tatlım senle ben bi süre o telefondan uzak duralım bence :) biraz da onlar merak etsin .benimde pazar falan dönecek bi kaçgün sıkıcam dişimi cok yoruldum çünkü .arayınca açıyor en azından benimki ancak akşam yemeğinde telefonu alıyo eline dün hiç aramadım ama bugün tutamadım kendimi keşke hiç aramasaydım haftaya dönecek haftaya kadar aramayacam mümkünse telefonu kendimden uzak tutacam. aklım almıyor ya insan hiç mi merak etmez her şeyi geçtim bi kere seni seviyorum diye mesaj atsa o da yetecek bana ama attığı mesajlar kupkuru yemek yiyom denizdeyim felan filan
ben belli ettim ya hata ettim bugün baya bi meaj attım keşke bi arasaydın konuşsaydık hiç mi merak etmiyorsun hiç mi özlemiyorsun hiç mi sesimi duymak istemiyorsun sana inanamıyorum bi kere seni seviyorum desem ertesi güne kadar beklerim oysaki dedim
canım yok aynı şehirde yaşamıyoruz . su an memleketinde bu yıl okullarımızda ayrıldı uzaktan yürütücez ondan zaten plan yapıyodum kurban bayramı için . en son 26 temmuzda gördüm .
senin ki erken benim taa haftaya dün işteydim 9 saat ders anlattım doğal olarak uzak durdum telefondan ama bugün evdeyim ya işte telefonu yatağa attım geldim salonatatlım senle ben bi süre o telefondan uzak duralım bence :) biraz da onlar merak etsin .benimde pazar falan dönecek bi kaçgün sıkıcam dişimi cok yoruldum çünkü .
ee ne dedi cevap olarak ?
daha önceden mi aynı şehirde yaşıyordunuz:S ayrı ünileri kazandınız yani anladığım kadarıyla.
Ha benim ilgiye hasret kediciklerim aha böyle devam edin, sıkboğaz edin herifleri. Yahu adam dün gitmiş. 3-4 tane mesaj atmış. Dünden bugüne aramadı diye yakınıyorsun. Ben olsam hiç aramam kapatırım telefonu da.
Hep bu masallar yüzünden valla bak. Külkedisi ayakkabısını düşürür malak gibi oturur evde bekler. Zavallı prens ülkeyi ayağa kaldırır kıçı kırık bir ayakkabının sahibini bulacağım diye. Ne büyük aşk ama. Hala ağlarım hatırladıkça. Kırmızı yemenili kız bir kurt ile babaannesini ayırt etmek için sorular soracak kadar geri zekalıdır. Avcı gelir o kaslı kollarıyla kurdun karnını yarar çıkarır masum ve temiz kalpli kızceğizi. Bırak gebersin mal. Nedir bu erkeklere yüklenen mana anlamadım ki. Ay hep ilgilensinler, hep yazsınlar, hep arasınlar. Hep bizim olsunlar. Ley ley aşk meşk böcükler.
Ben kadın halimle tatilde telefon kullanmaktan nefret ediyorum. Denize gireceksin aç kurtlar şezlong kapmak için etrafını sarmışlar. Adeta bir yaşam kavgası yaşanıyor. Sayılı şemsiyelerden birini gözüne kestirmişsin ama şemsiyeye usul usul yaklaşan leopar bikinili hatun sinsice gülümsüyor karşıdan. Tam hedefe doğru ilerlerken çat mesaj sesi;
-dnze griosn snrm nyse ii ttller sna !!1!! :s
Parçalarım ben o telefonu. Denizdeki yengeçlerin midesine sokar, geri çıkarıp deniz analarına fırlatırım. Deniz analarının canını yaktım diye üzülürüm ama mesaja cevap vermediğim için üzülmem. Böyle kötü şeyler yaparım, kin kusarım şemsiyelerin üzerine. Allah aşkına bırakın artık bunları yahu. He duymak istedikleriniz bunlar değil biliyorum. Şöyle desem rahatlatır belki.
-uff cnm yha benimki dün ii gclr demeden uyumuş düşünebiliomusun??? Sabaha kadar ağladım :S Hemen telefonunu kapatıyorsun ve ararsa cevap vermiyorsun. Burnundan fitil fitil getir o tatili. Dünden beri nasıl aramaz ay dehşet, felaket, canilik!11!
Yapın, devam edin böyle. Süründürün, tatilden dönünce yüzüne kezzap atın. Çoraplarından birini saklayın, tekini ararken heba olsun. Serçe parmağının önüne sehpa koyun çarpsın. Banyo terliklerini ıslatın. Yapın bunları. Sonra adam terk edince de "ühühü beni çok sıkıyorsun aşkım bitti dedi gitti ühühü" diye yeni konu açın olur mu?
dün telefonu aldım kenara fırlattım,saat 6 da çıktım gittim alışveriş yaptım ve hiç aramadım tam alışverişdeyken aradı teli kapattı sonrada mesaj konuşursam kalbini kırarım yani o arama süründür tarzı da yürümüyo. tamam kimse denizdeyekn ordayken burdayken arasın demiyo zaten teli kasaya koyuyor ama sabah kalkınca yada akşam yatarken bi arayabilir değil mi bizde elalem değiliz sonuçta.
Ha benim ilgiye hasret kediciklerim aha böyle devam edin, sıkboğaz edin herifleri. Yahu adam dün gitmiş. 3-4 tane mesaj atmış. Dünden bugüne aramadı diye yakınıyorsun. Ben olsam hiç aramam kapatırım telefonu da.
Hep bu masallar yüzünden valla bak. Külkedisi ayakkabısını düşürür malak gibi oturur evde bekler. Zavallı prens ülkeyi ayağa kaldırır kıçı kırık bir ayakkabının sahibini bulacağım diye. Ne büyük aşk ama. Hala ağlarım hatırladıkça. Kırmızı yemenili kız bir kurt ile babaannesini ayırt etmek için sorular soracak kadar geri zekalıdır. Avcı gelir o kaslı kollarıyla kurdun karnını yarar çıkarır masum ve temiz kalpli kızceğizi. Bırak gebersin mal. Nedir bu erkeklere yüklenen mana anlamadım ki. Ay hep ilgilensinler, hep yazsınlar, hep arasınlar. Hep bizim olsunlar. Ley ley aşk meşk böcükler.
Ben kadın halimle tatilde telefon kullanmaktan nefret ediyorum. Denize gireceksin aç kurtlar şezlong kapmak için etrafını sarmışlar. Adeta bir yaşam kavgası yaşanıyor. Sayılı şemsiyelerden birini gözüne kestirmişsin ama şemsiyeye usul usul yaklaşan leopar bikinili hatun sinsice gülümsüyor karşıdan. Tam hedefe doğru ilerlerken çat mesaj sesi;
Parçalarım ben o telefonu. Denizdeki yengeçlerin midesine sokar, geri çıkarıp deniz analarına fırlatırım. Deniz analarının canını yaktım diye üzülürüm ama mesaja cevap vermediğim için üzülmem. Böyle kötü şeyler yaparım, kin kusarım şemsiyelerin üzerine. Allah aşkına bırakın artık bunları yahu. He duymak istedikleriniz bunlar değil biliyorum. Şöyle desem rahatlatır belki.
-uff cnm yha benimki dün ii gclr demeden uyumuş düşünebiliomusun??? Sabaha kadar ağladım :S Hemen telefonunu kapatıyorsun ve ararsa cevap vermiyorsun. Burnundan fitil fitil getir o tatili. Dünden beri nasıl aramaz ay dehşet, felaket, canilik!11!
Yapın, devam edin böyle. Süründürün, tatilden dönünce yüzüne kezzap atın. Çoraplarından birini saklayın, tekini ararken heba olsun. Serçe parmağının önüne sehpa koyun çarpsın. Banyo terliklerini ıslatın. Yapın bunları. Sonra adam terk edince de "ühühü beni çok sıkıyorsun aşkım bitti dedi gitti ühühü" diye yeni konu açın olur mu?
sizin erkek arkadaslarınız tatile cıkar mı izin verir misiniz ? bide ne sıklıkta haberleşirsiniz ?
Selam kızlar bi sorunum var . erkek arkadaşım pat diye arkadaşlarıyla plan yaptıgını ve tatile gideceğini söyledi . bütün yaz çalışmıştı bişey diyemedim ama çok agırıma gitti çünkü bizde bi süre görüşemicektik ve para biriktiriyoduk ben kurban bayramında görüşürüz dediğimde o zamana kadar paramız olmaz demişti oysa su an tatile gidecek kadar parası oldugunu görüyorum . herneyse 1 gün sonra gitti apar topar . benim smsm yok dkmda yok bu ay bitti kendisi bana günde 2 3 msj atıyo düşünün orda tl yükleyip aramıyo dahi beni . kafayı yicem iyce soğuttu beni kendinden . sizin erkek arkadaslarınız tatile cıkar mı izin verir misiniz ? bide ne sıklıkta haberleşirsiniz ?
erkek arkadaşımın tatile çıkmasına neden izin vereyim???
ya da şöyle deyim,neden benden izin alsın :)
bana ne yani,o söyler ben de "iyi dinlen nayinom,bütün stresini at da kedi gibi dön yanıma" derim.
aynı cevabı da duymak isterim,enn sinir olduğum şeydir kırk yılın başında yaptığım bişeyin mesajlarla triplerle burnumdan gelmesi.Neyse ki benim yaklaşımım bu olduğu için bana başka türlü davranmaya cesaret edemiyo hayatıma girenler...
en basitinden bu aralar konuştuğum çocuk,bayram tatilinde arkadaşlarıyla içip içip denize gireceği bi kamp yapacağını söyledi iki günlük,"arayıpta ulaşamazsan merak etme" falan dedi.
Ben de hiiiç aramadım,mesaj da atmadım çok bozuldu
Alışmış heralde eski kız arkadaşlarından..mesajlar atayım,zehir edeyim tatilini diye bekliyo..Bu sefer kendisi başladı "dağlarda bayırlarda merak da mı etmedin hiç beni" diye mesajlar atmaya
çok üstüne düşmeye gelmiyo bu erkeklerin...Rahat ol biraz
onca çalıştı çocuk,tatil yapmak onun da hakkı
İçinde kalacağına sorsaydın para mevzusunu bağır çağır olarak değil tabii de
Ben olsam bozulur muydum bozulurdum
Ama git dediğim halde gitmedi tatile o da ayrı bir muamma günde 2-3 mesaj atsa tatil beldesinde ben de uyuz olurum valla
Kendilerine geldi mi nerdesin napıyosun meraktan ölürler ama yani
ya şu erkeklere evlenmeden kocanız gibi davranmayı bırakın lütfen.
bikere arkadaşım seven adam günde 2 mesajla ilişki yürütmez.görmeden duramaz.
seni zaten takmıyor bunun nesini anlamak istemiyosun.
ayrıca kocan mı nişanlın mı niye tatile gitmek için senden izin alsın, ki zaten gerek duymamış.
daha aranızda sevgili olmaktan başka bişey yokken bu beklentiler niye.fazla değil mi?
işte bazı kadınların anlamak istemediği bu ben dün alışveriş yaptım diye duymadığım laf kalmadı kendisi hiç aramıyor ve benim bişey deme hakkım olmuyor aman üzülmesin sıkılmasın erkekler onlar bitane onlar herşeyi yapabilir ama biz bakın üstüne basa basa diyorum sadece günde bi kere aramasını istiyorum bu yüzden sıkıcı oluyorum.dün sadece bir kere mesaj attım o da dersim var ararsan duymayabilirim diye. akşam ise sadece işten çıktım diye. sabah ise nasıl olduğunu sormak için ama baktım 3 gün geçmiş ben sormadan sesi çıkmıyor tabiki neden aramıyosun diye sorma hakkım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?