun da hakkı

Kızların bu konuşmalarını duyduğumda vebalılarmış gibi kaçıyorum. Erkeklerin halini düşünemiyorum.

yani sevgiline tepki göstermemişsin ,bişey dememişsin şimdide kendini yiyosun doğal olarak...
açık olmak lazım her konuda...

Üzerine çok düşme, umursama.. Şimdiden kısıtlarsan, gelecekte özgürlüğü için tehlike olduğunu düşünür. Sms yap ve kendinin de buralarda gezdiğini falan yaz.. Sanki sorun yokmuş gibi. Hiç bozulmamışsın gibi. Evlenince zaten hareketleri kısıtlanacak onun da.. Kafana takma bu kadar. Bu tatil olayını sorun olarak görürsen yaptığı en ufak şey senin daha çok gözüne batar. Belki normal olan bizim yaptğımız değildir, karışmaya gerçekten hakkımız yoktur.. Biz sanıyoruz ki kısıtlayınca onu korumaya alıyoruz, katlanıyorsa çok sevdiğinden.. Şimdi bu tatil olayını bi kenara bırak da düşün.. Kimsenin hayatının içine bu kadar girmeye, kısıtlamaya hakkımız yok.. Hepimiz özgür bireyleriz, sevgili olmak demek her anı beraber geçirmek değil ki.. Çok çalışmış zaten, bırak soluklansın.. Orada kafasını toparlayıp buraya dönünce daha sağlıklı düşünür.. Ne kadar anlayışlı olduğunu görüp mutlu olur, sana daha çok bağlanır.. Bi de her şey olacağına varır.. Ama bu tatil meselesi bence canını sıkman için bi neden değil.. Bunu ileri derece kıskanç bir akrep kadını söylüyor. :)

Zaten bizden tepki göremeyince bazı adamlar şüpheye düşüyor egoları zedeleniyor. Erkekler trip atmayan kızları bulunca altın bulmuş gibi seviniyor.

İçinde kalacağına sorsaydın para mevzusunu bağır çağır olarak değil tabii de
Ben olsam bozulur muydum bozulurdum
Ama git dediğim halde gitmedi tatile o da ayrı bir muamma günde 2-3 mesaj atsa tatil beldesinde ben de uyuz olurum valla
Kendilerine geldi mi nerdesin napıyosun meraktan ölürler ama yani

işte bazı kadınların anlamak istemediği bu ben dün alışveriş yaptım diye duymadığım laf kalmadı kendisi hiç aramıyor ve benim bişey deme hakkım olmuyor aman üzülmesin sıkılmasın erkekler onlar bitane onlar herşeyi yapabilir ama biz bakın üstüne basa basa diyorum sadece günde bi kere aramasını istiyorum bu yüzden sıkıcı oluyorum.dün sadece bir kere mesaj attım o da dersim var ararsan duymayabilirim diye. akşam ise sadece işten çıktım diye. sabah ise nasıl olduğunu sormak için ama baktım 3 gün geçmiş ben sormadan sesi çıkmıyor tabiki neden aramıyosun diye sorma hakkım var

Doğru ...Seni umursamıyor bence sende onu umursama ya da böyle kabul et.

Evet ben de onu anlamıyorum hadi sevgilin bu diyorsunuz da bunu çoğu evli kadın da yapıyor ki aman üstüne varmayayım diye. Üstüne varmak ve haklarını bilmek farklı şeyler. Sakince sorarsın adam gibi bu tavrın hoşuma gitmedi istersen devam ettir dersin mantıklı bir şekilde açıkladı mı da öküz değilse anlar

Valla sen de iyi dayanıyorsun canım 3 gün ne demek taş olsa çatlar :44:

ha anlayışlılık mevzusuna gelince daha ramazan bayramında 2 kızla batuma gitti ses etmedim üstelik batumdayken hiç aramadı şimdi bana o yüzden kıskançlık anlayışlılık felan filan bişey demesin işte ses çıkartmayıncada böle oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…