canım ciddiyiz zaten benim gelmemi cok istedi ancak ailevi durumlarım buna müsait değil , keşke gelsen beraber gitsek dedi ama imkanım yoktu .Benim sevgilim arkadaşlarıyla tatile çıkmaz.Benimle beraber tatil yapar bunun için para biriktirir.Sadece arada sırada istanbula maç izlemeye gider arkadaşlarıyla o da günü birlik,ben de bu durumda beni arasa da aramasa da kızmam.
Ama böyle bir şey yapsaydı tepki gösterirdim.İnadına ben de kendi arkadaşlarımla tatile çıkardım.
Yalnız şu var,eğer ilişkiniz yeniyse ve daha ciddi düşünmüyorsanız bence sevgiline bu kadar karışmamalısın.Ben ilk sene hiç karışmazdım,kısıtlamazdım.Şimdi 3 yılı geçti ve ciddi düşündüğümüz için tepki gösteririm dedim.
canım ciddiyiz zaten benim gelmemi cok istedi ancak ailevi durumlarım buna müsait değil , keşke gelsen beraber gitsek dedi ama imkanım yoktu .
canım ciddiyiz zaten benim gelmemi cok istedi ancak ailevi durumlarım buna müsait değil , keşke gelsen beraber gitsek dedi ama imkanım yoktu .
o arkadaslarını bi bilsen etle tırnak gibiler . böyle yıllardır bazen acayip kıskanıyorum :)Canım o erkek, emin ol ki arkadaşlarıyla senle geçirdiğinden daha eğlenceli zaman geçiriyordur. Bu bilinen bir şey siz arkadaşlarınızla mı daha çok eğlenirsiniz yoksa sevgilinizle mi? Herkes arkadaşının yanında daha rahattır hem siz daha sevgilisiniz ne belli 2 gün sonra ayrılıcaksınız ama dostluk sağlam olmalı belki dostluğa önem veren biri erkek arkadaşınız. Hem arkadaşlarıyla tatile çıkması sizi sevmediği anlamına gelmiyor ki. Eminim annesi bile bu kadar karışmıyordur çocuğa hele ki siz sadece kız arkadaşısınız 7/24 beraber olmaya ne gerek var bu ilişkinin büyüsünü bozar zaten. Benden size tavsiye bu kadar sıkarsanız yakında topuklar
Bir insan bütün gününü, hayatını sevgilisiyle geçiremez. İş hayatından sıkılmıştır dedim kız arkadaşından değil. Hepimiz yorucu tempodan sonra dinlenmek tatil yapmak isteriz. Burada arkadaşlarıyla vakit geçirmesinde ben bir tuhaflık göremedim. Erkekler, erkek arkadaşlarıyla bizim kız arkadaşlarımızla vakit geçirdiğimiz gibi vakit geçirmek isterler. İnsanları bu kadar sıkarsanız, boğarsanız doğal olarak farklı şekillerde kafa dinlemek/dinlenmek isteyeceklerdir.
bence çok yanlış kesınlıkle arkadaşları ıle çıkamaz sevgılısı böle bışey yapsa ne yapardı acaba ben olsam kesın ayrılırdım ayrıl demiyorum ama dıkkat et
evet bende olsam bende ayrılırdım, resmen arkadaşalrını sevgilisine tercih ediyor. bazı arkadaşlar bu açıdan bakmıyor ama benim gururum incinir kaldıramam ve ayrılırım
bencede çünkü aynı şey başıma geldi ordan bılıyorummm erkeklere yüz vermıceksın yaa yoksa tepene çıkıyolar
evet bende olsam bende ayrılırdım, resmen arkadaşalrını sevgilisine tercih ediyor. bazı arkadaşlar bu açıdan bakmıyor ama benim gururum incinir kaldıramam ve ayrılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?