Sevgilim tatile çıktı arkadaşlarıyla

ya sabah sadece niye aramıyosun diye mesaj attım ardından pat mesaj denize gidiyom bunu arayıp telefonda söylemek çok mu zor bende mesaj attım mesaj yerisine arasaydın keşke sesini duyardım diye şimdi bunun neresi sık boğaz hatta dedim seni seviyorum diye tek bi mesaj bana o yeter ben onun nerde olduğuyla felan değil sadece bütün günümü iyi geçirecek tek bi kelime bekliyorum. üstelik bu kişi ramazanda iki bayan arkadaşıyla batuma gitti o yüzden kimse bana sıkboğazcısın kıskançsın demesin benim beklentim farklı şeyler

O zaman şutlayacaksın Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma. Adam sana demediğini bırakmıyorsa sende de ama bunu kafana takma ha takarım yaparım diyorsan o senin tercihinden. Şahsen ben alışveriş yaptım diye bana bir erkek demediğini bırakmayacak suratına bilemem bakmam. Sonuçta sen bir bireysin. İhtiyaçların hobiler vs ayrı bir hayatın var sonuçta saygı duymuyorsa hayatında yeri olmamalı. Çünkü seni mutsuz eder. Mutsuz olmak için kendimizi zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:

Sen nasıl huzurla durabiliyorsun 1 dk bilemiyorum valla çok sabırlısın
Ben olsam olay çıkartmıştım

yani adam sen beni on saat aramamışsın çok mu lazımmış alışveriş niye onun dönüşünü beklememişim acelem neymiş yok sen gez paşa orada bende eve kapatıp kendimi seni bekleyim. ilişkide adalet arıyorum sadece. benden herşeyin en mükemmelini bekliyor en güzel en becerikli en seksi ama aynı zamanda bi o anaç ama o serserilik yapar gezer tozar ama asla asla sıkboğaza gelemezler

Sen nasıl huzurla durabiliyorsun 1 dk bilemiyorum valla çok sabırlısın
Ben olsam olay çıkartmıştım

beş tane mesaj atmışım o bile fazla keşke kendimi tutsaydım da hiç atmasaydım yarından sonra aramayacam artık aslında ilk 2 gün aramadım ama baktım o da aramıyo dellendim

Yok yanlış anladın arkadaşım. Bahsettiğin adaletsizlik , iki yüzlülüktür. Demek istediğim bu adaletsizlik iki yüzlülük insanı mutsuz eder hasta eder. İlerde daha çok hasta eder niyetin ciddiyse birde. Bu yüzden seni hasta etmeyecek iki yüzlü olmayan yani her iki taraf içinde aynı derece özgürlük bağlılık olduğu bir ilişki yaşaman gerektiğini düşünüyorum. Sana yapılan doğrudur hakdır demiyorum. Kendiniz ezdirme sana davrandığı gibi davranma. Hayatta daha kötü şeyler var. Böyle hayat geçmez....
Bırak sen onun kızlarla gitmesine kızmana gerek kalmadan o kızlarla gitmeyi düşündüğü anda seni nasıl kıracağını üzeceğini düşünecek biri olsun... Sana böyle bir haksızlığı reva görmeyecek birisi olsun...

tatil dönüşü konuşacağım artık çünkü yaptıkları bir değil iki değil kendi haline bırakınca iyice azıtıyo o yüzden kontrolü elde tutmaya çalışıyorum

ne demek sıklmıştır ya arkadaşlarınısevgilisine tercih ediyorsa orda bi sorun vardır
bence çok yanlış kesınlıkle arkadaşları ıle çıkamaz sevgılısı böle bışey yapsa ne yapardı acaba ben olsam kesın ayrılırdım ayrıl demiyorum ama dıkkat et

canım benim güldürdün beni sagol :) haklısın arkadaslarımın hepsi sakın arama sakın iyi davranma cok soguk ol falan dedi . bu arada sevgilim yine msj attı ve bişey sorcakmış bana bi şekilde ulasır mısın dedi . sanırım kendi gercekten ulascak yani arayacak bişey bulamıyo yoksa kendiyle ilgili bişey beni aradı mutlaka .

size para yok görüşemeyiz deyip tatile gitmesi hiç hoşuma gitmedi. tamam tatile tabiki gidebilir ama bu şekilde olmaz. ayrıca sizin ondan haberiniz yok ama onunda sizden. insan ararda kız arkadaşım ne yapıyor acaba diye düşünür ve bir şekilde ama arkadaşlarından ama kendi yükleyip 1 dk olsa sesini duyar. bence çok haklısınız.

ah canım ah beni yoranda onun kıskanc ötesi olup kendine gelince böyle olması . beni fırsatı olsa cam fanusa koyar . markete giderim bagırır , sokaga cıkarım bagırır. şimdi diyeceksiniz sen niye yapıyosun ? ben kavga etmekten yoruldugum için yapıyorum artık onun asık suratını imalarını duymamak için . kendiyle kıyaslayınca tek cümle şu ' sen kızsın ben erkeğim ' ben birine yan gözle bakmazsam , bişey yapmazsam bi kız bana yaklasmaz ama sen sokaga cıkınca erkekler bakıyo , teklif ediyo . '' zihniyet bu ve ben bunu değiştiremedim . bunun nedeni de benim biraz küçük şehirde yaşıyor olmam . tüm sene yanyanaydık o dönemlerde dahi yolda bakanlar süzenler teklif edenler cok oldu . o da bu duruma uyuz oldu . kendi büyükşehirde yaşıyo bana diyo izmirde istanbulda surda burda olsak karışmam ama ordaki insanlar cok kötü diyo .

aynen katılıyorum yine iyi her gün arayanlarda varmış benimki telefonda konuşmaktan daralıyo diye haftada en fazla 1-2 kez konuşuruz

o da tatilde şimdi ailesiyle ve mesajlarda geç atmalar başladı bende de sinirlenmee başladı ben istemem öyle şeyler sıkmak falan değil bu düşünceli olmak özlemektir , tatilde diye 2 gün mesaj atmasın aramasın bende bişey demiyeyim ne kadar saçma ailesiyle neyse de arkadaşlarıyla gidemez ben gidersem sorun olacaksa o da gidemez yok öyle memleket

benimde aklıma gelen zaten bu özlemiyo

Aynen eski nişanlım gibi.. Böyle insanlarla ne kadar zorlasan da sürmüyor..

benimde aklıma gelen zaten bu özlemiyo

bencede , ama kabul etmiyolar ki tabiki özlüyorum ama fırsat olmadı şöyleydi böyleyfi flaan derr

çok fazzla umursamıyolar da bence nasıl olsa bizim çok fazla bir şey demeyeceğimizi bildikleri için o an sadece keyfime bakayım düsüncesindeler

Canim ya sen simdiden boyle seyleri kafaya takiyorsun evlenince adami cok bunaltirsin kendinide cok parcalarsin ,bence birak gezsin hevesini alsin eger guveniyorsan takma fazla kafana guvenmiyorsanda illaki guvenini sarscak birsey yapmistir ozaman bu iliski zaten yurumez bende oek tecrube sahibi degilim ama hersryden hevesini alsin evlenince zqten bazi seylerden b7kmis usanmis olacak dogal olarakta bu tip sosyalitelerini seninle yapmak isteyecek bilmiyorum gelecek dusunuyormusun bu kisiyle ama erkek icin kendini uzme sende gez eve kapanma sosyalini genislet hayat erkeklerden askdan ibaret degil canim eger cevren genisse zaten aklina bile gelmez neyaptigi aşmaya calis bazi seyleri bunlarda senin elinde ....hakkinda hayirlisi canim

en ufak bi dikleşme ya da ben yapsam hoşuna gider mi lafına tek cümle ben erkeğim.

bir de bizde şey var ben aynısını ben yapsam nasıl olur hoşuna gider mi derim o da yap madem bu kadar istiyosun yap o zaman der , bir türlü soruma cevap alamam sadece sende yap o zaman der sinirle ama

bir de bizde şey var ben aynısını ben yapsam nasıl olur hoşuna gider mi derim o da yap madem bu kadar istiyosun yap o zaman der , bir türlü soruma cevap alamam sadece sende yap o zaman der sinirle ama

aynen ya yaptıkları hep yanına kalıyo bi hep anlayışlı yaklaşıyom ama yok hep hata hep hata

belki bana kızan olur ama ben genede yazacam
konu sahibi belki sende kızabilirsin
bak burda çogumuz evli siz daha sevgiliniz
elin oglunu kocanız gibi bensimeyin ya adam daha sevgilin hayatına o kadar müdahele yanlış
aynı şekilde o da senin hayatına çok müdahele etmesin
iş resmiyete dökülsün sonra hesap sor
sonra kız
burda evli arkadaşlar konu açıyor kocamı arkadaşlarıyla tatile gönderiyim mi diye
ona bile çogumuz gitsin dedik
sen sevgiliden bahsediyorsun
ne ipi sen onun eline ver nede o senin
(şahsi düşüncem )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…