• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim terk etti, geri döner mi?

Niye aşkı için değiştiremez mi. Madem öyle en başında deseydi degistiremem diye. Beni sürekli oyaladı. Sürekli değiştirecem dedi
Siz neden bir işe girip calismiyorsunuz? Belki o zaman anlardınız o kadar kolay olmadığını. Ayrica maddi geliri olmayan bir kadin icin evlilik çok sorunlu. Gerci es adayınız calisan kadin istemiyormuş, sizin ona bağımlı olmanızı bekliyor gibi ki o durumda size evliyken hakaret etse kötü davransa, kucağınıza bebekle bunlari alttan almak zorunda kalırsınız. Aileniz de bosaninca destek olacak bir aileye benzemiyor. İşiniz çok zor.

Sende de babanda da damat adayında da var suç. Ama terk edildiysen sakın arama üstüne gitme hiçbir erkeğin. Birde herşeyi kabul etme. Çok üzülürsün.bu da geri dönmez , bırak dönmesin de . Daha hayırlı kısmetin vardır kapatma önünü.

Sende de babanda da damat adayında da var suç. Ama terk edildiysen sakın arama üstüne gitme hiçbir erkeğin. Birde herşeyi kabul etme. Çok üzülürsün.bu da geri dönmez , bırak dönmesin de . Daha hayırlı kısmetin vardır kapatma önünü.
Yani düşünüyorum da bana ettiği laflar hala aklımda. Ev Alicam tabi ama zor zamanimda arkamda olmuyorsun dedi mesela. Sanırım ailemi onun maddi durumuna göre ayarlamadim diye. Ya da şey dedi ben istedim ailen yokuşa sürdü. Sanırım bana olan güveni kırılmıştı. Benim de hatalarım var. İşte bu yüzden hep sevdiğim adamı hatalarımdan dolayı kaybetmenin pismanligiyla mahvolucam

Yani düşünüyorum da bana ettiği laflar hala aklımda. Ev Alicam tabi ama zor zamanimda arkamda olmuyorsun dedi mesela. Sanırım ailemi onun maddi durumuna göre ayarlamadim diye. Ya da şey dedi ben istedim ailen yokuşa sürdü. Sanırım bana olan güveni kırılmıştı. Benim de hatalarım var. İşte bu yüzden hep sevdiğim adamı hatalarımdan dolayı kaybetmenin pismanligiyla mahvolucam
20li yaslarin aşırı dramatikliği harika 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Valla çok doğru. Zaten bir gün dedi ki apart tutarım. Orada içinde deprem oldu sanki. Nikahlanmadan bunu yapar miydin evet dedi. Çok dağıldık orda ben. Ona guvenmistim. Zaten ayrılmadan bir gün önce de evimizde beni opebilmenin derdindeydi Allah'a çok şükür başıma bir iş gelmeden kurtuldum
iste bu isin sonu hep ayni yerlere cikiyor. Kkda biraz gezersen zaten bu islere girip coook pisman olan kizlarin senin gibi mutaassip, evlenmeden iliskiye karsi kizlar oldugunu ama hayatindaki insanin "sen zaten benim karimsin, bir ömürlük esimsin. sadece imza atmadik, seni seviyorum" vs vs laflariyla manipule edildiğini ve iliskiden sonra artik gidemeyecegini düşünen erkegin ayiya dönüşünü, nihayet terkettigini okurdun.
seninki de o model
ben babana kizdim vs ama cocugun da ne idugu belli iste. bosver şükret ayrildin
21 yasinda ilk isteyene niye varasin? az secici ol

Kimseyi kınamak istemiyorum ama bu evlilik aşkı nedir ya. Çocuğun red flag olduğu en baştan belli, neden zorluyorsunuz? Git birine sadaka ver evlilik olmadan ayrıldığın için

iste bu isin sonu hep ayni yerlere cikiyor. Kkda biraz gezersen zaten bu islere girip coook pisman olan kizlarin senin gibi mutaassip, evlenmeden iliskiye karsi kizlar oldugunu ama hayatindaki insanin "sen zaten benim karimsin, bir ömürlük esimsin. sadece imza atmadik, seni seviyorum" vs vs laflariyla manipule edildiğini ve iliskiden sonra artik gidemeyecegini düşünen erkegin ayiya dönüşünü, nihayet terkettigini okurdun.
seninki de o model
ben babana kizdim vs ama cocugun da ne idugu belli iste. bosver şükret ayrildin
21 yasinda ilk isteyene niye varasin? az secici ol
İşte ben ona dedim senden hiç beklemezdim bu lafı, aşkım seni çok arzuluyorum yalan söylemek istemedim dedi. Bunu rahatça söylüyorsun bunu ancak daha önce yapmış birisi bu kadar rahat olur dedim bana diyo ki bunu seninle yaşamak istedim. O an ona inadım. Belki de sessiz duran erkekten korkacaksın malesef

İşte ben ona dedim senden hiç beklemezdim bu lafı, aşkım seni çok arzuluyorum yalan söylemek istemedim dedi. Bunu rahatça söylüyorsun bunu ancak daha önce yapmış birisi bu kadar rahat olur dedim bana diyo ki bunu seninle yaşamak istedim. O an ona inadım. Belki de sessiz duran erkekten korkacaksın malesef
yani arzular insan sevgilisini bunda birsey yok. hatta arzulamadigi insanla kimsenin isi olmaz
ama iste "çarşafa gir" diyebilecegi kizdan da bu beklenmez yani.
adam ikili oynuyor. bosver boyle kaypak adamla ne yapacaksin.
evlilik vaadi vs hep ikna icin iste.
iyi olmus ayrildigin yasin daha küçücük daha iyisini bulursun

yani arzular insan sevgilisini bunda birsey yok. hatta arzulamadigi insanla kimsenin isi olmaz
ama iste "çarşafa gir" diyebilecegi kizdan da bu beklenmez yani.
adam ikili oynuyor. bosver boyle kaypak adamla ne yapacaksin.
evlilik vaadi vs hep ikna icin iste.
iyi olmus ayrildigin yasin daha küçücük daha iyisini bulursun
Arzulamasina değil ben nikahsız ilişkiye Okey olmasına çok bozuldum. Ben de arzulamasam sevmesem bu kadar çok iş bu noktaya gelmezdi zaten

Belki bir kaç zaman sonra geri döner. Ama sen ona güvenebilecekmisin. Bir kere bırakan her zaman bırakır. Hayat bu insanlara %100 güvenemeyiz. Bugün seviyorum der yarın soğum der. Olmuyorsa olmuyordur neden ısrarla yazıyor arıyorsunuz. Resmen yalvarıyorsunuz beni al beni al diye. Belliki adam yolunu çizmiş 1 gecede tüm bunlara karar verilmez. Kafasında belli bir senaryoyla gelmiş ailenizle tanışmaya. Durumu kötüymüş istekleriniz çokmuş bunu bahane etmiş yoksa konuşupta aşılamayacak sorun değildi bunlar. Ama şunu bilin hiç bişey istemesenizde bir yerde bu ilişkiden kopardı. Çok ümit vermiş sözler vermiş olabilir. seven insan ne olursa olsun bırakmaz severdi gerekirse dağları delerdi. Mesajla değil karşı karşıya gelip enine boyuna konuşup ayrılırdı.
Bence önünüze bakın ne kadar üzülsenizde zamanla geçecektir.

Birileri istedi diye bana normal gelen şeylerden vazgeçmem açıkçası, en çok takıldığım namaz kılmasını şart koşması ve iş değişikliği istenmesi. Çocuk gene iyi açıkça söylemiş.

Niye aşkı için değiştiremez mi. Madem öyle en başında deseydi degistiremem diye. Beni sürekli oyaladı. Sürekli değiştirecem dedi

Senden aşkın için kendini değiştirmeni istedi mi? Aşk meşk, sevgi ne olursa olsun kimse kendini değiştirmemeli, zaten böyle bir şeyin istenip beklenmesi bencilliğin ta kendisi. Ayrıca iş kolay bulunmuyor, insanlar memnun olmadığı işlerini pat diye bırakıp çıkamıyor.
Bir kişinin sırf başka biri mutlu olsun diye kendinden ödün vermesi bir süre sonra mutsuzluğa, tahammülsüzlüğe yol açar. İyi tarafından bakın madem, size ve ailenize uyum sağlayamayacakmış, yol yakınken bitmiş. Bence zorlamayın.

Back
X