Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmemesini istiyorum ama ona bunu söylemedim . Beni sevdiğini biliyorum ama yanındaki insanlara güvenemiyorumBaşka biriyle tanışsa bile zaten karşındaki insanın davranışlarından anlaşılır. Tatile erkek erkeğe mi gidiyorlar? Siz de gidebilirsiniz eğer karma bir ortam ise. Eğer gidemiyorsan da bırak çocukcağız gitsin zaten olumsuz durumda anlaşılır
Zaten sizin dışarıdaki insanlara güven duymak gibi bir sorumluluğunuz yok. Tanımadığım etmediğim insana ne diye güveneyim?Gitmemesini istiyorum ama ona bunu söylemedim . Beni sevdiğini biliyorum ama yanındaki insanlara güvenemiyorum
Söyleme zaten gün içinde telefon ile konuşursunuz. Bu arada yapacak olan insan tatilde değil normal yaşamında da yapar. Canınızı sıkmayın ve olumsuz bir durumda zaten hissedeceğinizi unutmayın.Gitmemesini istiyorum ama ona bunu söylemedim . Beni sevdiğini biliyorum ama yanındaki insanlara güvenemiyorum
Sevgilimle ayrıl barış bi ilişkimiz var ama kopmadık ve hep barıştık şimdi de aramız yeni düzeldi gibi ve tatile çıkıyor festivale 4 günlük manifest . Ve ben gitmesini istemiyorum güvenemiyorum . Yeni kızlarla tanışıp konuşurmu içim içimi yiyor ? :/
Başka insanlara güvenmeyeceksiniz zaten, sevdiğinizi kişiye güveneceksiniz eğer güvenmiyorsanız kesinlikle ayrılmalısınız.Gitmemesini istiyorum ama ona bunu söylemedim . Beni sevdiğini biliyorum ama yanındaki insanlara güvenemiyorum