Evlenince tüm işleri üzerinize yıkar, benden söylemesi!
Korkmakla yetinmeyin, şu anda da öyle zaten. İşlemlerini yapmayın ve yanınıza gelmesin bence.Ben de bundan çok korkuyorum
Uyuz uyuz davranan erkeklere uyuz oluyorum!
Bırak uğraşma ne kendini üzüyosun, kendi işiyle ilgilenmeyen senin için hiçbirşey yapmaz
Sadece bu konuda mı böyle yoksa her konuda mı ?
Çalışma hevesi yoksa çok yıpranırsın
Korkmakla yetinmeyin, şu anda da öyle zaten. İşlemlerini yapmayın ve yanınıza gelmesin bence.
yay burcu muBi de merakımdan sordum, ailen ya da ablaların sorsa kim çevirdi bu belgeleri, ne diyeceksin diye. Arkadaşım çevirdi diyicem dedi. Bi kavga da ordan patladı. Ailesi benimle birlikte olduğunu bildiği halde, "arkadaşım" çevirdi diyecekmiş. Çok gururuma dokunuyor halleri tavırları lafları sözleri
yay burcu mu
psikolojik bir rahatsızlığı olmadıktan sonra tembel insanlara zerre saygım yok.
Onun sizin yanınıza gelmek için kendini yırtması lazımken siz gelsin diye kendinizi yırtıyorsunuz.
Niye orada sizi sevecek adam mı yok da bu paraziti kendinize yük ediyorsunuz?
Bence bu yönünü niraz gözlemle.O kadarını henüz bilmiyorum. Okurken bu kadar gözüme çarpmıyordu, ama özellikle yurtdışına çıkmasına 5 dk kalmışken bu kadar savsaklaması beni çileden çıkarttı. Sanki uğraşmayayım, kendimi yormayim elimin altında nasıl olsa almanca bilen biri var, uğraşamama gerek yok diye düşündüğü hissine kapıldım.. Çok üzülüyorum bu duruma
Aferin kendine parazit bulmuşsun. Senden geçinir gider artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?