• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim terk etti, geri döner mi?

Niye aşkı için değiştiremez mi. Madem öyle en başında deseydi degistiremem diye. Beni sürekli oyaladı. Sürekli değiştirecem dedi
Yapabilirim sanmış aşkın dumanı tuterken olmaz o işler öyle işte kolay değil bunu çalışanlar bilir öyle sektör değiştirmek hemen iş bulmak tutunmak lafta kolay olmuyor öyle .Sonunda altın ev bilmemne de girince işin içine evlenip bosanacagina bu şekilde bitmiş

Altın mehir ev hepsini anlarım da Allah aşkına size mantıklı geliyor mu eşek kadar adama yeni tanıştığı birinin namaz kıl ve işini değiştir demesi ?
yani hiç mantıklı değil , bu konular iki kişi arasında konuşulur, anlaşılır ,ona göre zaten hayat birleştirmeye karar verirsiniz iki yetişkin olarak.
Diğer maddi konulara girmeyecegim ama artık yazmayın uygun değilsiniz birbirinize

Dönmese daha iyi summeye yaa. Sizin cenahta hemen gozu acilmadan evlensin modu var ama uygun degilsiniz iste. Ayrilmasi iyi olmus. Senin icin de iyi.

Aşık değilmiş ki

Ya sana çarşafa gir dedi diye bana bayılıyor kıskanıyor dini yönü ağır mi dedin 😂😂

Verilmiş sadakan varmış yavrum.senin, aklın biraz kıt ama yat kalk dua et defolup gitti diye, seni ayak üstü kırk kere aldatır bu çok dini yönlü arkadaş, gözü dışarıda millete fir fır döner de karısına sen çırşıfı gir mıymıy o dk kaçarak uzaklasman gerekirdi. Ailen de kendini kandirmasin herkes ister bilmem ne diye, benim ailem istemedi, üzerine evimize alınan herşeyi eşimle ortak ödediler. Eşim kabul etmedi babam da sen yalnız evlenmiyorsun benim kızım da evleniyor dedi. Ailende sıkıntılı, kendin bı ise gir calista gözün açılsın, eğitim var mı??? Ne münasebet çalışma etme diyor, bunun anlamı "elime bakta ne yaparsam yapayım bir yere kipirdayama " akillanin biraz.
Aldatır miydi emin değilim. Ama çalıştığı ortam kötü yanı. Bize göre kötü. O da bunu biliyordu değiştirecem diyordu ama sektörü böyleydi işte. Ya benim ailem de yüklenmedi ona zaten beninm eşyalarım hazır. Ceyizim hazır. Hatta ona diyordum ben de çalışayım destek olurum diye. Hatta gözüm öyle kör olmuştu ki ailemin yanına götürecek dese ses cikarmazdim herhalde. Hayırlısı oldu belki de

Altın mehir ev hepsini anlarım da Allah aşkına size mantıklı geliyor mu eşek kadar adama yeni tanıştığı birinin namaz kıl ve işini değiştir demesi ?
yani hiç mantıklı değil , bu konular iki kişi arasında konuşulur, anlaşılır ,ona göre zaten hayat birleştirmeye karar verirsiniz iki yetişkin olarak.
Diğer maddi konulara girmeyecegim ama artık yazmayın uygun değilsiniz birbirinize
Degistirmelisin geç saatte eve gelmen baya kötü demiştim o da tamam deyip durdu iste

Yapabilirim sanmış aşkın dumanı tuterken olmaz o işler öyle işte kolay değil bunu çalışanlar bilir öyle sektör değiştirmek hemen iş bulmak tutunmak lafta kolay olmuyor öyle .Sonunda altın ev bilmemne de girince işin içine evlenip bosanacagina bu şekilde bitmiş
Bana demişti ben de çıkıp başka iyi bir işte kalıcı olmak istiyorum hatta annesi de diyormuş hep değiştir diye

kimsenin kıldığı namaz kimseyi ilgilendirmez. herkes kendine kılıyor. iş de aynı şekilde. siz varken yanınızda tatsızlık olmasın diye tamam demişler sadece.
Ay bide adam kredi ödüyor Muş aile iflas etmiş adam konu sahibinin ailesi ve kendisinin beğenmediği bir yerde çalışıyor işi değiştir demişler konu sahibi birşey istemedim demiş fakat altın istenmiş birde evi varmış galiba oğlanın anneside demiş eşyanın en iyisi alacağım esyadami onlardan hala birşey istemedim demesini anlamadım daha ne istenecekti kaçmış ondan sizi engellemiş bırakın artık bence .

Merhabalar. Benim durumum şu... Ben biriyle evlilik yolundaydim. Kafamda hiç evlilik yokken illa evlenelim dedi. Beni kendine inandırdı.

Babamla tanistirdim. Ailem istemedi defalarca Vazgeç biz guvenemiyoruz dedi. Israrla seviyorum dedim. En sonunda ikna ettim. Ailesiyle geldiler. Benim ailem de gitti. Konuşuldu... Soz kesildi. O gün babamın istekleri, mehir olarak altın, namaz kılması ve alkol ortamında çalıştığı için işini degistirmesiydi. Çünkü böyle bir ortamda çalışan birine babam guvenemiyordu. Ama ben güveniyordum çünkü çocuğun dindar bir yönü vardı ve bana da bağlıydı, bana güven veren bir tarafı vardı.

O gün aileler anlaştı, ben ağzımı açıp birşey istemedim. Hatta altını da babam dedim çok istemeyin zorlamayın çocuğu diye. Kızım dediler bu normaldir herkes ister. Lakin çocuğun maddi sıkıntıları çoktu. Abisinin düğün borçlarını ödeyen, eşyalarına kefil olan, iflas ettikleri işin kredi borçlarını kapatmaya çalışan zor bir durumdaydilar. Hiçbir şeyim yok diyordu bana, beni böyle kabul et diyordu. Ben de birşey istemiyordum zaten. Nikah salonunda nikahimizi kiyarız, zaten ev alma planları vardi. Eşyaları da annesi hep dedi ben en iyisini Alican. Ailesiyle çok iyi anlaşıyordum. Beni görür görmez bayildilar.

O gün iyi ayrıldık. Sarıldım çocukla. Gözü hep bendeydi. Ertesi gün olan oldu.

Hemen konuyu açtı, bizim ailemiz sizin ailenizin isteklerini karşılayamaz, altın, eşya, ev... Benim yengem hiçbir şey istememişti kır düğünü nereden çıktı (hayalim buydu, ama zorlanmadım illa olsun diye) ardından dedi ki, ben hep istedim ama ailen yokuşa sürdü. Hatta sonradan annesini aradım annesine demiş ki babası çok baskı yapıyor namaz kıl, işini degistir diye.

Velhasıl kelam, hakkını helal et ben helal ediyorum ki ahirette bile karşılaşmayalım dedi. O gün defalarca yazdım. Annem ve ben şok olduk. Beni engellemedi. Sonraki gün yazmaya başladım engel attı heryerden. Başka bir uygulamadan yazdım on gün boyunca, baktı baktı cevap vermedi hiç. Annesini aradım iki defa. Onlar da şok olmuslardi tabi bu olaya. Yazdım yazdım en sonunda beni terketmeyecek biri çıkar elbette dedim anında engel attı.

Sizin yorumunuz nedir merak ediyorum. Hani çok acı çektim çok dönsün istedim hala daha belki birgün döner diyorum. Ama birinin bana birşeyler demesine ihtiyacım var.
Dönmez. Donmesin zaten tripli uyumsuz falan demişsiniz.

Babanız bitsin diye bilerek zorladı sanırım karşı tarafın şartlarını. Onlarda aileniz de bi tuhaf. Sizin her şeyi babanıza bırakmanız saçma değil mi ayrıca?

Degistirmelisin geç saatte eve gelmen baya kötü demiştim o da tamam deyip durdu iste
Benim ablamın erkek arkadaşı da böyle alkollü ortamda çalışıyordu, biz çok dindar bir aile değiliz ama ablam istemedi bu şekilde evlenmek.
ve sevgililerken böyle bir söz almış başka işe girmeden ciddi yola girmeyeceğiz diye
Üç yılın sonunda çocuk diğer işi tamamen bırakıp kurumsal hayata geçti bir senede orada durdu ancak nişanlandılar.
Bir dahaki sefere ya en baştan böyle birini bulun ya da sözünü yerine getirmeden adım atmayın

Ay bide adam kredi ödüyor Muş aile iflas etmiş adam konu sahibinin ailesi ve kendisinin beğenmediği bir yerde çalışıyor işi değiştir demişler konu sahibi birşey istemedim demiş fakat altın istenmiş birde evi varmış galiba oğlanın anneside demiş eşyanın en iyisi alacağım esyadami onlardan hala birşey istemedim demesini anlamadım daha ne istenecekti kaçmış ondan sizi engellemiş bırakın artık bence .
Kendi yengesi seksen gram altın istemiş onların düğün borçlarını ödüyor bu, eşya alıyor kefil alıyor. Onlara gelince var da bana gelince mi yoktu

Cok aradım ondan engellemiştir. Sonradan çok sevgi sözleri kullandim ama baktı baktı cevapsız kaldı. Sorunlu biriydi zaten. Aşırı alıngan Tripli cekilmez biriydi. Yine de sevmistim
Zaten böyle tipleri seçmezseniz kurbağalar kısır kalırmış.Olmayacak bir şeyi zorla oldurma çabası yine adam engeli basmışta ikinizi birbirinizden kurtarmış.( Kimseye namaz şartı koyamazsınız babanıza söyleyin kendini Tanrı yerine koymasın,namaz kılan birini seçmek başka, birine namaz şartı koymak bambaşka)

Kendi yengesi seksen gram altın istemiş onların düğün borçlarını ödüyor bu, eşya alıyor kefil alıyor. Onlara gelince var da bana gelince mi yoktu
İşte burası süper bunu yazmanızı bekliyordum bende tabiki size gelincede var olsun herşey olsun hakkiniz fakat ben birşey istemedim demeyin o zaman buna vurgu yapmayın onada birşey istemiyorum sadece sen demişsiniz ya işte bu yazdığınızla durum öyle değilmiş bunu diyorum ben .Bir dahakine en baştan istersiniz

Ailesi tamam demişti o gün ama... Demediler de biz bunu yapamayız diye. Sanki ne istesek vereceklerdi gibi. Bilmiyorum
O an tabi tamam derler. Ben görüşmeden önce ailemi tembih etmiştim eşime karşı. Sormayın fazla maddi şey diyeZ karşı taraf ellerinden geleni yaptılar. yaşın küçük muhtemelen akıl edemedin. Karşı tarafta küçük sanıyorumki idare edememiş durumu . İstemiyorsa zorla olmaz

Çalışma hayatı mesleği sana uygun değilse uygununu bulacaktın. Kayinbabaya mi kalmış namaz kıl meslek değiştir demek.😂 Gerçi yaşın 21 mi boşver küçüksün daha zaten.
Valla benim kapalı dindar olsugumu bile bile çalıştığı ortam da ortada yine de gel evlenelim dedi. Kendini sevdirdi hatta ailem de sonradan sevmeye baslamisti. Biraz daha alttan alsaydı belki işini bile degistirmezdi çünkü onbeş gün sonra zaten yüzük takilacakti. O yüzden bu ayrılık sadece beni değil ailemi de üzdü baya.

Back
X